Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
La CUP de Girona se solidaritza amb el militant independentista de Terrassa Jaume Soler
12 ago 2009
La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Girona vol manifestar la seva solidaritat amb el militant d'endavant (OSAN) i de la CUP, Jaume Soler, Veí de Terrassa i detingut pels Mossos d'Esquadra davant de la seva família a la localitat de Vilanova i la Geltrú, sense cap explicació sobre els motius de la seva detenció.

A l'espera que en Jaume passi a disposició judicial i pendents dels actes de suport que es vagin produint, la CUP de Girona vol refermar la seva solidaritat amb aquest company i denunciar alhora la repressió política que exerceixen els Mossos d'Esquadra, que una vegada més actuen com a braç armat de l'estat espanyol, en una estratègia de repressió i criminalització de la militància de l'esquerra independentista que ens recorda temps passats.

Des d'aquestes ratlles encoratgem a les classes populars del país a afegir-se als actes de suport i mobilitzacions convocades per reclamar la llibertat immediata d'en Jaume.

Girona, 11 d'Agost de 2009
Països Catalans
Independència i Socialisme!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La CUP de Girona se solidaritza amb el militant independentista de Terrassa Jaume Soler
12 ago 2009
Hi ha una cosa que no entenc... em sembla molt llògic i normal que us solidaritzeu amb la detenció d'un militant d'Endavant, el que ja no em sembla tant normal es que després feu com si aquesta organització no existís a Girona... un altre any la CUP i Maulets convocant i Endavant a la mani però sense firmar el cartell??

Xalut
Re: La CUP de Girona se solidaritza amb el militant independentista de Terrassa Jaume Soler
13 ago 2009
tant important és qui signa el cartell? si algu d'endavant no es sent representat en una mani convocada per la CUP potser és ell que té un problema.
Re: La CUP de Girona se solidaritza amb el militant independentista de Terrassa Jaume Soler
14 ago 2009
Sí, Jordi, sí... sempre són els altres els que tenen el problema. Mai vosaltres.
Sindicato Sindicat