Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
[11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
14 ago 2009
Dissabte 5 de setembre

18 hores: Acte Nacional de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP)
Lloc: Centre Cívic Can Felipa. C/Pallars, 277.
Barcelona (Metro L-4 <Poblenou>)

Dijous 10 de setembre

19.30 hores: Acte polític de l'Esquerra Independentista del Barcelonès.
Lloc: Centre Cívic Cotxeres de Sants. C/Sants, 79-83
Barcelona (Metro L-1 i L-5 <Plaça de Sants>)
11s2009.jpg
Divendres 11 de setembre a Barcelona

10 hores: Homenatge a Gustau Muñoz (C/Ferran)
11 hores: Acte polític de la CAJEI (Fossar de les Moreres)
11.30 hores: Acte polític de Maulets (Passeig del Born)
13 hores: Manifestació per l'Aministia dels i les preses polítiques (Passeig del Born)
14 hores: Botifarrada popular (Passeig del Born)
17 hores: Manifestació unitària "Unitat Popular cap a la Independència i el Socialisme" (p/Urquinaona)
19 hores: Acte polític central (Fossar de les Moreres)

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
14 ago 2009
La diada, una gilipollada.

Jo, per tocar els collons, ja tinc apunt un llençol amb el logotip de la Tamla-Motown i un retrat-solaritzat del gran Marvin Gaye per penjar al balcó.

Als ateus i atees anti-nazionalistes, us recomano aquesta sucosa lectura:
http://ladiadaesunapollada.blogspot.com/2007/09/com-ser-antinacionalista
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
14 ago 2009
Algú que fa de "l'antinacionalisme" la seva lluita no té cap tipus de credibilitat. A Ciutadans t'esperen. Algú que confón les lluites d'alliberament amb l'imperialisme, ho barreja, i n'hi diu nacionalisme... Portes un cacau mental que no te l'aguantes.

visca la terra!
mort a l'estat!
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
14 ago 2009
I tu "Al Gilipolles", portes unes ànsies acumulades de què l'amo del ramat et foti una marca al cul amb un ferro incandescent, que no t'agunates, xaval (o xavala). Això sí, una marca de pertinença quadribarrada, no confonguin un bè amb unaltre. Tu què collons saps quina o quines són les meves LLUITES? En tens ni punyetera idea? Qui defensa més la terra, un voluntari forestal al llarg de dècades i ecologista d'acció directa entre d'altres moltes LLUITES (ara sols parlo de defensar la Terra) o un bocamoll com tu, embolcallat en una senyera, símbol segurament dissenyat i consensuat per les classes populars, oi?

En una cosa coincideim: mort a TOTS els estats i visca el planeta Terra (no la terra amb estaques delimitant les propietats burgeses de merda).

Per tenir cacau mental, almenys fa falta tenir ment, cosa que un nazionalsita, animal unicel·lular i termostàtic, no té.
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
14 ago 2009
Et pots tirar més floretes amb la teva lluita ecologista, hi ha molts i moltes que hi participem també, això d'acció directa... suposo que és la paraula de moda i fa ser guai dir que portes anys i panys fent "acció directa". Hi ha qui defensant la terra, defensa la Terra: la feina local, coordinada, té resultats globals, i per coordinar-se cal sentir-se d'un col·lectiu. Hi ha qui ens sentim de la nostra terra, preciosa i catalana (i que aplaudeixo que defensis) i hi ha qui se sent de la Terra, tot és amor i tots som macos i ens estimem. Tu mateix. A mi no em fa por dir que sóc català, en canvi a tu si que et fa por assumir la teva complicitat en l'imperialisme espanyol, passivitat és complicitat, i així funciona l'anarquisme, mentre a mi no em toquin la pera, jo vaig fent. Sentint-nos dins uns col·lectiu, catalans i catalanes, creem solidaritat real, i no aquesta solidaritat fictícia de moure món per canviar la realitat de l'altre punta del món. T'has plantejat canviar la realitat del teu voltant abans, que ès qui et necessita? I així tothom, i na fent..
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
14 ago 2009
I tens temps per perdre i deixar aquests comentaris? Veste'n a molestar a un altre lloc pallús!
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
14 ago 2009
Jo faig el que faig senzillament perquè hi crec, no per ser més guai o menys guai ni perquè se'm reconegui res. No com la vostra pleitesia nazionalsita, a canvi de prebendes polítiques. No teniu ni punyetera idea de què és l'altruïsme, si solament sabeu parlar de "la meva" terra, "la meva" llengua, "la meva" cultura... Evidentement que soc català i estimo la meva llengua i cultura (qui hagu entès el contrari a partir dels meus anteriors escrits, té serioses limitacions intel·lectives) i estimo el planeta Terra i lluito per la conservació de l' avifauna sigui als aiguamolls de l'Empordà, a la Camarga o a Gallocanta... el que passa és que no permeto, no em surt de la polla que un condicionant, haver nascut a un lloc que als mapes hi diu "Catalunya", em condicioni ni, encara menys em determini. Emancipació vol dir anar més enllà, trascendir les arrels i trascendir artificis i arbitrarietats d'origen burgès, no perdre temps en construir nousd estats per comptes de destruir, dinamitar el capyalisme i els estats burgesos.

Si vols, també em tiro floretes quan a aspectes netament socials de la meva lluita de dècades... què passa que si no enarboles un drap amb un màstil, tota lluita i tota solidaritat és fictícia? qui et penses que soc, un pijo-progre amb carnet de Greenpeace i de Intermón, ...?

A veure si supereu aquests esquemes binaris de pensament "00 / 01" o "Independentista / Imperialista espanyol", ·Independentista ( col·laborador amb l'enemic"...

pel que m'emplaça a anar a molestar a unaltre lloc, què passa, ets el propietari de Catalunya, com tots els indepes i, a més propietari d'Indymedia...? eh, Pallussa de Mollerussa?
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
14 ago 2009
quan vegis 1 milió de persones d´aquí 1 mes passejant en manifestació per Passeig de Gràcia... llavons ens expliques que és una acció directa i que una acció directa no és una acció de masses
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
14 ago 2009
Si, sí, passejar (en grups de 10 o d'un milió) és una acció molt directa. Deuen estar acollonits els accionistes de Repsol i els porcs del club Bildenberg de com pot trontollar el caputalisme per una desfilada amb sabates de plataforma i estelades.

Jo no vull cap dret a decidir sobre quelcom d'origen burgès i amb eines polítiques burgeses, vull enderrocar aquesta puta merda de sistema criminal burgès sustentat en bona part pels exèrcits de lobotomitzats nazionalsites.
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
14 ago 2009
crec que totxs hauriem de tenir + esperit crític i no adoptar cegament i actuar segons les superestructures. no x això cal desprestigiar ni boicotejar el que fan els altres. Cada u, des del seu espai de lluita farà el q bonament pugui x l'anticapitalisme
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
14 ago 2009
" la CNT de hoy no confunde los conceptos de Nación y Estado, y mientras rechaza este último por ser un instrumento de opresión al servicio de la clase dominante, la nación es un conjunto de hombres y mujeres con voluntad de ser, es una comunión lingüística y cultural que la define etnológicamente como entidad natural y que, por lo tanto, deberemos potenciar al máximo...

Nuestro objetivo es la confraternidad universal, la convivencia pacífica de todas las culturas y el respeto mutuo de las características diferenciales de cada nación.

inadaptat zocial?


3 de julio de 1977

El primer gran mitin que la CNT celebra en Barcelona desde el año 1939 reúne en Montjuïc a una multitud que, según fuentes próximas a los organizadores, se calcula en 300.000 personas y que, sea como sea, a pesar de que algunas agencias de noticias hablaban de 60.000, superaba sobradamente las 100.000. Banderas rojas y negras de la CNT, negras de los grupos ácratas, catalanas, andaluzas y gallegas fueron desplegadas por este orden durante todo el mitin, que se inició con el canto de "A las barricadas".


inadaptatzucial nervioso?
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
14 ago 2009
la gent no hauria de tenir la pell tan fina ni indignarse per les crítiques. crec que és positiu i crec que és important destinar + esforços a la lluita contra el sistema i deixar-nos de postulats i debats nacionalistes, que al meu parer son un punt secundari (ara x ara son estèrils i no gens urgents i l'únic q creeen és discòrdia). Crec que ens hauríem de deixar de mandangues donat que la majoria de militants de totes les organitzacions volem unes opcions que no son tan distants: socialisme - comunisme llibertari, socialisme del segle xxi, socialisme comunal (tipus soviets), etc. Les úniques idees que cal excloure són les stalinistes, pq això és el q no volem: capitalisme d'estat! El principal problema q veieu potser son les maneres d'arribar a un socialisme antiautoritari (atacar l'estat directament, desprestigiant-lo i denunciant-lo sempre, i autogestionar les ciutats i pobles en revolució social com passà a partir del 31 http://www.fundanin.org/poumh.htm) deixar morir l'estat en mans del neoliberalisme x aixecar després la clase obrera; enfortir l'estat al màxim -socialdemocràcia real- per exigir posteriorment un estat obrer -dictadura del proletariat; crear una democràcia participativa basada en el socialisme... http://www.servicioskoinonia.org/agenda/archivo/
Q hi hagi pau
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
14 ago 2009
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/229408/index.php?sho
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
14 ago 2009
Salvatge, jo no desprestigio ni boicotejo l'Independentisme, senzillament m'hi vomito a sobre.

Vomito a sobre de la seva pretenciositat i les seves ímfules de no soalment creure's d'eaquerres sinó, a més, a Catalunya, creure¡s la única esquerra possibñe, quan estan segrestant la veritable esquerra alternativa, el seu discurs i el seu espai fent el joc de submarí i de globus sonda al nazionalisme caspós de la dreta. No oblidem els campaments al Montseny de Nosaltres Sols! (el braç ultra d'Estat Català) conjuntament amb les joventuts hitlerianes. No veig massa diferència entre això i els Rebrots i els campaments de les JERC, com una versió catalana de la OJE.
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
14 ago 2009
aquí l´únic que crea discòrdia és l´element "inadaptat social" que des de que ha aparegut a la meva pantalla només que ha fet insultar.

No ho acabes d´entendre, Marcuse, Independència i Socialisme. Aquest és l´acte al que convoquen aquests col.lectius. Si t´agrada bé i sinó també. Pots pensar com vulguis i treure el cap per on vulguis.
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
14 ago 2009
"Año 1977": no veas qué nervioso me pongo. Te podría hacer 500 cut & past de escritos y manifiestos suscritos por la FIJL, la FIJA, la FAI, Anselmo Lorenzo, Goethe, Proudhon o la propia CNT diciendo lo contrario. Y...?

Pel "Bakunin": revisa els comentaris a vuere qui insulta a qui. I això de si t'agrada bé i si no també, serà a l'estat dictatorial que tu vols crear. A mi el que em desagrada i em provoca arcades, tinc legitimitat poer vomitar-m'hi a sobre. Això és Indymedia, xaval, no el teu blog ni la web de les Mauletes. Ho has entès o vols un croquis?
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
14 ago 2009
Fes-me un croquis. I busca els teus textos. Jo tinc una pila del Bakunin sobre la qüestió. I sobre en lenin i el dret d´autodeterminació, també. Però com estem a la primera dècada del segle XXI i tu dius que ets ta i tan (vés a sapiguer) repassa que diu el moviment obrer català actual, tan els sindicats majoritaris com els sindicats anarco-sindicalistes.

I de pas també sapiguer que en pensa el PP i les seves terminals mediàtiques sobre l´independentisme català o del Moviment Català d´Alliberament Nacional, més en general, moviment que curiosament no compta de cap Comitè central ni de dirigents.
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
14 ago 2009
"A mi el que em desagrada i em provoca arcades, tinc legitimitat poer vomitar-m'hi a sobre." Inadaptat Susial

Només tu tens aquest dret i aquesta legitimitat? O tothom pot fer el mateix? Ets més important que la resta o les normes de la fraternitat llibertat no les coneixes? Potser voldries que tothom fes el mateix, però serà que no. a10

i què sàpiques que la darrera acció de masses de la PDD va ser la mani per la millora dels transports col.lectius com el dels ferrocarrils de Rodalies de Barcelona i altres ciutats. Tens raó, la patronal de Repsol i el Club no sé que no sé si van inquietar-se o no, però segur que saps que el tranport col.lectiu en ferrocarrils és molt menys contaminant que l´ús indiscriminat de vehicles privats a benzina. I si els ferrocarrils donen un bon servei, incentives el seu ús per part de la població i disminueixes l´ús de cotxe i moto contaminant. Això t´ho deia, Inadaptat Sucial, perque dius que ets molt amant de l´acció directa per la natura i el medi ambient. Diuen que van sortir al carrer unes 700 mil persones el primer de desembre de 2007. Tu hi eres, també?
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
15 ago 2009
En primer lloc, dir que tens tot el dret a vomitar. Només faltaria! Tothom pot fer-ho. Si no vols anar als actes de l'11 d setembre ets lliure de fer-ho i si hi vols anar, pots participar del bloc negre, si se'n fa enguany (ho podrien posar al cartell també).

Per molt convencuts que es mostrin alguns ningú té la opció correcte i no m'agrada quan a vegades, s'acusa des de la militància a altres opcions de l'esquerra anticapitalista, acusant-los de sectaris, grupuscles, mossèns, trotskistes, meapiles, sectaris, etc. Hi ha gent que porta anys treballant i ningú té la veritat absoluta. (IZAN, Grupo Germinal, Justícia i Pau, Corriente Roja, Revolta Global, En lluita, PCPE - PCPC, Cristianisme i Justícia, CNT-AIT, POUM, CNT Joaquín Costa, Corriente Comunista Internacional, Lluita Internacionalista, POSI, Comité Oscar Romero, Ateneu Columna Terra i Llibertat, etc. etc. etc. igual que varies juventuts de partits, on hi ha gent mal informada, però amb vàlua, com ara les JERC d'alguns pobles, on són lunica força independentista, veu crítica a l'especulació, etc.
D'altra banda, estic totalment d'acord que amb grups com els skinheads nazis ultra-catalanistes 33, etc. no s'hi ha de ser gens condescendent.

NI VIEJOS NI TRAIDORES! AUTONOMIA OBRERA!
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
15 ago 2009
Diagonal. Entrevista a Jean Marc Rouillan

http://www.diagonalperiodico.net/La-lucha-armada-hoy-es-impensable.html
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
15 ago 2009
Gràcies, Maika, per l'enllaç. Gloriosos dies els del MIL, una mena de segona edició del maquis, extingit (a nivell operatiu) a l'any 49. Comunisme radical i llibertari. I, curiosament, la "i" de les seves sigles, també (com a la FAI), vol dir "ibèric". L'enemic no era Franco concretament, ni "Espanya" (artifici a la creació del qual van col·laborar TOTES les nobleses i burgesies de la península), l'enemic era la LA BURGESIA. Amb l'extinció del MIL, es va perdre el nord magnètic de la lluita, es va crear un front "populisme" catalanista interclassista, d'exaltació de tot lo català, de tergiversació vergonyosa inclòs del MIL, amb la publicació de la merda de llibre d'en Roglan "Jordi Soler. El "Che" català", presentant-lo com a heroi nazional i nazionalista. Colla d'imbècils!! Ho haveu enverinat tot de nazionalisme i encara tinc que demanar doisculpes per experimentar nàusees. Aneu a vomitar la vostra merda burgesa a les vostres respectives webs nazis d'Estat Català, ERC i demés submarins i globus sonda.

Ací només hi ha una realitat social que és una colla de criminals vestist d'armani i conduïnt audis i bmw's, accionistes de Repsol i de la Caixa, conxorxats amb tota burgesia transnazional per a fabricar recessions, exclusió social i retalls de drets laboral amb la benedicció de les seves eines concebudes a mesura del FMI i el BM. Ara, a més, veuen que no cal intermediar amb la burocràcia guvernamental-corporativa de "l'estat central", sinó, que via UE, poden operar directament per a mercantilitzar els serveis públics i acabar d'enderrocar els drets laborals. Ja els hi va de conya els discursos interclassites de "som una nazió".

Aneu a explicar-li el cuentu de la nazió dels PPCC a un habitant d'Horta o d'Arnes, aneu a explicar-els-hi que hauran de confraternitzar més i ser més solidaris amb un habitant de Perpinyà que amb un del Matarranya (Terol), perquè el vostre projecte megalòman (a veure com casa amb el pretès municipalisme i la pretesa horitzontalitat) va del Roselló a Alacant i de Fraga a Mahó.

Aneu a vomitar vosaltres les vostres palles mentals de nenes de papà burgesos a la galàxia d'Andròmeda. Indymedia és anti-sistema i anti-tot lo establert des de dalt o és una eina d'alienació més?
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
15 ago 2009
COm a mer espectador de la discussió felicito al senyor "inadaptat social" per ser l´únic que dóna arguments i convenç (a mi almenys).
El to és agressiu, però ningú li ha respost res mínimament sensat.
Aquest és un debat que fa teeemps que tinc amb mi mateix (com suposo que molts de nosaltres) i, cada dia més, em falten arguments per defensar les postures independentistes i me'n sobren més per oposar-m'hi.

pd: en tot cas, indymedia a l'estiu (sense maderos distorsionant els fòrums) és una pàgina interessant.
salut.
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
15 ago 2009
Menys paraules absurdes.

Si la idea "directe" de l'"INADAPTAT SUSIAL" és un putu fracàs, és mou dins la merda, no surt del pou i deu fer accions ell sol per les nits, doncs deixem-lo, la pròpia societat el rebutjarà, per boig i tarat.

La resta seguim treballant, que mica en mica la societat es consciencia, aconseguim petites victòries.

Qui coordina l'anticapitalisme al Principat i als PPCC, qui va lluita i organitzar les lluites contra Bolonya????

Deixem al tarat aquest que faci el boig, ell morirà i amb ell tot el que ha fet. Que faci sol, que l'individualitat és la base del liberalisme i el capitalisme, i alguns sembla que són els més liberals.

INADAPTAT SUISAL ----> miret ANARKOCAPITALISMO de Nozick.
Potser et mola, sembles de la seva corda individualista.
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
15 ago 2009
benvolgut Fer, a la realitat "analògica" (almenys en la qual jo em moc), l'agressivitat per part dels indepes és molt més gran i va més enllà de les paraules. De tota manera, si mires el meu primer post, la meva actitud no és res més que una actitud iconoclasta davant un símbol com la senyera. Això toca molt els collons als talibans religiosos de les nazions. Un símbol tan arbitrari i impossat com unaltre. Així com podem considerar que si els reis catòlics per comptes de catòlics havéssin estat adventistes del setè dia, havéssin passat a la Història com "els reis adventistes del setè dia", si Guifré el Pilós, per comptes de deixar quatre reguerons de sang amb els quatre dits de la mà esquerra havès deixat un únic regueró de sang amb la pota del mig després de desvirgar una verge, potser tindríem una sola barra per comptes de quatre. Això no solament ens ha de condiconar sinó, per si fora poc, ens ha de determinar.

Encabat et surten amb que si llegur - rellegir a Marx (el menys marxista dels marxistes!), gent que no ha llegit (o així ho demostren) al més crític i audaç dels marxistes, a Cornelius Castoriadis, quan parla de coses tan essencials per a qualsevol projecte veritablement emancipador com la importància d'allò instituent (o pendent d'instituïr) enfront d'allò ja instituït. I, més important encara, el potencial creatiu de les persones, el potencial que ell en diu "magmàtic" enfront, antagònicament, diametralment opossat, a tot allò merament "identitari".

Salut i força al canut, company!

al que signa "a treballar": aplica't el cuentu, que jo vaig començar a pencar als 12 anys, xaval. Soc un "universitari proletari" que s'hi va deixar la pell i encara tenia i tinc energies per lluitar per causes que s'ho valen, sota CAP bandera.
A mi no em recomanis literatura - escombraria d'autoajuda yuppie. Auto-ajuda't tu (o auto - biodegrada't) continuant llegint Astèrix (o potser té masses lectures entre línies i és massa complex per a tu)
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
16 ago 2009
PER LA UNITAT ANTICAPITALISTA! PER LA CREACIÓ D'UNA NOVA PLATAFORMA!
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
16 ago 2009
vaia sopa de lletres que te l'independentisme. Per quan la unitat sota el paraigües de la CUP? o es que la CUP no és l'organització política unitària que reconeixen totes les sectorials?
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
16 ago 2009
El MCAN no té dirigents i si en tinguera segur que els fariem dimitir.
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
16 ago 2009
a veure nanu, tu tens un problema. I és que per tu tots els nacionalismes són identitaris.

De fet, quant has col·locat la etiqueta d'"identitat" referin-te als independentistes usant pejorativament el mot així ho demostres.

Segurament no sàpigues que moltes corrents dintre de l'independentisme revolucionari s'han negat a "definir" la identitat catalana, segurament la influència de Marcusse i altres de Frankfurt en els militants del 80 et sorprendria, i sobretot, i aixó és el més trist, vens aquí a indymedia a "vomitar" els teus prejudicis en comptes de parlar amb varietat de gent que hi militi (un nombre raonable de gent, perquè de militants n'hi ha per tots els colors i gustos)...

En fi. Que tens un blablablà una mica tronat. I aixó a nosaltres no ens perjudica, perjudica la credibilitat de l'inadaptat susial a indymedia.
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
16 ago 2009
I a tu qui t'ha dit que m'importi un rabe la meva credibilitat ni a Indymedia ni a Disneylandia? I, encara menys entre l'"àmplia diveristat" (!!!???) del col·lectiu indepe.

A mi el que m'importa és desemmascarar a tots els aixeca-camises de pseudo-esquerra. Unaltra cosa, potser sí, però a un descamisat no li aixecareu la camisa.

Aquest "ampli i divers" col·lectiu, no té, per casualitat com a denominador comú un projecte megalònam d'alliberament "nacional" i d'unificació dels territoris? S'ha abolit la propietat privada de la terra i dels mitjans de producció i el classisme del Roselló a Alacant i de Saidí a Mahó i no m'he assabentat?

En aquest supòssit, tens raó, jo (només en tinc) UN (de problema).

Jo, potser vomito, però el nazionalisme és vòmit pur. Elucubració religiosa que no suporta el més mínim exàmen racional. No us cal vomitar.

P.D.: Qui sou "Noslatres"? els de "Nosaltres Sols!"reconstituïts, potser, els de les acampades de joves al Montseny amb les joventuts hitlerianes?
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
16 ago 2009
És curiós com et poses i és curiós també com alguna gent encara té pebrots de dir que ets el que millor argumenta. Vejam:

Quin problema tens tu amb un moviment d'emancipació nacional? Tant et molesta que volguem que la nostra cultura sobrevisqui? Potser el que et passa es que no entens que mentre formem part d'Espanya, almenys en les condicoins actuals, la nostra cultura, llengua i tradicions aniran desapareixent. Si és per això que no entens l'independentisme, aleshores et recomano que miris un vídeo tal com aquest:

http://www.youtube.com/watch?v=NJvSrSjjUHo

Després, m'agradaria que quedés clar que davant l'evidència de que tots els ideòlegs anarquistes revolucionaris han reconegut l'exitència de les nacions i que el seu objectiu és la unitat (que no assimilació ) entre elles, no argumentis coses com:

", més important encara, el potencial creatiu de les persones, el potencial que ell en diu "magmàtic" enfront, antagònicament, diametralment opossat, a tot allò merament "identitari". "

Perquè et dic això? doncs perquè això que argumentes no té res a veure amb l'independentisme, a mi el potencial magmàtic (canviant suposo) de la gent em sembla molt bé, i em sembla molt bé que es desenvolupi i em sembla molt bé que la cultura catalana evolucioni en funció d'aquest potencial magmàtic, però també tinc clar (i ho hauries de tenir també tu) que pertanyo a un lloc amb una tradició, unes costums, una llegua, una manera de fer i de pensar, en definitiva, que no som xinesos, i justament el que fa rica la humanitat és tenir identitats pròpies i diferenciades, i posar-les en comú, i tot el que vulguis, però matenint les diferències, perquè a tu potser t'agrada però jo passo de ser un ésser globalitzat amant de la moda de la mTV del moment. El fet de voler un estat propi és simpement per fer lliure la nostra cultura, que pugui evolucionar o desparèixer sense que això depengui de cultures més fortes i subvencionades com la castellana o la anglesa, és simplement per això, si has mirat el vídeo ho entendràs.

Ara bé, entenc que a tu no t'agradin els estats, com a anarquista que ets o sembles ser, però no em negaràs que és sospitós que et caguis en un estat que encara no existeix (Catalunya) i en canvi no dediquis ni una línia a criticar el que sí que exiteix i té clarament un vocació destructiva per a les cultures ·"regoinals" de les seves fronteres (Ass-pain), perquè per més que ara t'hi caguis tot el que vulguis, espotàniament no ho has fet mai, només has aparegut aqui per cagar-te en el nacionalisme català.
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
16 ago 2009
És curiós com et poses i és curiós també com alguna gent encara té pebrots de dir que ets el que millor argumenta. Vejam:

Quin problema tens tu amb un moviment d'emancipació nacional? Tant et molesta que volguem que la nostra cultura sobrevisqui? Potser el que et passa es que no entens que mentre formem part d'Espanya, almenys en les condicoins actuals, la nostra cultura, llengua i tradicions aniran desapareixent. Si és per això que no entens l'independentisme, aleshores et recomano que miris un vídeo tal com aquest:

http://www.youtube.com/watch?v=NJvSrSjjUHo

Després, m'agradaria que quedés clar que davant l'evidència de que tots els ideòlegs anarquistes revolucionaris han reconegut l'exitència de les nacions i que el seu objectiu és la unitat (que no assimilació ) entre elles, no argumentis coses com:

", més important encara, el potencial creatiu de les persones, el potencial que ell en diu "magmàtic" enfront, antagònicament, diametralment opossat, a tot allò merament "identitari". "

Perquè et dic això? doncs perquè això que argumentes no té res a veure amb l'independentisme, a mi el potencial magmàtic (canviant suposo) de la gent em sembla molt bé, i em sembla molt bé que es desenvolupi i em sembla molt bé que la cultura catalana evolucioni en funció d'aquest potencial magmàtic, però també tinc clar (i ho hauries de tenir també tu) que pertanyo a un lloc amb una tradició, unes costums, una llegua, una manera de fer i de pensar, en definitiva, que no som xinesos, i justament el que fa rica la humanitat és tenir identitats pròpies i diferenciades, i posar-les en comú, i tot el que vulguis, però matenint les diferències, perquè a tu potser t'agrada però jo passo de ser un ésser globalitzat amant de la moda de la mTV del moment. El fet de voler un estat propi és simpement per fer lliure la nostra cultura, que pugui evolucionar o desparèixer sense que això depengui de cultures més fortes i subvencionades com la castellana o la anglesa, és simplement per això, si has mirat el vídeo ho entendràs.

Ara bé, entenc que a tu no t'agradin els estats, com a anarquista que ets o sembles ser, però no em negaràs que és sospitós que et caguis en un estat que encara no existeix (Catalunya) i en canvi no dediquis ni una línia a criticar el que sí que exiteix i té clarament un vocació destructiva per a les cultures ·"regoinals" de les seves fronteres (Ass-pain), perquè per més que ara t'hi caguis tot el que vulguis, espotàniament no ho has fet mai, només has aparegut aqui per cagar-te en el nacionalisme català.
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
17 ago 2009
Senzillament, noi (o noia?), si mires altres posts de la meva autoria, veuràs que la meva afició defecatòria ho és EN TOTES LES BANDERES, TOTS ELS ESTATS I TOTES LES BURGESIES.

Que són importants les arrels? Afirmatiu
Que és important la cultura i la llengua? Afirmatiu, si no les encorsetem amb la camisa de força de les normalitzacions.

Però, d'una punyetera vegada, ENTRE TENIR ARRELS I TENIR SOLAMENT (O PRINCIPALMENT) ARRELS, HI HA UN ABISME!!
Un anacoreta és més ambiciós i, a més d'arrels, viu de tubèrculs.

I una persona que s'autoconsideri d'esquerres no té l'epicentre de l'interès de la seva lluita en les arrels sinó en L'EMANCIPACIÓ SOCIAL i en l'enderrocament de tota hiperestructura d'origen feudal o burgès, sense demora ni distraccions.

P.D.: Insinues que Concepció Mañé, Anselmo Lorenzo, Abel Paz, i un llargíssim etcètera, a banda de reconèixer l'existència "de facto" de les nazions, combregàven amb el nazionalisme...?
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
17 ago 2009
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/347159/index.php
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
17 ago 2009
Em sap greu pel que pensa que " curiós també com alguna gent encara té pebrots de dir que ets (l'inadaptat susial) el que millor argumenta." però jo també penso que us dóna a tots unes quantes voltes i que us tomba un darrera l'altre els argumentaris identitaris excloents que es pregonen des de l'EI (alguns més que d'altres).
Jo agraeixo també el sac d'arguments que ens està donant a tots per enfrontar-nos a tants i tants discursos reaccionaris nacionalistes que fa temps s'intenten colar dins els moviments socials.
salut.
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
17 ago 2009
PATRIA O MUERTE!
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
18 ago 2009
Crec que algunes reflexions son interessants, però també crec que sovint esdevenen una falta de respecte. Tampoc cal que a la que surti un post de l'EI hi hagi algú que se li tiri a sobre immediatament i viceversa. Si més no, em sembla que no es correspon a la realitat analògica, que dius. Crec que el debat hauria de ser més social (analògic) i menys tangencial.
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
18 ago 2009
"Que són importants les arrels? Afirmatiu
Que és important la cultura i la llengua? Afirmatiu, si no les encorsetem amb la camisa de força de les normalitzacions."

La cultura no es normalitza, només la llengua, i si tens algún problema amb la insuficient normalització lingüística que es duu a terme a Catalunya és simplement perquè no has entès de quina història venim (no et deus haver mirat el vídeo que t'he passat). Els anarquistes soleu dir que no esteu en contra de la desaparició del català sempre i quan aquesta sigui fruit de l'abandó del seu propi poble, però a la vegada renegueu de que el propi poble vulgui que es recuperi a la seva terra la seva llengua originària, que no ha estat, de moment, abandonada pels seus habitants sinó que ha estat trepitjada de forma constant i promoguda des d'Espanya, per això odiem Espanya, perquè ens trepitja la cultura, i per això volem un estat propi, perquè, encara que et costi de creure, l'emancipació nacional també és emancipació social, saps com n'és de denigrant per una llengua i una cultura que gent que porta aqui 40 anys o que fins i tot ha nascut aqui els hagis de parlar en llengua forastera perquè "Perdona catalufo pero no te entiendo"? El que et deia, lluitem per la supervivència de la nostra cultura, que no està pas desapareixent perquè sí, la volen fer desaparèixer, i sí, la seva supervivència passa perquè com a poble, en conjunt, adoptem una actitud de resistència i de fer-nos veure, intentem fer que la gent aprengui l'idioma i conegui (que no participi, si no vol) de la nostra cultura en general, si això a tu no t'agrada, és simplement que el teu poble no t'agrada o, com a mínim, tant et fot.

"Però, d'una punyetera vegada, ENTRE TENIR ARRELS I TENIR SOLAMENT (O PRINCIPALMENT) ARRELS, HI HA UN ABISME!!
Un anacoreta és més ambiciós i, a més d'arrels, viu de tubèrculs."

Ningú ha dit que només tinguem arrels, per nosaltres (com pèr tu pel que sembla), les arrels són importants, però no ho són tot, evidentment que no, però si tu mateix dius que són importants, aleshores perquè discutim? si són importants cal lluitar per elles, en major o menor grau.
De lo dels tub`+ercles no cal ni parlar-ne perquè és fer descrèdit barato i no és cap argument de res...

"I una persona que s'autoconsideri d'esquerres no té l'epicentre de l'interès de la seva lluita en les arrels sinó en L'EMANCIPACIÓ SOCIAL i en l'enderrocament de tota hiperestructura d'origen feudal o burgès, sense demora ni distraccions."

Si l'epicentre de la nostra ideologia fós la nació, estaríem a Estat català, o amb els 33, però el que és segur és que no seríem Esquerra Independentista, en tot cas només seriem Independentista. I vés amb compte amb el que dius del que ha de ser un paio d'esquerres, si alguna cosa m'ha ensenyat la vida és que més val ser humil si no et vols fotre de lloros.

"P.D.: Insinues que Concepció Mañé, Anselmo Lorenzo, Abel Paz, i un llargíssim etcètera, a banda de reconèixer l'existència "de facto" de les nazions, combregàven amb el nazionalisme...?"

No, no insimuu res d'aquesta gent, tmpoc ñes que sigui un expert en la vida d'aquesta gent, simplement el que dic és que l'evidència parla per si sola en l'ideari anarquista dels vostres intel·lectuals i en ell es reconeix un dret inalienable de les nacions a ser i viure d'acord amb les seves maneres de fer, és a dir, vo,em viure com a Catalans i no com a CAstellans, perquè som de la nació CAtalana i no de la CAstellana (ni de la Espanyola, perquè directament no existeix...). Ho posa ben clar en aquest fragment de Bakunin:

"Patriotismo y justicia universal. Cada uno de nosotros debería elevarse sobre ese patriotismo estrecho y mezquino para el cual el propio país es el centro del mundo, y que considera grande a una nación cuando se hace temer por sus vecinos. Deberíamos situar la justicia humana universal sobre todos los intereses nacionales. Y abandonar de una vez por todas el falso principio de la nacionalidad, inventado recientemente por los déspotas de Francia, Prusia y Rusia para aplastar el soberano principio de la libertad. La nacionalidad no es un principio; es un hecho legitimado, como la individualidad. Cada nación, grande o pequeña, tiene el indiscutible derecho a ser ella misma, a vivir de acuerdo con su propia naturaleza. Este derecho es simplemente el corolario del principio general de libertad."

D'altra banda el fet que aquesta gent no combreguéssin amb el nacionalisme també és perquè en l'època que van viure el nacionalisme era vist com una lacra de la burgesia catalana, i perquè en aquell temps no hi havia un perill tant clar com el d'avui dia cap a l'exitència de la nació catalana, ho explica força bé Dolors Marín en el seu llibre: "La setmana tràgica".

Salut.
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
18 ago 2009
"Que són importants les arrels? Afirmatiu
Que és important la cultura i la llengua? Afirmatiu, si no les encorsetem amb la camisa de força de les normalitzacions."

La cultura no es normalitza, només la llengua, i si tens algún problema amb la insuficient normalització lingüística que es duu a terme a Catalunya és simplement perquè no has entès de quina història venim (no et deus haver mirat el vídeo que t'he passat). Els anarquistes soleu dir que no esteu en contra de la desaparició del català sempre i quan aquesta sigui fruit de l'abandó del seu propi poble, però a la vegada renegueu de que el propi poble vulgui que es recuperi a la seva terra la seva llengua originària, que no ha estat, de moment, abandonada pels seus habitants sinó que ha estat trepitjada de forma constant i promoguda des d'Espanya, per això odiem Espanya, perquè ens trepitja la cultura, i per això volem un estat propi, perquè, encara que et costi de creure, l'emancipació nacional també és emancipació social, saps com n'és de denigrant per una llengua i una cultura que gent que porta aqui 40 anys o que fins i tot ha nascut aqui els hagis de parlar en llengua forastera perquè "Perdona catalufo pero no te entiendo"? El que et deia, lluitem per la supervivència de la nostra cultura, que no està pas desapareixent perquè sí, la volen fer desaparèixer, i sí, la seva supervivència passa perquè com a poble, en conjunt, adoptem una actitud de resistència i de fer-nos veure, intentem fer que la gent aprengui l'idioma i conegui (que no participi, si no vol) de la nostra cultura en general, si això a tu no t'agrada, és simplement que el teu poble no t'agrada o, com a mínim, tant et fot.

"Però, d'una punyetera vegada, ENTRE TENIR ARRELS I TENIR SOLAMENT (O PRINCIPALMENT) ARRELS, HI HA UN ABISME!!
Un anacoreta és més ambiciós i, a més d'arrels, viu de tubèrculs."

Ningú ha dit que només tinguem arrels, per nosaltres (com pèr tu pel que sembla), les arrels són importants, però no ho són tot, evidentment que no, però si tu mateix dius que són importants, aleshores perquè discutim? si són importants cal lluitar per elles, en major o menor grau.
De lo dels tub`+ercles no cal ni parlar-ne perquè és fer descrèdit barato i no és cap argument de res...

"I una persona que s'autoconsideri d'esquerres no té l'epicentre de l'interès de la seva lluita en les arrels sinó en L'EMANCIPACIÓ SOCIAL i en l'enderrocament de tota hiperestructura d'origen feudal o burgès, sense demora ni distraccions."

Si l'epicentre de la nostra ideologia fós la nació, estaríem a Estat català, o amb els 33, però el que és segur és que no seríem Esquerra Independentista, en tot cas només seriem Independentista. I vés amb compte amb el que dius del que ha de ser un paio d'esquerres, si alguna cosa m'ha ensenyat la vida és que més val ser humil si no et vols fotre de lloros.

"P.D.: Insinues que Concepció Mañé, Anselmo Lorenzo, Abel Paz, i un llargíssim etcètera, a banda de reconèixer l'existència "de facto" de les nazions, combregàven amb el nazionalisme...?"

No, no insimuu res d'aquesta gent, tmpoc ñes que sigui un expert en la vida d'aquesta gent, simplement el que dic és que l'evidència parla per si sola en l'ideari anarquista dels vostres intel·lectuals i en ell es reconeix un dret inalienable de les nacions a ser i viure d'acord amb les seves maneres de fer, és a dir, vo,em viure com a Catalans i no com a CAstellans, perquè som de la nació CAtalana i no de la CAstellana (ni de la Espanyola, perquè directament no existeix...). Ho posa ben clar en aquest fragment de Bakunin:

"Patriotismo y justicia universal. Cada uno de nosotros debería elevarse sobre ese patriotismo estrecho y mezquino para el cual el propio país es el centro del mundo, y que considera grande a una nación cuando se hace temer por sus vecinos. Deberíamos situar la justicia humana universal sobre todos los intereses nacionales. Y abandonar de una vez por todas el falso principio de la nacionalidad, inventado recientemente por los déspotas de Francia, Prusia y Rusia para aplastar el soberano principio de la libertad. La nacionalidad no es un principio; es un hecho legitimado, como la individualidad. Cada nación, grande o pequeña, tiene el indiscutible derecho a ser ella misma, a vivir de acuerdo con su propia naturaleza. Este derecho es simplemente el corolario del principio general de libertad."

D'altra banda el fet que aquesta gent no combreguéssin amb el nacionalisme també és perquè en l'època que van viure el nacionalisme era vist com una lacra de la burgesia catalana, i perquè en aquell temps no hi havia un perill tant clar com el d'avui dia cap a l'exitència de la nació catalana, ho explica força bé Dolors Marín en el seu llibre: "La setmana tràgica".

Salut.
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
18 ago 2009
Exacte. nació no és igual a estat! i estat antiautoritari no és igual a estat-nació (aquest últim és el concepte que ha produït més morts al llarg de la història; això dels estats-nació ho diu el gran Josep Fontana a "La construcció de la identitat"). D'altra banda, la gent pot parlar el castellà, el xinès o el francès... però l'única llengua de cohesió social i oficial ha de ser el català. no veig malament defensar-ho, dins l'ordre de prioritats de cada grup. La nació castellana és un poble en lluita també (en tot cas cal dir l'estat espanyol). Salut!
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
18 ago 2009
"Soc un noi" i "Frida", en primer lloc, em congratula molt el to cordial i el contingut, argumentatiu, del que dieu.

A veure si soc capaç de sintetitzar el que vull dir sense que em surti un totxo.

Pel que fa a la llengua i a la cultura catalana, sí, estic en contra de com es normalitza la llengua. A una supossada homogeneització o intent d'homogeneització de "fora", em de respondre amb homogeneitzacions de "portes endins"? Jo soc autor i estic fart de que un filòleg em canvii "xibeca" per "òliba" o "gall carboner" per "gamarús". El "meu" país, és aquell on em moc usualment, la "meva" comarca, és una realitat orgànica, abarcable amb la vista, tot i ser una mica més gran, a escala humana, que el municipi, únic escenari on la democràcia directa, assembleària, autogestionària pot dur-se a terme. I la parla que tenim ací no la té que subnormalitzar cap filòleg segons Sant Pompeu Cabra.

Amb la cultura, s'han creat tants xiringuitos que pel sol fet de que la llengua usada és el català ja estan subvencionats que fa replantejar què és cultura i què són simples pessebres per a culturetes vividors.

I, si amb homogeneitzacions externes responem amb homogeneitzacions internes, al nazionalisme espanyol, hi opossem nazionalismes "perifèrics" a Espanya. I ningú té clar què i qui és Espanya. Per un gallec nazionalsita és tota la península menys Galícia, Portugal i Andorra. Per a un català nazionalista és tota la península menys Catalunya, València, balears, la franja de ponent més la catalunya nord. I així successivament fins que arribem a Castella i considerem l'existència dels nazionalsites castellans. On s'ubica espanya, els espanyols i els nazionalistes espanyols? Espanya i el nazionalsime espanyol són un discurs abstracte, en base a un artifici creat per les nobleses feudals de TOTA LA PENÍNSULA quan Fernando, senyor de Biscaia i rei d'aragó es casa amb una reina castellana. Quan dieu "Espanya ens aixafa", qui us aixafa? el govern central? Doncs abolim els estats per comptes de crear-ne de nous, anem per feina consolidant la xarxa de municipis autogestionats i lliurement associats. No li organitzem la vida , des de, per exemple, Sant Jaume dels Domenys a l'habitant d'Estoher. Horitzontalitat vol dir unaltra cosa radicalment diferent.

Repeteixo que Bakunin i Kropotkin i Marx, respecte al fet nacional van dir una cosa i la seva contrària un munt de vegades. Jo podria "acollir-me" a tot el que va escriure Malatesta. Millor que això recomano un llibre molt actual, del catedràtic de filosofia política Alfredo Cruz, "El nacionalsimo. Una ideología" (Paidos, crec que de l'any 2005). Ací, amb una lògica aplastant i amb un rigor quirúrgic, desmunta un per un tots els mites de tots els nacionalismes, de l'arbitrarietat amb què s'escullen uns fets diferencials i històrics i no uns altres. De com la voluntat nacionalsita precedeix a les nacions i no a l'inrevés. De com, com en altres "ideologies" (en sentit pejoratiu), es decideix la conclusió final i, després, es dissenyen i s'amotllen les premises per a no contradir o desvirtuar aquesra conclusió final.

Per acabar, no entenc lo de que vagi "amb compte" quan dic que ser d'esquerres hauría de ser sobretot tenir la qüestió social o de la justícia social pel damunt de qualsevol altre consideració. Si per això corro perill de fotre'm de morros, doncs m'hi fotaré gustosament.

Salut i força al canut!
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
18 ago 2009
"Amb la cultura, s'han creat tants xiringuitos que pel sol fet de que la llengua usada és el català ja estan subvencionats que fa replantejar què és cultura i què són simples pessebres per a culturetes vividors."

Totalment d'acord, és fastigós.
Respecte el que dius de la normalització, bé, jo no entenia normalització en el sentit d'homogenitzar una llengua, perquè sóc de provincia de Barcelona però tinc família i amics a Lleida i també em toca els collons que vinguin els llestos a dir-me com es diu alguna cosa en català correcte. Per normalització jo entenc el fet de que a les escoles s'ensenyi en català, que en l'administració i en qualsevol lloc de la vida pública es pugui utilitzar el català, això, per desgràcia, no és possible a Catalunya, i no és possible perquè la prepoderància del castellà i el boicot (per activa o per passiva) que es fa des d'Espanya amb el català fa que la gent no el necessiti per poder viure plenament en aquesta terra, en canvi nosaltres sí que necessitem el castellà, perquè sinó passa això: "Perdón, no te entiendo", i en el pijtor dels casos: "Habla en cristiano". Per normalització jo entenc això, normalitzar l'ús de la llengua catalana en tots els àmbits, no pas dir si una puta vocal és falta d'ortografia o no, això a mi me la suda, a més crec que fins i tot va contra l'evolució de la llengua.

"Per un gallec nazionalsita és tota la península menys Galícia, Portugal i Andorra. Per a un català nazionalista és tota la península menys Catalunya, València, balears, la franja de ponent més la catalunya nord. I així successivament fins que arribem a Castella i considerem l'existència dels nazionalsites castellans."

No estic d'acord amb tu, els nacionalistes d'arreu de l'estat espanyol consideren que espanya és, tal i com tu dius, una idea abstracta fruit d'unions feudals, no pas una realitat nacional, i crec que això tots els "nacionalismes perifèrics" ho consideren igual, no crec que un gallec pensi que catalunya és Espanya...

Respecte el llibre que recomanes, no l'he llegit, intentaré fer-ho el més aviat possible. De totes maneres, demostrar que el nacinoalisme agafa els fets històrics com li rota, tampoc és pròpiament un argument contra el nacionalisme, ja que aquest es basa, sobretot, en una realitat del moment, no només històrica, a més, atambé hi ha vegades que per moltes coses que et deixis a la història, tampoc no hi ha molt on escollir. Exemple: La noblesa castellana ha volgut acabar amb la cultura i forma de viure catalanes. Això és cert, ho agafis per on ho agafis, i és un greuge històric que crema, sobretot perquè encara és així, no sé si m'explico.

Rescpecte lo de que anéssis amb compte, no era pas cap amenaça, simplement et volia dir que aquest és el teu punt de vista, però n'hi ha molts d'altres que són possiblement igual d'enriquidors que el teu, i la meva experiència en CSO's em diu que cal respectar allò pel que els altres lluiten perquè potser ells tenen un concepte de llibertat diferent al teu, de totes maneres no volia dir que tinguis compte amb la teva ideologia, al revés, m'alegra que hi hagi gent com tu que encara pensi que ideals tant distants de la gent avui dia com l'anarquia són possibles i que val la pena lluitar per ells.

Bueno, a mode de resum, el que volia que veiessis és que no val la pena anar a ganivet com vas tu a la majoria de posts on es diu alguna cosa sobre independentisme, peruqè en podem parlar tranquila i pausadament i potser l'experiència d'uns i altres ens aporten moltes coses a tots, almenys així m'ha passat a mi amb les experiències que he tingut. Respcte allò que deia que no trobava pas que argumentéssis gaire bé, fixa't en que a la majoria de posts et dediques a "cargar-te" en el nacinalisme, a insultar, o a escriure "nazionalisme" amb "z", clarament de forma provocativa, perquè saps que res tenim a veure amb els nacionalsocialistes alemanys, simplement era això, res més.
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
19 ago 2009
AQUET ANY PREPARAEU-VOS COMUNISTAS DE MERDA...

NO OBLIDEM LO DEL ANY PASSAT...
VEUREM MOLTA SANG AQUESTA DIADA:):):):):):)

33 CATALUNYA CATALANA
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
19 ago 2009
Perdona, "soc un noi", però la "realitat" és per a cadascú, el cúmul d'experiències personals acumulades al llarg d'anys, personals i intransferible. he anat a Euskal Herria un munt de vegades i, allà, tant si ets català com andalús, ets "unaltre espanyol com tots", això, dit amb ímfules i despreci. Ací a Catalunya, eres "castellà" o "espanyol" (als 60's i 70's "gitano" o "murciano") si eres simplement no catalano-parlant o catalano-parlant amb accent castellà i que deies "castellansimes" o si els hi constava que un o tots dos progenitors era/eren "vinguts de fora".

Al final, si el nacionalsime agafa com a base "territorial" la distribució geogràfica de la parla, com té una distribució geogràfica el margalló... això donaria arguments per a unificar Àustria i Alemanya, p.e. Si filem prim, la Val d'Aran seria una "nació" i les terres de ponent unaltra. Si jo a Barcelona agafo un mnegàfon i dic com l'altra dia a un poble de la Noguera, "qui vulgo peixo que vingo a la plaça del poble", potser m'entendria un 25% de catalanoparlants.

Però no em vull perdre per les branques. Evidentment que totes les "causes" de lluita són legítimes o legitimitzables. Hi ha una espècie de falcó en perill d'extinció, el xoriguer petit, Falco naumanni. Trobaria tan absurd crear un Partit Socialista i de Protecció del Xoriguer Petit com trobo absurd un partit socialsita d'alliberament nacional. Al pare de família que s'ha quedat a l'atur amb més de 45 anys i no pot parar la taula, no li vinguis amb unificacions de PPCC ni amb la protecció del xoriguer petit. Ser d'esquerres vol dir lluitar per erradicar l'explotació i el xantatge del capital. I que consti que a mi, personalment, em preocupa més la possible desaparició d'una espècie animal que la megalomania unificadora que, repeteixo, havent-hi un 25% de POBRES hauria de ser, com a poc, una neura particular de quatre nens de papà que no han superat les lectures d'Astèrix, però que no enredéssin en el panorama polític reivindicatiu, prou despolititzada, desgraciadament, està la gent.

Salut!
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
19 ago 2009
PEr al subnormal del 33:
Escolta burro, que a mi me la suda si no tens amb què pelar-te la fava, si torneu a venir tornareu a pillar, per imbècils, o penseu anar d'incògnit a pillar a la gent que debeu tenir fitxada a partir de la merda de video que vau fer l'any passat? Sóu uns impresentables, amb vosaltres no es pot anar pel món, feu fàstic, cada dia us ho deixem més clar i cada dia ens ho deixeu més clar. Que us quedi clar que si doneu la cara després plorareu.

Inadaptat: D'acord, em queda clar que a tu la cultura catalana tant te fa, suposo que no ens podrem entendre i no cal discutir més, et repeteixo, però, que has de tenir en compte que l'emancipació nacional és part de l'emancipació social, en canvi la conservació del xoriguer petit no, simplement que tinguis en compte això.
Amb el que no estic d'acord tampoc és amb això que dius:

Al pare de família que s'ha quedat a l'atur amb més de 45 anys i no pot parar la taula, no li vinguis amb unificacions de PPCC ni amb la protecció del xoriguer petit. Ser d'esquerres vol dir lluitar per erradicar l'explotació i el xantatge del capital. I que consti que a mi, personalment, em preocupa més la possible desaparició d'una espècie animal que la megalomania unificadora que, repeteixo, havent-hi un 25% de POBRES hauria de ser, com a poc, una neura particular de quatre nens de papà que no han superat les lectures d'Astèrix, però que no enredéssin en el panorama polític reivindicatiu, prou despolititzada, desgraciadament, està la gent.

La conservació d'espècies naturals i del medi ambient planetari és tant important com la defensa dels desafavorits, valoro positivament que estiguis tant capficat en millorar les condicions de vida de la gent, però quedi clar que nosaltres també la volem millorar, i a més a més incorporem el tema nacional, no al revés. A més et recomano una reflexió, aquest senyor de més de 45 anys que s'ha quedat a l'atur no vol saber res del xoriguer ni dels PPCC, creus que si no estigués a l'atur en voldria saber alguna cosa? No, perquè la gent només vol viure bé i quan viu bé s'oblida tant dels demés (on ha quedat el moviment obrer amb l'estat del benestar? I la solidaritat que abans es tenia amb el veí?) com de totes les altres causes. El que vinc a dir, amb patiment o sense, qui és conscient de les coses ho és sempre, i això no canvia al llarg del temps, per tant no crec que la gent s'addereixi a una ideologia o una altra segons les seves necessitats sinó segons la seva consciència. Exemples com Marx o el mateix Mateo Morral ho demostren, gent que a pesar de no passar malestar, és solidària i es deixa la vida per una causa perquè té consciència, i qui no en té no en té, i se li ha de fer tenir, estigui a l'atur o no. I crec que és igual de lícit fer tenir consciència des del punt de vista de l'emancipació social, com de la nacional (ja sé que tu no, no cal que seguim discutint sobre el tema).
Pel que fa a dir que nosaltres estorbem al panorama reivindicatiu, crec que t'equivoques i molt, perquè encara que a tu t'ho pugui semblar, per nosaltres la lluita social no està ni molt menys oblidada.

Salut i mort als canuts.

PD: 33 retrassat mental, fes-te alguna palla de tant en tant aviam si madures una mica.
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
20 ago 2009
el problema és la concepció estalinista revolucionària de molta gent que espera la revolucó com el manà del cel. en canvi un anàlisi més trotskista es basa més en l'autogestió. per la qüestió que esteu debatenet aquí des de fa dies, sembla que a un article del sud passa el mateix (http://elsud.org/node/2715#comments). Per cert, jo penso que son molt bons els arguments de tots dos, però si hi ha gent que vol l'independentisme SHA DE RESPECTAR!! (mentre no ho vulguin imposar per força als altres) i d'igual manera amb l'anarquisme. salut, lluita i antidrogues k foten molt de mal!! i x cert, jo crec k la defensa dels ecosistemes i la biodiversitat es poden incloure en el programa tmb, si bé ara en la inmediatesa preval un discurs centrat en l'anticapitalisme.
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
20 ago 2009
Inadaptat Susial he entrat per casualitat en aquest post, en que si no m´atany per ideologia o per interès històric mai intervinc, nomès us observo imparcial i aliè.Aliè sobretot perquè ni em va ni em ve del que parleu, jo soc feixista, convençut i de cor, ex independentista i de familia catòlica de dretes per una part, i d´esquerres per un altre amb un oncle de la CNT (sindicat ferroviari) que va morir exiliat a França per delictes de sang i mai va poder tornar.
Mira, això t´ho dic perque segurament en un cara a cara no podria aguantar ni deu linees un enfrontament amb tu, mes que res per la incapacitat absoluta de poder encuadrar la meva forma de veure les coses amb la teva,i això que a pesar de ser europeísta (sentiment racial), i moderadament català-espanyol (cada vegada més suo mes de patries i banderes). Jo soc un simple treballador, que sempre he cregut amb la propietat privada, pero no per defensar idees burgeses ni interessos d´aquests, sinò per simple i instintiu recel de defensar el que es meu, el poc que tinc i el valor que ha costat aconseguir amb tant d´esforç el poc heretat dels meus avis.Et podria contar moltes i traumàtiques experiencies de col.lectivització del meu oncle, allò va ser pur altruisme, de cara als demès ( i per això sortia sempre perdent, doncs era mes de compartir que de rebre gran cosa dels demès). Jo crec en un sistema socialista, on el treballador tingui part en l´empresa i pugui decidir sobre ella, pero no crec en un igualitarisme forçat, en una supressió de les propietats o en un col.lectivisme que s´allunyi del meu model ideal de societat: el cooperativisme.
Si et deia que un debat amb tu es impossible es perque, amb anarquistes no tant ultraortodoxos i amb alguns comunistes es pot dialogaer, amb tu no, i no per violència ortogràfica, sino de una incapacitat ja de per si inicial, tant complicada que es casi impossible arribar a punts inconexes en que almenys reflectir un debat. Tu parteixes de la emancipació absoluta i total i la erradicació de tota autoritat. Jo parteixo de una societat obrera i socialitzant en que el objectiu final no sigui la llibertat absoluta o la absoluta amancipació sinò el benestar absolut (cosa impossible). Planteja´t això, que es mes important per a tu viure al limit amb el teu model de vida, sense cap lligam amb res que tu consideris autoritari i estrellar-te?? O cedir (crec que mes val ser gradual en processos revolucionaris i sortir al final guanyant que revolucions ipso facto i sense graus que ens portin al colapse) en certes estructures i poder aconseguir per al poble treballador el que mai ens hauriem ni imaginat??? Llibertat o Benestar?? AQUI ESTÀ EL DILEMA QUE ET POSA AQUEST MALVAT I DESPRECIABLE FEIXISTA, QUE ES COLA EN FOROS ANTISISTEMA PERQUÈ ESTA PAGAT PER LA POLICIA I ES UN BOTXI DEL POBLE TREBALLADOR I ESCAMOT ADELANTAT DE LA BURGESIA.
Una ultima cosa, jo no tinc jefes,actuo per lliure, penso per lliure, i adapto el que aprenc al meu pensament, encara que sigui incatal.logable. Tinc filòsofs i pensadors guia, que m´inspiren, em fan replantejar coses i politicament em fan allunyar de qualsevol persona, fins i tot dels meus. Politicament em fixo uns rumbs i actúo a consciència, no tinc guies politics, no admiro cap politic perquè tampoc admiro a ningú.Potser a l´unic que admiro es al meu oncle, amb qui m´haguès agradat parlar hores i hores i al qual tinc present sempre que he tingut problemes per miltància, al qual m´he refugiat en les seves cartes de l´exili, i amb tot el que ell va arriscar i perdre en una lluita desigual i pels seus drets. Eren altres temps, jo igual que ell intento defensar el millor per la meva gent: viure dignament, poder tindre protagonisme en el funcionament de la societat i acabar amb els que ens putegen. Es el mateix?? Es pot seguir per mes temps dividint entre colors i ideologies un sentiment elemental que tota persona amb consciencia anhela??
En tot cas dir-te que val la pena llegir els posts que escrius, ets un bon espadatxí dial.lectic en un debat i això es algo admirable davant el dogmatisme de rodes de pedra que impera (en tots els putos bandols), segur que per als indepes es traumàtic llegir-te, per un cantó derribes mites, jo també em resisteixo a veure com també ninguneges els meus, pero per l´altre es revitalitzant veure com el teu anàlisis i diagnòstic de l´enfermetat es de Nobel. Això sempre ho heu aconseguit des de les esquerres, el que potser us ha faltat es l´antidot per combatre la malaltia que descobriu, i per tant el que heu usat fins ara ha estat erroni, pitjor el remei que la malaltia (i sinò mireu el llarg cami des dels bolxevics de Trostky que es batien a les tundres contra Denikin al 1917 fins a les reduccions de electricitat a la Cuba chabacana actual). Per ser precissos heu sigut la quimioterapia contra el capitalisme (anarquistes inclosos), heu cremat les cel.lules dolentes, però també les bones, pe`r aixo heu deixat les nacions sense estructures, de vidre, que amb un contagi de grip s´han derrumbat.En fin, us deixo amb lo vostre.
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
20 ago 2009
Un estat socialista i obrer, de debò! Amb l'emancipació vé el benestar. D'acord, però, amb això dels canvis graduals. Ningú ha dit el contrari, crec (els petits actes modelen la consciència), bàsicament per la dificultat que comportaria fer-ho d'una altre manera, pq no hi ha el poble organitzat. Ara bé, crec que els mesos en que estem ara, es donen molt bones condicions per fer crítica social i mirar d'atacar els pilars del capitalisme. Les revolucions no es poden fer esperar, sinó moren. Anticapitalisme o mort!

http://sindominio.net/marxa-maquis/IMG/jpg/prensasabate_2a.jpg
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
20 ago 2009
el dia 13 a arenys de munt a causa del referendum venen els de la falange, hihaura concentracio en contra, k vingui tothom
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
20 ago 2009
De la forma que estàn les coses, amb un 25% de la gent que es considerada pobra, un milió de families en que cap membre cobra ni sou ni subsidi, camí dels 5 milions de parats, etc etc. si no s´aconsegueix forçar el sistema i fotrel contra les cordes, uns i altres si això es superat ens en podem anar a viure a una cova, doncs tindrem estopa durant 30 anys més.
Sería interessant veure un actualment incompatible, unic front antisistema negre-roig ( feixistes, comunistes, anarquistes, abertzales, independentistes,etc.) tots units per a derribar totes les estructures. El problema sería com encarar una unitat de força contra el capitalisme i l´Estat havent-hi possicions irreconciliables com: immigració, racisme, propietat privada, estatisme,autodeterminació, federalisme, auntiautoritarisme...
Un cop derribat el capitalisme, la nova societat nomès podria neixer del més fort (com ha passat sempre, des de la Russia bolxevic on Lenin exterminà els blancs, els menxevics i els negres de Nestor Makhno, fins al Liban dels 80 on les falanges libaneses exterminaren als xiites i palestins), nomès podria neixer de la força mes nombrosa i imperant que sería la que acabaría assimilant les altres forces a les bones o a les dolentes. En teoría l´esquerra independentista i l´esquerra abertzale que son les mes nombroses s´haurien de menjar els anarkos i els feixistes, o sería al revès??
Ves a saber, però passaría el que ha passat sempre.
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
20 ago 2009
q dius de feixisme? un sistema feixista no garanteix en cap cas el bé comú ni les necessitats socials assegurades. Al contrari, una autarquia ara seria totalment impossible. A part de que els sistemes dictatorials creen oligarquies i no miren precisament per la redistribució de la riquesa (veure dictadors d'Amèrica del Sud dels últims temps). Franco i el general Mola es van recrear en destruir les cooperatives i l'autonomia obrera. És cert que en la deriva que ha pres els últims anys el sistema és de les èpoques en que es viu pitjor de totes (a nivell mundial). Està claríssim que el que es necessita (pq son faves comptades i el ritme de creixement actual del sistema no es pot soportar més) és socialisme. Un nou socialisme! Si que és cert que per un xoc directe es necessitarien amplis sectors socials, pero ja et dic jo que de feixistes antisistema n'hi ha molt pocs. El sistema és feixista.
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
20 ago 2009
defensar lo feixisme és traïr lo teu oncle. Fer apologia del nazisme és penat. Strasser era antimarxista i antisemita.
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
20 ago 2009
Si penses això del fixisme es perquè desconeixes els grans logros socials aconseguits per aquest. I quan dic logros socials parlo des de la socialització de totes les empreses a sistemes de financiació per part de l´Estat de vivenda i vehicle per a les classes mes populars, de ambicioses reformes agraries o de nacionalitzacions de la banca. Possiblement un feixisme del segle XXI sería una dictadura, o potser no, si es reformès l´estat i les seves estructures socials lo suficientment com per a fer impossible una volta enrrera cap a un sistema capitalista i partitocràtic no crec que fes falta una dictadura, hi hauría un ordre nou i per tant podría haver-hi democràcia, jo almenys no sóc ni partidari ni tinc l´humor per a seguir dictadors, dictadures i les seves paranoies.
Critiques Franco per destruir cooperatives, quan també obvies que fóu durant el franquisme quan arrancà en massa el funcionament de tot el sistema cooperatiu agricola en un 98% del que existeix actualment, o de les reformes socials que feren, amen de Seguretat Social o de una llarga llista de drets d´assegurança i cobertura social. Però no, jo no trencarè una llança en favor del franquisme perque ni va ser feixista ni perquè m´agradi, apart de tot el mal que feren a la nostra gent i a la nostra causa. Si de dictadures feixistes de Sud-America et refereixes a les de Pinochet, Videla i Stroessner es que seguiexes sense coneixer el feixisme, doncs aquestes no en tingueren res, foren simples embrions de la CIA. Els unics regims verdaderament feixistes que han existit a Su-America foren a Argentina el Nacional Justicialisme de Juan Domingo Perón, el Estado Novo brasiler de Getulio Vargas (feixisme antinazi)i el Perú del Velasco Alvarado, fora d´això res.
Amb això que de feixistes antisistema n´hi han pocs et dono la raó, potser perquè molts dels que es declaren feixistes no són res mes que simples ultradretans disfressats de revolucionàris, però que mai han cregut en la lluita social, sinò en les seves trivialitats nacionalistes estúpides.
Dubto que el sistema sigui feixista.On es feixista, a Alemanya que per parlar, publicar o exaltar depèn quin regim pots anar a la presó?? A Espanya on per editar llibres que enalteixen depen quin règim et demanen anys de presó i et segresten milers de llibres?? A Italia on existeix la llei "270 bis" que prohibeix sota penes de presó (com els hi passà al Clemente Graziani i a la gent de Ordine Nuovo) la reconstitució del dissolt Partit Feixista Italià? El sistema es antifeixista, es antifeixista moralment, socialment, demogràficament, econòmicament i politicament, i si algú mana avui dia a tot el món, son els mateixos que derrotaren els feixismes el 1945, aquests i els seus llepaculs.
Defensar el feixisme no es traïr el meu avantpassat, ell tenía les seves idees i jo tinc les meves, jo ni sóc anarquista ni crec amb l´anarquia, perquè hauria de traïrlo?? Que acàs es algo genètic les idees politiques?
De moment mentres tots els seus nevots tant progres i d´esquerres tots ells l´han oblidat, jo he sigut l´unic que he mogut fitxa per a repatriar el seu cos i per a que descansi a la seva terra.Pensar diferent no es sinònim de traicionar la teva sang.
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
20 ago 2009
I si, tens raó, Gregor Strasser era antisemita, exactament com també ho era el Proudhon, el George Sorel o el Bakunin.

GEORGES SOREL.
"Ninguno entre nosotros pensaría en considerar a los judíos como enemigos de nuestro pais, si consintieran en vivir como ciudadanos ordinarios, ejerciendo un comercio honorable, realizando sus actividades religiosas y contribuyendo a la cultura general en cuanto se pudiese; pero desafortunadamente los intelectuales judíos se consideran pequeños Mesías y su nación se cree obligada en apoyarlos en sus expediciones. Para poder tener el derecho de llamarse arquitectos de grandes transformaciones, los escritores judios luchan testarudamente contra la herencia espiritual de la sociedad en la que han sido admitidos por el accidente de la migración. Semejantes actos no pueden sino despertar la cólera justificada. Un pueblo tan vil, que por mero capricho de sus tradiciones, obviamente se merece las peores catástrofes."

(‘Queques pretentions juives’, Independence, Paris, 1912, VoI.3)
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
20 ago 2009
MIHAIL BAKUNIN.

"Marx es un judío y está rodeado por una pandilla de pequeños, medianamente inteligentes, astutos, ágiles y especuladores judios así como los judíos lo son en todas partes agentes bancarios y comerciantes, escritores, políticos, corresponsales de periódicos de todas las tendencias políticas; en pocas palabras, corredores literarios así como son corredores de la Bolsa, con un pie en la Banca y el otro en el movimiento socialista, y con sus traseros sobre la prensa alemana. Se han apoderado de todos los periódicos y ya se pueden imaginar la nauseabunda literatura que producen.


Ahora, todo este mundo Judío, que constituye una secta explotadora, un pueblo de sanguijuelas, un parásito voraz, cercanos e íntimamente conectados el uno con el otro, sin importar no sólo las fronteras sino tampoco las diferencias políticas.. .Este mundo Judío está hoy a disposición de Marx o de Rothschild. Estoy seguro que, por un lado, los Rothschild aprecian los méritos de Marx y por el otro lado, Marx siente una inclinación instintiva y un aran respeto por los Rothschild. Esto puede parecer extraño. ¿Que podrían tener en común el comunismo y la Alta Finanza? ¡oh, oh! El comunismo de Marx busca un fuerte estado centralizado, y donde ello exista debe, inevitablemente, existir un Banco Central estatal, y dónde esto exista allí la parasitaria Nación Judía -que especula con el trabajo del pueblo- encontrará el medio para su propia existencia...


En realidad esto significaría para el proletariado un régimen de cuartel, bajo el cual los trabajadores y trabajadoras -convertidos en una masa uniforme- se levantarían, irían a dormir, trabajarían y vivirían al compás de un tambor; el privilegio de conducir quedaría en las manos de los técnicos y educados, con un amplio campo para negociados provechosos realizados por los judíos, que serían atraídos por la enorme extensión de las especulaciones internacionales de los bancos nacionales...

(Polámique contre les Juifs, Paris, 1872).
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
20 ago 2009
PIERRE PROUDHON.
"El judío es, por temperamento, un anti-productor; ni campesino ni industrial, ni siquiera un verdadero comerciante. Es un intermediario, siempre fraudulento y parasitario que opera en el el comercio como en la filosofía, por medio de la falsificación.. .Solo conoce de la suba y la baja de los precios, del riesgo del transporte ,de la incertidumbre de las cosechas, del peligro de la demanda y de la oferta. Su política en economía siempre ha sido enteramente negativa, enteramente usuraria; es el principio del mal, Satan, Ahriman, encarnado en la raza de Sem.’

(‘Lésarisme et christianisme’)

" Los judíos, otra vez los judíos, siempre los judíos! Bajo la República, al igual que bajo Luis-Felipe y bajo Luis XVI, estamos a la merced de los judíos."
(‘Representant du peuple’. 11 de mayo de 1848).
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
20 ago 2009
Fixa't però, Gregor, que el que critiquen dels jueus no és la seva raça, sinó l'actitud que tenen com a poble i nació, cosa que critiquem molts aqui. Els nazis però, en tenien prou amb un trist cognom, encara que la persona no fós ni usurera, ni banquera, ni res del que aqui es critica...
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
21 ago 2009
Gregor, potser si que hi ha hagut també utòpics feixistes que volien una societat socialista, però jo et diria que és totalment anecdòtic i que el nou socialisme que necessitem no pot ser de cap manera racisata, donat que s'ha de fonamentar en un nou ordre mundial, anti-imperialista i internacionalista. Acabar amb el capitalisme neoliberal vol dir unes relacions justes entre els països del nord i dels sud, vol dir un alliberament de tots els pobles (al tercer món del Deute extern i del colonialisme, el tràfic d'armes, etc.). La opressió és global i la revolució també ho ha de ser. El socialisme és el camí, el feixisme és la seva antítesi, creu-me, això és totalment minoritari i no porta enlloc. Defensar el feixisme és insultar totes les persones que han lluitat per una nova societat. Mort als criminals totalitaris de merda! FEIXISME MAI MÉS!!!
Uns links que he trobat:
http://www.mundurat.net/pintxogorria/images/MEMORIAHISTORICA/holocausto%
http://www.servicioskoinonia.org/agenda/archivo/
http://www.sants.coop/
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
21 ago 2009
Antifeixista,que el feixisme actual (estructurat sota organitzacions NR) sigui minoritari no ens tira enrrera, però que les nostres arrels son purament socialistes i sindicalistes revolucionàries en donen fe els homes que construiren la nostra ideologia amb les seves aportacions (tant filosòfiques com politiques) com Jacques Doriot, George Sorel, Nicola Bombacci, Starace, els germans Strasser, Enrico Pannunzio, George Valois, Ceferino Maestú i moltissims d´altres.
El feixisme va ser un producte d´una epoca determinada, i d´uns páïsos determinats en un moment concret, el que ha esdevingut després han sigut dos linees: Una nostàlgica que ha esdevingut cap als moviments neonazis o ultradretans anant en contra d´una de les grans premises del feixisme (o sigui la innovació constant i la transgressió ideologica) i l´altra ha derivat cap al NR. Jo no crec necessari que el nou socialisme sigui racista, però si identitari i si que defensi unes fronteres davant la immigració i aixi defensarem la nostra seguretat i el nostre benestar. Obviament s´ha d´acabar amb la maquinaria capitalista que està devaluant les seves economíes,com també es primer aqui on hem d´acabar amb el capitalisme buscant noves vies alternatives. El capitalisme neoliberal ens ha portat la globalització i per tant totes les seves formes modernes de desarrelament i massificació com poden ser també els models de societats multiculturals i multiracials. Acabar amb això es també una forma de defensar la homogeneïtat del planeta, doncs les migracions no son per turisme sinò per necessitat, si no hi ha opressió des d´Occident no tenim perque acceptar aquests models de societat. Anti imperialista sempre, i en defensa de les causes dels països del anomenat Tercer Món en que la seva causa es sobreviure a l´efecte d´una economía contrlada contra els seus interessos, però això com he dit no té que passar per l´internacionalisme. Unitat de blocs diferents, de criteris i de nacionalitats respectant cadascú les peculiaritats, idiosincrasia i independencia fisica de les altres per a uns objectius comuns si, pero crear un món uniforme mai, es aixo el que vol el sistema: uniformitzar, per a desnaturalitzar.
Si parlem de feixisme es per a entendrens, doncs les noves formes de lluita i les noves tesis i estratègies aixi com les condicions actuals han convertit els nostres moviments en una cosa més que feixisme, doncs les idees que conflueixen son molt diverses, com diversos son els camps ideologics en els que hem nodrit la nostra geoestratègia: moviments terceristes, solidarisme, nacionalbolxevisme,antiimperialismes, neopagans, ecologisme radical, etc.
No estem als anys 30, no vam lluitar a la Segona Guerra Mundial, som fills del postfranquisme, el passat es història per qui vulgui avançar, nomès pot ser bandera de fe per qui es vulgui estancar allí. Et recomano un llibre per a que entenguis la nostra lluita, si pots aconsegueix-lo, potser et sorprendràs de veure fins a quins punts ha derivat la nostra lluita i tots els elements qu hi han intervingut.
http://www.edicionesnuevarepublica.com/enr_paetel_2.htm

Sense cap dubte estic convençut de que el socialisme del segle XXI passa per l´alternativa que oferim naltres.
Please, no em passis mes imatges de Babi Yar, no sóm corbs que mengem de carn morta, ni sóm utòpics, tenim ideals aplicables i sensats.
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
22 ago 2009
gràcies per la referència bibliogràfica. trobo raonable la teva exposició, però no deixaré de pensar que és una opció una mica rebuscada i que, malgrat ser anticapitalistes, crec que sempre estarem en bàndols oposats (a no ser que es donés un context conjuntural de conflicte bèlic civil). I tu no series partidari d'un règim com el de la Yugoslàvia de Tito o el que pretenien imposar a la Primavera de Praga? Al vostre partit es corre el perill de que hi proliferi militància xenòfoba i patriota espanyola. D'altra banda us heu posicionat en contra de bolonya i de l'ocupació de Palestina pq sou anticapitalistes, però no deixo de veure-ho contradictori. En fi, salut i guerra social!
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
22 ago 2009
No, jo no crec que sigui rebuscada, es coherent. Sempre vam estar contra els dos blocs: el del Pacte de Varsòvia i el Tractat Atlàntic i les respectives formes d´organització politica que comportaven. Ara amb la globalització i el fenòmen de la immigració massiva ens ha sortit un problema que almenys a espanya no existía, i com a socialpatriotes i identitaris, hi hem estat sempre diametralment en contra. Crec que es pot compaginar bé, sería il.logic lluitar contra la globalització nomès en termes econòmics i estar a favor d´un dels fenòmens que més directament són causa del mateix com es la immigració a tot drap.
Sobre la Iugoslavia de Tito hi ha un assaig que parla sobre el mateix, igual que sobre la Unió Sovietica, i una de les conclusions es que el sistema comunista fóu capaç baix un règim ni liberal ni democratic saber aglutinar de forma harmònica un conjunt de pobles que la posterior democràcia els abocà a la guerra civil. Si no m´equivoco el text es:«El Estado, antítesis del proceso de globalización» de Jordi de la Fuente.
Jo crec en una Europa federal com a bloc anticapitalista i socialista, obert cap a l´Est i amb col.laboracions puntuals amb altres blocs com pot ser asiàtic, islàmic, sud-americà, africà, sempre contra el perill que entranya Nord-America.
Al nostre partit hi ha de tot, des de nacionalistes espanyols (poquets, hi han patriotes pero tampoc nacionalistes, sempre hi han altres partits per a desfogar-se) a gent que la unitat d´Espanya els hi importa un colló de mono, hi ha gent més conservadora en alguns aspectes i gent més "esquerrana" en d´altres.Mentres a un partit es segueixi la linea que aprova tota la militància als congressos nacionals no hi ha problema, i sinò pues escissió i fragmentació en més faccions, que es el que sempre passa.
Res més, salut i mort al capital!
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
30 ago 2009
Bones, veig que has avançat, respecte el 2008 Gregor. Ara almenys tens més respecte als lluitadors anti-franquistes. Jo penso també que l'anticapitalisme és l'únic camí, però veig molt més factible un sistema de democràcia participativa. salut

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/346618
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
30 ago 2009
Bones, veig que has avançat, respecte el 2008 Gregor. Ara almenys tens més respecte als lluitadors anti-franquistes. Jo penso també que l'anticapitalisme és l'únic camí, però veig molt més factible un sistema de democràcia participativa. salut

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/346618
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
31 ago 2009
L'única solució al problema social de la classe obrera és realitzar lluita proletària des d'un sindicat potent i combatiu amb ampli sector social, des del qual defensar mesures a curt plaç (socialdemòcrates, però que tan ha costat aconseguir, mesures socials com la seguretat social, marc laboral i convenis, sanitat, etc. -insuficients, però més que res- i, al mateix temps que es consolida la militància, anar difonent la idea de la lluita de classes i de l'anticapitalisme entre lxs obrerxs, per finalment, crear i organitzar quadres per a un partit comunista (horitzontal, de base i radical anticapitalista) i alhora internacionalista i solidari, antiglobalització; segurament la millor manera. I cal fer-ho, com han dit des de la democràcia participativa.
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
31 ago 2009
estrassa, algunes explicacions de filosofia crítica no deixen de ser interessants, però treballant en uns límits tan fins amb la ultradreta i prevalent tan el nacionalisme, és molt complicat que un dia o altre no acabi sortint el conflicte. El teu company Farrerons ho sap bé, de les seves viscissituds en partits polítics i plataformes (tot i que pels drets dels presos crec q ha fet una bona feina).
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
31 ago 2009
MSR són anti-nacionalistes (catalans, però no anti-espanyolistes). tenen una curiosa visió del feixisme
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
31 ago 2009
Antifeixista, la lluita merament sindical no ens portarà a res, i més quan el poder el segueixin tenint els que aconseguiexen el mateix a travès de la politica. El que es incongruent es que pretenguis ser anticapitalista i antiglobalització, quan per altra banda vols l´internacionalisme que es la mes alta expressió globalitzadora, uniforme i capitalista.
Si esteu en favor de l´immigració esteu també en favor del procès més important de la globalització mateixa, que es el fet migratori massiu.Jo defenso els drets del meu poble i la meva gent com a cosa primer que tot prioritària, perque defensar la immigració tenint els drets que tenen, les ventatges i la caradura amb la que conviuen amb nosaltres, es més que res patètic i asquerosament sumís.
Perdona, comunisme mai més, ja sabem el que es el comunisme i el que ens ha portat: mort, repressió, molta misèria i l´enfonsament de les economies nacionals. I mira que n´ha hagut de sistemes comunistes de totes tendències: des del socialisme de Tito a Iugoslàvia, al de Enver Hoxha a Albània, el maoisme, marxisme leninisme, castrisme, trotskisme,socialisme utòpic, stalinisme, agrarisme radical a Cambodja, etc. i tot s´ha acabat com el rosari de l´Aurora.
El Farrerons ni es company meu, ni el conec, i molt menys m´identifico amb la seva forma de pensar,jo tinc la meva i ell te la seva.
Sóm anti nacionalistes de totes les tendències,igual ens hem enfrontat amb l´independentisme com amb els sionistes de Democracia Nacional, Sempre hem refugit de la unitat amb gent que no comparteix res amb nosaltres, hi han hagut acords puntuals i determinats, però el nostre espai es el NR: el Socialisme Patriotic.
Aqui per exemple ataquem igual la extrema dreta que l´esquerra. No tenim complexos.
http://msrtarragona.blogspot.com/search?q=sobredosis

La nostra visió de les coses es bastant coherent i amb cap i peus, sobretot si ho comparem amb el laberint de incomptabilitats, barbaritats històriques, hipocresía politica i dogmatismes sectaris contradictoris en que viviu empapats l´extrema esquerra, vosaltres si sou una bomba de rellotjeria. Nomès veient la quantitat de gent tant diferent que us ajunteu, on es veuen banderes del Che, republicanes espanyoles, estelades, comunistes, anarquistes, arcoiris, ikurrinyes, etc. ens en podem donar compte de un parell de coses:
- O la gent que formen les vostres organitzacions en la puta vida parleu de politica, de estratègia conjunta, de saber el que realment defenseu i de si es compatible que certa gent vagi de la maneta en una mani defensant fins i tot idees enfrontades.
- O es que no teniu ni puta idea, ni sabeu ni el que defenseu, ni la simbologia que porteu, i la mani es la millor excusa que compartir un peta, parlar de l´ultim concert de Habeas Corpus i lluïr el nou modelito hiper revolucionari.
No ens qüestioneu, pues sabem el que fem, potser moltes vegades donades les circumstàncies no sabem el que volem, però si que sempre hem sapigut el que no volem.

" No sabemos lo que vamos a hacer, pero vamos a hacer algo.Sabremos quienes somos cuando veamos lo que hemos hecho. No sabemos lo que hay que hacer.Pero vamos a intentar cualquier cosa."
Pierre Drieu La Rochelle. Le Chef (1933)
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
31 ago 2009
Si home en Jaume Farrerons, diria que ara és colaborador del vostre partit.

Tu dius que el feixisme verdader mai s'ha portat a la pràctica (tret de casos similars com, Perón o Vargas, que també van acabar caient). Doncs jo dic que el comunisme verdader no s'ha portat mai a la pràctica, tret d'experiències concretes també i que, si no s'ha arribat a consolidar al llarg dels anys no ha estat per la seva incompetència sinó per un cúmul de factors adversos, principalment la forta oposició capitalista i conservadora internacional. No vull ser, però gens dogmàtica i és per això que no em tanco en el marc de cap sistema concret, doncs penso que hi ha molts autors marxistes, socialistes i llibertaris dels quals es pot aprendre i per això parlo de socialisme. Ho deus haver sentit molt bé això de fer revolucions comunes, per boca de gent que defensa l'europa blanca dels collons, filofeixistes, però sobretot neonazis que no tenen cap pudor en alabar el nacional socialisme i el racisme de hitler.

D'altra banda, quan parlo d'internacionalisme -paraula potser massa utilitzada- és evident no em refereixo a un pensament globalitzador, sinó a una política exterior forta, impulsant projectes revolucionaris comuns que s'alliberin i es donin suport recíprocament. És evident que la immigració forçada no hauria d'existir pq als seus respectius països d'origen haurien de tenir un futur assegurat, o sigui que els seus governs haurien de ser socialistes i no submisos explotats, quan no també oligarques i explotadors. Ara bé, no crec que fomentar la xenofòbia sigui cap solució, com tampoc crec que ho sigui tancar les fronteres.
D'altra banda una globalització socio-cultural (en cap cas em refereixo a la imposició de la porqueria imperial anglosaxona, sinó a un intercanvi cultural i de coneixement, solidaritat, comerç just -de productes que aquí no podem produïr, etc.) no la veig tan negativa com una globalització econòmica. Un terme que m'agrada força és altermundisme. és cert que l'alternativa pot ser desenrotllista (estructuralista), ecologista o comunitarista, per exemple, però en tot cas el principal és la justícia social (nacional i internacional).

Em sembla molt adequat que siguis antisionista. Però crec que no tots els nacional patriotes pensen com tu donat que em sembla haver sentit en alguna ocasió opinions a favor d'aliances sionistes contra l'amenaça islàmica.

pel que fa al sindicalisme és cert que en molts casos, o bé per una banda són pactistes i venedors d'obrers aliats del poder o bé son vanguardistes que es volen imposar dogmàticament. En tot cas penso que un sindicalisme de base i combatiu comunera i anticapitalista seria una molt bona eina de lluita obrera, però és cert que no és l'única, com ho van demostrar per exemple el Maquis o el MIL. cert que pot ser un moviment més o menys sindicat i més o menys autogestionat (s'hauria de plantejar l'estratègia millor en cada cas, o no? no hi entenc gaire en això de la correlació de forces).
Salut
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
31 ago 2009
Si home en Jaume Farrerons, diria que ara és colaborador del vostre partit.

Tu dius que el feixisme verdader mai s'ha portat a la pràctica (tret de casos similars com, Perón o Vargas, que també van acabar caient). Doncs jo dic que el comunisme verdader no s'ha portat mai a la pràctica, tret d'experiències concretes també i que, si no s'ha arribat a consolidar al llarg dels anys no ha estat per la seva incompetència sinó per un cúmul de factors adversos, principalment la forta oposició capitalista i conservadora internacional. No vull ser, però gens dogmàtica i és per això que no em tanco en el marc de cap sistema concret, doncs penso que hi ha molts autors marxistes, socialistes i llibertaris dels quals es pot aprendre i per això parlo de socialisme. Ho deus haver sentit molt bé això de fer revolucions comunes, per boca de gent que defensa l'europa blanca dels collons, filofeixistes, però sobretot neonazis que no tenen cap pudor en alabar el nacional socialisme i el racisme de hitler.

D'altra banda, quan parlo d'internacionalisme -paraula potser massa utilitzada- és evident no em refereixo a un pensament globalitzador, sinó a una política exterior forta, impulsant projectes revolucionaris comuns que s'alliberin i es donin suport recíprocament. És evident que la immigració forçada no hauria d'existir pq als seus respectius països d'origen haurien de tenir un futur assegurat, o sigui que els seus governs haurien de ser socialistes i no submisos explotats, quan no també oligarques i explotadors. Ara bé, no crec que fomentar la xenofòbia sigui cap solució, com tampoc crec que ho sigui tancar les fronteres.
D'altra banda una globalització socio-cultural (en cap cas em refereixo a la imposició de la porqueria imperial anglosaxona, sinó a un intercanvi cultural i de coneixement, solidaritat, comerç just -de productes que aquí no podem produïr, etc.) no la veig tan negativa com una globalització econòmica. Un terme que m'agrada força és altermundisme. és cert que l'alternativa pot ser desenrotllista (estructuralista), ecologista o comunitarista, per exemple, però en tot cas el principal és la justícia social (nacional i internacional).

Em sembla molt adequat que siguis antisionista. Però crec que no tots els nacional patriotes pensen com tu donat que em sembla haver sentit en alguna ocasió opinions a favor d'aliances sionistes contra l'amenaça islàmica.

pel que fa al sindicalisme és cert que en molts casos, o bé per una banda són pactistes i venedors d'obrers aliats del poder o bé son vanguardistes que es volen imposar dogmàticament. En tot cas penso que un sindicalisme de base i combatiu comunera i anticapitalista seria una molt bona eina de lluita obrera, però és cert que no és l'única, com ho van demostrar per exemple el Maquis o el MIL. cert que pot ser un moviment més o menys sindicat i més o menys autogestionat (s'hauria de plantejar l'estratègia millor en cada cas, o no? no hi entenc gaire en això de la correlació de forces).

El que mai entendré és la vostra dèria anti-marxista, quan us anomeneu socialistes! Voleu dir que les vostres teories no tindrien influència, en el seu orígen en autors marxistes o es fonamentarien en el camí obert pels socialistes utòpics o científics? si més no ho trobo una mica contradictori, ara que si són com tu la cosa estaria prou bé, pq n'hi ha molts que no es presten pas a dialogar, tot i que és un diàleg que no porta a enlloc pq en realitat estem parlant de fraccions enfrontades ideològicament de manera força frontal.

Salut
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
31 ago 2009
Por cierto ahora no viene mucho a cuento, pero buscando de forma rapida de ese escritor que pones la cita encontré sobre la interesante biografia de André Malraux, quien acogió al célebre y "desorientado" intelectual Pierre Drieu La Rochelle durante el avance aliado.

A. Marlraux
http://es.wikipedia.org/wiki/Andr%C3%A9_Malraux

P.D. La Rochelle
http://www.elmundo.es/elmundolibro/2001/12/02/anticuario/1007123371.html

http://en.wikipedia.org/wiki/Pierre_Drieu_La_Rochelle
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
31 ago 2009
Jaume Farrerons ha fet alguna conferencia per a les nostres Jornades, si això li dius col.laborador, pues potser si, desconec si té alguna relació mes.
El verdader feixisme clar que s´ha portat a la pràctica, però ni en tota la seva dimensió requerida i anhelada ni el temps desitjat desde luego. El nacional socialisme durà 12 anys, però no es poguè fer la segona revolució cap a un nazisme més socialista tal com volien el Front Negre dels Strasser ni les SA, per això hi haguè la purga, els exilis i la repressió. A Itàlia el feixisme durà 23 anys, 21 com a un regim sota una monarquía, i no fou fins als seus ultims dos anys quan al final es socialitzaren les empreses pels treballadors. Abans durant les dues decades ja s´havia nacionalitzat la banca, i fet la Carta del Laboro i les grans reformes agràries, pero no era suficient. Un cop fora la monarquía, el pais dividit en dos,i la banda feixista (la RSI) protegida pels nazis, va poder-se portar a la pràctica el que havia de ser el feixisme verdader, però que les circumstancies, pressions superiors i tenir en cert sentit els collons agafats pels qui no deixavenb avançar gradualment la revolució de la manera que haguès tingut que ser, va fer endarrerir fins al final de tot les grans reformes finals.
L´hungarisme a Hongria de la mà de Ferenc Szállasi, el projectes de gent com el Karl Otto Paetel, Jacques Doriot, Ernst Niekisch i un llarg etzétera d´intel.lectuals i politics que no van poder veure culminades les seves aspiracions per culpa de l´avenç aliat. El Velasco Alvarado i les seves grans reformes i politiques socialitzants, que a pesar de fer-ho de bona fe fóu tot un fracàs. Gent com el falangista José Luis de Arrese, que colant-se entre els peixos grossos ministerials franquistes va poder portar a terme una politica merament feixista com fóu el cooperativisme, a pesar de tots els obstacles que suposava poder treballar en un pais nacionalcatòlic, de dretes, clerical i reaccionari. Ell creà un sistema de Vivendes socials molt avançat per ser Espanya un pais pobre i en postguerra, i en cert sentit algunes reformes agraries i la Seguretat Social foren petits gestos aïllats de feixistes verdaders que van poder apoortar el seu gra de sorra en un regim advers.
La Serbia de Nédic, la Croàcia de Ante Pavelic, la Eslovaquia de Tiso, la Noruega de Vidqun Quisling foren experiments feixistes mes o menys afortunats. El feixisme ha existit, i en alguns llocs com Italia, Argentina i Alemanya tingueren molt exit social i això es notà en el benestar dels pobles respectius.
El que jo opino sobre el desmantellament del capitalisme i les estructures capitalistes occidentals al Tercer Món aixi com politiques d´aliances entre blocs ho he parlat més amunt, no ho penso repetir. El que està clar es que tancar fronteres i repatriar gent no es una barbaritat, es necessari per la nostra seguretat, pel nostre benestar, pels nostres treballs i pels nostres serveis socials. Em sembla molt bé les teories certes de perque ells estàn aqui, pero el que no podem fer es mentrestant estem lluitant per canviar minimament les coses, que haguem de sofrir els rigors negatius de un fenomen tant descontrolat i a totes llums nefast per la nostra terra.
Sionisme o islàmisme, es un debat on a la nostra area hi solen haver-hi discussions enconades, doncs cap solució es veu factible i a tothom no li agrada la opinió de l´altre. I es que es dificil, el sionisme i l´imperialisme son negatius a nivell estatal i en la seva influencia en les nostres estructures nacionals, politiques i culturals. L´islamisme es perillós demograficament i culturalment i ens afecta més directament. Acabar amb l´imperialisme i aliances amb un Islam lliure ok, però et pots aliar amb un bloc que no vol renunciar als seus milions de compatriotes que estàn intentant absorvir la nostra societat per a imposar-nos la seva?? Tot es un gran embolic, pensa que l´imperialisme està lluitant a sac contra l´Islam (Palestina, Liban, Irak, Afganistán, Iemen, Sudan, Somàlia..) però mentrestant estàn aliats (OTAN) amb paísos islàmics que son els que estàn finançant aquest moviments tant contraris als seus interessos aqui a Europa com son per exemple el Marroc i Aràbia Saudita. Una solució molt dificil, però emntrestant, aquesta gentola aqui no hi pinta res.
El nacionalisme revolucionari o sindicalisme revolucionari sel considera la tercera revisió del marxisme, i la influència es molt directa, però desprès de varies internacionals, fou el sindicalisme que derivà cap a posicions nacionals i patriotiques, de la ma de gent com l´Enrico Pannunzio o el George Sorel. Apart de que una part molt important dels grans teòrics i filosofs feixistes venen directament de l´esquerra com Joseph Goebbels, Matías Montero, Jacques Doriot, Benito Mussolini, Nicola Bombacci, Alberto y Mario Malatesta, Ezio Riboldi, Walter Mocchi, Giovanni y Renato Bitelli, Angelo Scucchia. O a Espanya sense anar més lluny, on el falangisme es va nodrir de gent com Nicasio Alvarez de Sotomayor (secretari del Comité Local de CNT Madrid),Guillén Salaya (CNT), Olalla (CNT), Camilo Olcina Álvarez ( secretari cenetista de la secció de telegrafs de la Marina Mercant i Delegat de la Federació Internacional), Sinforiano Moldes(CNT),Llorente (CNT), Gutiérrez Palma (CNT), García Vara (lider del sindicat de Artes Blancas de UGT), Juan Orellana (dirigent de la UGT sindicat de hostelería i nº 1 del PCE a les llistes de Sevilla), Manuel Mateo (Secretari de Agitació i Propaganda del PCE a Madrid i membre del Comité Central), Matorras (secretari de Juventuts Comunistes), els dos germans de Durruti i un etzetera de centenars, potser milers de persones.
El feixisme es una heretgía de l´esquerra, si busqueu els seus origens en la dreta i la reacció no els trobareu allà.
Destacar que als anys 70 es va reeditar (sense exit) el Partido Sindicalista del Pestaña, i el varen formar una unitat de cenetistes de Barna i de falangistes dissidents encapçalats per Narciso Perales.
Jo no sé si es possible o no el dialeg, com ja vaig dir, hi han posicions massa enfrontades com unitat o autodeterminació, socialització de les empreses o control i propietat directa, propietat estatal de tots els bens materials o propietat privada, societat etnica europea amb fronteres tancades o societat multirracial i globalitzant, etc etc. Crec que amb un programa de mínims tots ens podem avindre, pero el que funcionen no són els minims sinò els programes de màxims i això es molt dificil. Si més no al Sistema li interessa que estessem enfrontats, que ens curressim i ens matem entre nosaltres, que hi hagin enfrontaments entre obrers, entre huelguistes, entre estudiants, i tot sobre la dicotomía feixista/antifeixista, dreta/esquerra. Una unitat es molt dificil, ni que fos merament estrategica de cara a un objectiu comú: socialització de les empreses, republica social, huelga de transports, huelgues agraries i obreres,contra la OTAN, el G8, contra Bolonia, per un sistema de vivendes socials, etc. es podria fer, agluitinar gent, esforços i sensibilitats antisistema. Encara que sempre hi hauran els secretas, els alborotadors, els matons a sou que ho reventaran i ens enfrontaràn per a que mai s´acabi el cami de Palominos, Agullons, incendis de seus, punyalades, skins, etc etc.
Seremos como el Che, mejor que seas como Drieu la Rochelle y que llegue un dia en que puedas escribir como lo hizo el, y otros tantos camaradas ideologicos de su tiempo como Louis Ferdinand Celine, Ernst Junger, Robert Brasillach, Ezra Pound, Emile Cioran o Mircea Eliade entre otros, que la historia los ha cubierto de fango y de olvido, y no por ser unos genios, sino por ser brillantes pensadores fascistas.
Salut i anticapitalisme sempre!!
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
01 set 2009
Nosotros somos de extremo-centro alto, que representa una visión vertical de la existencia. Ética, épica y estética. Nuestra filosofía política es destruir los esquemas, demostrando que sólo la acción tiene sentido.

Gianluca Iannone, líder de CasaPound.


"Rechazamos un mundo donde la certidumbre de no morir de hambre se da a cambio de la muerte por aburrimiento."
L´univers contéstationnaire (1969)

http://www.youtube.com/watch?v=Et5G6brAQRo&eurl=http%3A%2F%2Fasaltaelfut

El que està més que clar es que ni pots unir-te ni tampoc pots enfrontar-te amb una força de la qual desconeixes la seva sustància i el seu origen.Cada vegada més, la gent està prenent més consciencia i s´està culturitzant més del que fóu el feixisme i que ha sigut el moviment NR. I es que deixant apart simpatíes o odis, es de vital importància que per a poder-nos enquadrar en el bloc desitjat, sapiguem el que volem o almenys el que no volem, i això passa per coneixer perfectament el rival: ja sigui per no subestimar la seva capacitat (positiva o negativa) o no deixar escapar el tren d´una unitat o convergència ni que sigui per motius circunstàncials en que pot derivar cap a un triomf (el que sigui). I això també va per mi.
Res més, aqui us poso un extracte d´un dels millors intel.lectuals que ha tingut mai el feixisme, Ernesto Giménez Caballero que entre altres premis fóu dues vegades Premi Nobel de Literatura. Un altre Premi Nobel feixista fóu el noruec Knutt Hamsun.
Salut i Anticapitalisme!!
http://www.youtube.com/watch?v=cXZHIo5vD0A&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Nl6ydPpvPCo&feature=related
Re: [11-S] Unitat popular cap a la independència i el socialisme
01 set 2009
Per això crec que el millor camí és l'obert per la IV Internacional! jeje salut i revolució
Sindicat Terrassa