Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
Surt la sentència de Núria Pórtulas
30 jul 2009
Text publicat a elsud.org

L'audiència Nacional ha filtrat la sentència a Núria Pórtulas a un mitjà de comunicació. Segons s'ha pogut saber la condemna seria de 2 anys i 6 mesos de presó pel delicte de temptativa de col·laboració amb banda armada. Aquesta sentència que pot ser recorreguda al Tribunal Suprem no s'aplicaria fins que s'haguessin resolt aquests recursos. Tot i no saber-ne el contingut, sembla clar que el motiu de la condemna és una nova construcció jurídica de l'Audiència Nacional capaç de provar fets sense cap prova.
L'assemblea de suport a Núria Pórtulas ha convocat una reunió per avui mateix a les 19h al Centre Social la Màquia de Girona per valorar i iniciar les mobilitzacions que es trobin necessàries.
Mira també:
http://elsud.org/node/2713

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Surt la sentència de Núria Pórtulas
30 jul 2009
Al TN de TV3 deien lo dels 2 anys i mig i parlaven d'una multa de no sé quanst euros (no ho recordo, eren uns quants mils, diria)
Re: Surt la sentència de Núria Pórtulas
30 jul 2009
amics, amigues, davant la cara de pasmats que fa temps que fem tots plegats, dia a dia l'estat capitalista està fent miques el que quedava dels nostres drets i la nostra dignitat. La relació de forces és lamentable,la bèstia capitalista comença a ensenyar la seva pitjor cara, la de la repressió indiscriminada, la del terror.
La Núria se'n va a la presò sense CAP prova que l'incrimini amb res, dos anys a la presò només per tenir al cap ideals de justícia i llibertat i per creure amb la imperiosa necessitat d'enderrocar l'estat per tal de viure dignament la nostra existència.
O ara o mai, guerra a l'estat.
Re: Surt la sentència de Núria Pórtulas
31 jul 2009
Exacte ah, tu ho has dit, la cara de pasmats que fa temps fem tots plegats, i l'estat cada cop més impune en la repressió. Trist però cert.

Llibertat Núria, llibertat totes, guerra a l'estat

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more