Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Surt la sentència de Núria Pórtulas
30 jul 2009
Text publicat a elsud.org

L'audiència Nacional ha filtrat la sentència a Núria Pórtulas a un mitjà de comunicació. Segons s'ha pogut saber la condemna seria de 2 anys i 6 mesos de presó pel delicte de temptativa de col·laboració amb banda armada. Aquesta sentència que pot ser recorreguda al Tribunal Suprem no s'aplicaria fins que s'haguessin resolt aquests recursos. Tot i no saber-ne el contingut, sembla clar que el motiu de la condemna és una nova construcció jurídica de l'Audiència Nacional capaç de provar fets sense cap prova.
L'assemblea de suport a Núria Pórtulas ha convocat una reunió per avui mateix a les 19h al Centre Social la Màquia de Girona per valorar i iniciar les mobilitzacions que es trobin necessàries.
Mira també:
http://elsud.org/node/2713

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Surt la sentència de Núria Pórtulas
30 jul 2009
Al TN de TV3 deien lo dels 2 anys i mig i parlaven d'una multa de no sé quanst euros (no ho recordo, eren uns quants mils, diria)
Re: Surt la sentència de Núria Pórtulas
30 jul 2009
amics, amigues, davant la cara de pasmats que fa temps que fem tots plegats, dia a dia l'estat capitalista està fent miques el que quedava dels nostres drets i la nostra dignitat. La relació de forces és lamentable,la bèstia capitalista comença a ensenyar la seva pitjor cara, la de la repressió indiscriminada, la del terror.
La Núria se'n va a la presò sense CAP prova que l'incrimini amb res, dos anys a la presò només per tenir al cap ideals de justícia i llibertat i per creure amb la imperiosa necessitat d'enderrocar l'estat per tal de viure dignament la nostra existència.
O ara o mai, guerra a l'estat.
Re: Surt la sentència de Núria Pórtulas
31 jul 2009
Exacte ah, tu ho has dit, la cara de pasmats que fa temps fem tots plegats, i l'estat cada cop més impune en la repressió. Trist però cert.

Llibertat Núria, llibertat totes, guerra a l'estat
Sindicato Sindicat