Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: dones
Acció contra l'església
30 jul 2009
Dilluns al vespre un grup de persones van llençar bombetes de pintura sobre la façana de l'esglèsia de Sant Medir i sobre una escultura en relleu d'aquesta per augmentar-ne els perjudicis materials.
També es van fer pintades amb el lema "Nosaltres decidim" en al·lusió a la campanya antiavortista que està sent finançada per l'església catòlica.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Acció contra l'església
30 jul 2009
Una altra super accio que pagarem tots de la nostra butxaca, moltes gracias, no se que fariem sense la vostra intel.ligencia i sense les vostres super accions que cambiaran el mon.
Re: Acció contra l'església
30 jul 2009
és la de La Bordeta? si és així, però mira que sou ximples! tros d'ignorants!

A veure si us informeu una miqueta abans de fer les vostres mega-accions!!!

amoral sí, i a-cervell també!
Re: Acció contra l'església
30 jul 2009
no acabo d'entendre els comentaris aquests dels superdefensors del "patrimoni" eclesiastic. algú em podria dir on està la gravetat del assumpte?
el megacivisme no ens tallarà les ales...
Re: Acció contra l'església
30 jul 2009
segur que valía i tenir un milió de vegades més valor artistic-històric-cultural i patrimonial la façana que heu enmerdat colla de malalts idiotes que la vostra lluita de merda que no interessa a ningú, ni als vostres amics tant sols.
Re: Acció contra l'església
30 jul 2009
CajaSur: el expolio de lo público en nombre de la Iglesia
http://www.elpais.com/articulo/economia/CajaSur/expolio/publico/nombre/I/

Unicaja y CajaSur cierran el acuerdo de fusión
http://www.publico.es/dinero/239923/fusiona/cajasur/unicaja

De verdad vais a comparar los gastos de limpieza de unas pintadas, con los millones de euros regalados a las cajas de ahorro,

El pacto se cerró este lunes durante un almuerzo en el restaurante Oriza de Sevilla, en el que participaron el presidente de Unicaja, Braulio Medel, y tres miembros del Cabildo de la Catedral de Córdoba
Re: Acció contra l'església
30 jul 2009
El vostre estimat patrimoni artistic eclesiastic colla de progres pijos de pacotilla, s'ha pagat amb sang, i el seu valor cultural no ens importa una merda.
Ni oblit ni perdó.
Re: Acció contra l'església
30 jul 2009
Amb aquest mateix argument el dia que a egipte hi regni l'anarquia, desmuntarem les piràmides perquè es van fer amb la suor dels esclaus, no?
A mi no em sembla malament fotre-li canya a l'església, però segurament cap dels iluminats que ha tirat la pintura te la més mínima idea del que suposa pel barri la parròquia de Sant Medir, no seria precisament el Batica o la Catedral de Barcelona.
Avortament lliure i gratuït, i cultura gratuïta per formar als anarquistes de pintura i silicona!
Re: Acció contra l'església
30 jul 2009
portareu la nostra societat cap a la mediocritat més absoluta.

No veieu que el patrimoni artístic i cultural no en té la culpa de la simbolització i contingut ideològic i moral que els han atorgat? Podem defensar les nostres idees, transgredir i denunciar el discurs de l'Església però mai atacant monuments, esglésies i altres objectes històrics i artístics.

"Una" vés escopint que si pijos progres de pacotilla i nosé què més, però està clar que simplement ets una ignorant, i possiblement imagino la teva vestimenta i formes de fer amb el teu propi sentit artístic carregat també de simbolisme. Despulla't i crema la roba, que també és una forma d'opressió, fribolitzant la teva i segurament també la meva lluita.

Una altra cosa, és important que la gent del poble t'entengui quan fas una acció. Per tant, seria imprecindible transmetre un missatge que la gent pogués compartir o incitar a la reflexió. Tacant una església només et poses la gent en contra i d'una forma molt gratuïta quan hi ha centenars de mitjans molt més útils per difondre aquestes dignes idees que defenseu.

Salutacions
Re: Acció contra l'església
30 jul 2009
Només fent unes simples cerques amb el google:

- Tancada veïnal a St. Medir: http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/178286/index.php

- Congrés de reconstrucció de la CNT a Catalunya: http://anarcoefemerides.balearweb.net/post/66297

- Tancada d'immigrants a St. Medir: http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/164247/index.php
Re: Acció contra l'església
30 jul 2009
A Sant Medir és van fer desenes de reunions clandestines sota el franquisme. Algú pensa a l'hora de triar aquesta mena d'accions "heroïques2.
Re: Acció contra l'església
31 jul 2009
Aquesta acció és totalment estúpida. Ataqueu els de dins i no els edificis històrics!
Re: Acció contra l'església
31 jul 2009
Tenin en compte que la gent que va a misa ja la tenim en contra d'entrada (dona't que ni compartim ni acceptem els seus dogmes), dogmes que la seva intenció és que siguin els dogmes de tothom, que durant tota l'història de l'esglesia s'han encarregat d'obligar a sang i foc el seguiment dels seus dogmes. Que vols que et digui, no em preucupa massa.

Ara tampoc crec que pintar una fasana, es pugui arribar a titllar d'atac o destrossa del mobiliari, rentar-ho no serà gratuït, però d'aquí a titllaro d'atac... un abisme.

Ara el que també em sorpren és aquesta defensa ferrea que feu de l'esglesia, que passa a Sant Medí, no fan cas del vaticà, estan a favor del dret a escollir que fer amb el propi cos, a favor de la llibertat sexual, no condemnen l'avortament, ni l'homosexualitat.

Potser haurieu de mirar uns anys enrere (un segle millor dit) per veure que representa l'esglesia per la classe treballadora, es que ara no representen el mateix que el que representaven fa un segle? Repressió, inquisició, magnicidis, tortures, violacions, pederastes, sexsisme, demonització del diferent, demonització de la dona pel sol fet de ser dona (em sembla que encara no han fet cap concili per a tirar enrere la màxima de que la dona es un fruït del diable i no te ànima), genocidis (matança dels catars, dels Templers, dels musulmans de Jerusalem i voltants, dels indigenes tan d'america llatina com d'Àfrica, col·laboració amb tots els feixismes i dictadures...) tot això es el que esteu defensant, vergonya em faria de defensar tota aquesta purria de gent (i si el cura de sant medir no creu en tot això, que fa sota el mandat d'un PAPA ex membre de les SS de Hitler, que deixi l'esglesia si té un mínim de dignitat).
Re: Acció contra l'església
31 jul 2009
Doncs jo no crec que tota la gent que va a misa les tinguem en contra d'entrada: una cosa és el que pensi l'Esglèsia Catòlica com a organització i una altra el que pensin els que es condideran catòlics (si t'hi fixes no coincideix gens).

Jo no titllo aquest acció d'atac. Simplement crec que és una cagada perquè és una parròquia que s'ha significat en algunes lluites que s'han fet al barri els últims anys. El que demostra que els que van fer l'acció o no són del barri o no tenen ni idea del que fan (molt parlar de memòria històrica, de "setmana tràgica" i no surten dels tòpics contra l'Esglèsia).

Jo no defenso a l'Esglèsia, el que dic és que la realització d'aquesta acció demostra que els que la van fer són uns ignorants del que hi ha al barri (perquè vull creure que no han fet conscientment).

L'Església, com a organització, continua representant tot el que tu dius però no tot és blanc o negre: si analitzem casos concrets, com aquest, veiem que aquesta gent no són tan "dolents"... suposo que prefereixen lluitar des de dins... i encara que no comparteixo la seva estratègia no per això es converteixen en el meu enemic.
Re: Acció contra l'església
31 jul 2009
veig que no m'has contestat, el cura d'aquesta esglesia, s'ha declarat a favor de que les dones puguin decidir tenir o no tenir un embaràs no desitjat, han declarat publicament que l'homosexualitat no es una enfermetat i que es mereixen els mateixos drets que els heterosexuals, han declarat que respecten les diferents formes de formar una familia que extisteixen?

Si no han fet res d'això que et fa pensar que son millors que la resta de l'esglesia Catòlica, o que repudien la direcció del vaticà. Pel sols fet que van permetre que es reunisin uns sindicalistes durant la dictadura, això o feien mentre els seus socis gobernaven aquest país a sang i foc (perquè no oblidis que l'Opus Dei son els seus socis de conbregació, i formen part del mateix grup de pressió, de la mateixa secta) un rentat de cara no pot fer desapareixa quasi 2 milenis d'història infame.

Els cures irlandesos també han permés que militants de l'IRA es reunisin o s'amaguesin dins dels seus temples, però això no pot tapar que han estat uns pederastes durant decades destrossant milers de criatures.

Hem creure el que dius quan vegi aquesta esglesia condemnar totes les ignominies que s'han fet en nom seu, inclos les últimes, com la relació entre l'esglesia i els golpistes d'Hondures (fa dues setmanes va sortir un bisbe hondureñ, amenaçant d'un bany de sang si el poble hondureny es resistia al cop), on eren els de Sant medir per a condemnar i repudiar els seus socis i companys hondurenys, callats?, miran cap una altra banda?...

O es que potser l'esglesia de Sant Medir no te la intenció (com la resta de la combregació Catòlica Apostòlica i Romana) d'imposar els seus dogmes, moral i fe a tot el món
Acció estúpida
01 ago 2009
Ataquem les ésglesies i defenssem el dret a construïr mesquites, molt be "revolucionaris".
Sindicato Sindicat