Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Solidaridad amb en Karim des del Camp deTúria
08 ago 2009
La solidaritat amb el jove vilanoví es comença a extendre's àrreu del país.
GetAttachment[1].jpg
Els darrers dies, des de l'Assemblea de Joves del Camp de Túria, vam eixir als carrers de la comarca per tal de donar a conèixer el cas del jove independentista de Vilanova i la Geltrú, KarimAkbih Verdaguer. Jove militant que tant d'altres, com el Jona i la Núria Pórtulas, estan sota comdemna de presó per part de l'Estat Espanyol per ser crítics amb el sistema que ens envolta. És així, com des de l'AJCdT, mostrem tota la nostra solidaritat amb el Karim i demanem la seua absolució immediata. Per tant:



1. Proclamem la nostra solidaritat amb en KarimAkbih Verdaguer, veí de Vilanova i la Geltrú, militant independentista i sota amenaça de complir 50 dies de presó per haver-se plantat al xantatge de la crisi econòmicai al xantatge d'una multa de 400 euros.



2. Denunciem la injusta situació d’amenaça de presó que ha se suportar el Karim i lamentem que l’Estat vulgui empresonar algú que comet el delicte de no romandre passiu davant les problemàtiques socials que està patint el nostre poble.



3. Remarquem el nostre convenciment que tot plegat és fruit d’un context polític pel qual, les autoritats del país esmercen esforços per silenciar, criminalitzar i si cal, reprimir, aquelles expressions populars que denuncien les conseqüències de l'actual fase econòmica sobre la classe treballadora catalana.



4. Finalment, exigim la no execució de la sentència, ja que som majoria els qui, com en Karim, som culpables de l'únic delicte que aquí es pretén castigar: treballar perquè no siguem els de sempre els qui continuem pagant els plats trencats del sistema capitalista.



50 dies de Presó ? Per dir-ho ben clar : CAPITALISME ÉS CRISI !
KARIM ABSOLUCIÓ !


http://suport-karim.bloc.cat

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat