Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: amèrica llatina
Contra la Sexta TV, manipuladors a favor dels colpistes militars d'Hondures.
28 jul 2009
Resum de la noticia sobre dos morts al futbol, entre imatges i texts segons la Sexta:
Zelaya és el dolent, de xerinola i cantant ranxeres mentre la violència amb armes de foc han assassinat dos hondurenys. En canvi, els policies son responsables, i han anunciat en "la seva" Web que estan amb l'acord de pau, busquen la resolució del conflicte de manera diplomàtica per evitar un bany de sang.
como nos venden la moto.jpeg
TV. La Sexta, manipuladors, a favor dels colpistes militars a Hondures.
Ahir al canal de televisió de la Sexta ens “va informar” sobre la mort de dos aficionats al futbol a trets a Hondures degut a baralles entre dues aficions de futbol desprès del partit. La policia va haver de reduir-los de manera contundent. En l'informatiu es deia que aquesta violència entre fanàtics, que feia molts anys no es produïa amb armes de foc, estava relacionada amb la tensió que es viu des del cop d'estat i enderrocament del president Zelaya. Fins aquí res a dir-hi.
En les imatges només es veu a la policia disparant amb armes curtes i carregant de manera violent a manifestants. Però aquests dubte o sorpresa s'engrandeix quan en les noticies es culpabilitza al president Zelaya, al que presenten d'una manera irresponsable, cantant ranxeres i de festa a la frontera d'Hondures, desinteressat de la tragèdia que està vivint el seu poble.
La Sexta remata la noticia anunciant que la policia d'Hondures ha assegurat en la seva Web, que subscriuen els acords de pau del President Arias, que volen respectar la Constitució i evitar un bany de sang, i que no volen disparar contra la població.
Vaig buscar aquesta noticia tan important  com sospitosa a Google noticies i no en parlen. En les Webs llatinoamericanes, on segueixo les noticies de centreamèrica, tampoc en parlen. Busco a Gooble “futbol dos muertos Honduras” i hi han sols unes 20 noticies, la majoria de diaris esportius. Deixen clar que és una baralla entre fanàtics de partits de futbol rivals. Diuen que podria haver-hi dos morts per trets a boca de canó, un d'ells un nen de 12 anys. No queda clar qui va disparar els trets. En les imatges vídeo, no es veuen enfrontaments entre fanàtics de futbol sinó entre policies i manifestants.
Es patètic que la Sexta aprofiti la possible mort d'un fanàtic o seguidor de futbol, per desacreditar, dimonitzar al president Zelaya i ennoblir els militars colpistes. Els que han fet el cop d'estat són uns criminals i el que volen és l'amnistia, seguir en el poder i treure al president Zelaya. La Web dels policies és la Web on el cap dels militars, el general Romeo Vazquez, dona instruccions. La policia obeeix i quan els manin matar, la policia matarà. La Sexta no hauria de repetir les animalades de pau dels colpistes i creure-se que ells no volen matar a ningú, i que la culpa és del Zelaya, el president enderrocat, a qui ja estan donant la culpa dels seus assassinats presents i futurs.

Propaganda de guerra. Mal auguri.
Aquesta propaganda mentirosa contra Zelaya i a favor dels colpistes és important perquè la veiem a la Vanguardia de la mà de Joaquim Ibars, i al País, el diari global del Pentagon, amb tota la trepa de periodistes, i en les noticies dels mitjans corporatius. És un signe evident de mal auguri pels hondurenys.
Es la propaganda de guerra que utilitzen els EUA abans de les seves guerres. Totes aquestes declaracions i propaganda de cardenals, militars i periodistes colpistes en els mitjans de comunicació, l'hem d'interpretar com signe que els colpistes tenen l'acord dels EUA.

La construcció de l'enemic Zelaya.
La propaganda consisteix en fer i declarar enemic a Zelaya, i per aconseguir-ho, cal criminalitzar-lo, culpar-lo de tot, presentar-lo com el que vol la guerra i els banys de sang. La propaganda complementaria està en presentar als colpistes com a patriotes que volen la pau, patriotes responsables, que están d'acord amb la resolució pacífica i diplomàtica de l'Oscar Arias.
M'he dit que si aquests mamarratxos de la Sexta donen suport als colpistes, vol dir que els EUA estaran ja sotamà del cantó dels militars i policies colpistes. Sembla que no s'acaben de decidir-se, ja que tot el mon està en contra els impresentables colpistes. Si aquests de la Sexta han començat a dimonitzar a Zelaya d'una manera grollera, per no dir de manera terrorista, és que el Pentagon ja ha començat la campanya propagandista contra Zelaya, la construcció de l'enemic Zelaya.
Els periodistes Vargas Llosa, Joaquim Ibars, Pablo Ordaz, Moises Naim, Maite Rico, etc..., son els avantguardes de les guerres, els pregoners. Tots sabem que les guerres comencen amb mentires de guerra. Sols cal mirar els diaris i propagandistes de les famoses armes de destrucció massiva a Iraq, els causants de 2 milions de morts. Els mateixos son els que varen justificar amb mentides la guerra d'Afganistan. Son els mateixos reincidents que anuncien i repeteixen les mentides del Pentàgon. Son els mateixos que ara criminalitzen el president Zelaya amb mentides com que es vol perpetuar en el poder, dictador, esquerranista, amic i seguidor del dictador Chávez, violador de la Constitució, etc. Podríem dir que són mentides sense la més mínima importància, ja que son usuals en els mitjans de comunicació. Però ens preocupa la seva insistència, i que els que la pregonen son reincidents en propaganda de guerra, que la gent civilitzada majoritariament no vol i condemna.
Els militars no començaran a matar fins que no tinguin l'acord públic dels EUA.
I el Els EUA sols podran donar suport als colpistes quan hagin construït proves de que en Chávez està interferint a Hondures, quan tinguin proves (veritables o construïdes) d'armes lliurades pel govern de Venezuela, quan tinguin proves que estrangers han posat bombes en un lloc públic, tren, mercat, o autocar. Així els de la CIA comencen les guerres civils. Primer treuen els periodistes..., després els falsos negociadors, seguidament els terroristes d'accions encobertes, i finalment els militars de les bases.
De moment en Roberto Micheletti, el cap de la trama colpista, ja ha tingut l'honor d'explicar el cop d'estat en una editorial del Wall Street Journal, fent-lo passar com una transició democràtica.
Una sexta intuïció o un sext-sisè  sentit ens fa sospitar d'un agreujament de la situació a Hondures. Ens ho fa temer la punyalada a l'espatlla al president Zelaya de la Sexta (i demés mitjans de comunicació)
Mira també:
http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/140951

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Contra la Sexta TV, manipuladors a favor dels colpistes militars d'Hondures.
28 jul 2009
Si que vas bé cirerer.

Sembla que n'hi ha alguns que mai saben qui és qui en aquest món. Si la Sexta potser no té una psotura 100% parcial és criticable, però oblidar que la resta de mitjans estan fent campanya a favor de Micheletti... és si més no sorprenent.

El Pais (diari de capçalera de Cuatro) no ha parlat mai de cop d'estat... per això abans de fer valoracions tan parcials o titular una noticia potser hauríem de pensar si estem assenyalant al culpable o estem distraguent l'atenció sobre qui realment té interessos al pais: Grup Prisa... Grup que de sempre ha tingut forts interessos a america llatina i és part del problma.
Re: Contra la Sexta TV, manipuladors a favor dels colpistes militars d'Hondures.
29 jul 2009
Los cadells de convergent aspirantes a perriodista de la Pompeu-pompeu arremeten contra la sexta porque el Jaume Roures no les da la cuota de poder que le exigieron hace unos meses...

AVISO:
El IMC BCN es una web altermundialista y NO ES una plataforma al servicio del SEPC para que perpetre sus distintas modalidades de extorsion.
[chin pon]

P.S
Aneu a pendre pel sac tots plegats a blocs.mesvilaweb.cat, bonics de la mama...
Comentari a comentaris.
30 jul 2009
A un.
Només deus haver llegit el titular. Llegeix
"Propaganda de guerra. Mal auguri.
Aquesta propaganda mentirosa contra Zelaya i a favor dels colpistes és important perquè la veiem a la Vanguardia de la mà de Joaquim Ibars, i al País, el diari global del Pentagon, amb tota la trepa de periodistes, i en les noticies dels mitjans corporatius. És un signe evident de mal auguri pels hondurenys."

Més avall parlo de quatre periodistes de El País, com a ppropagandistes del Pentagon.

Puc dir-te que tota la premsa espanyola no va parlar del cop d'estat a Hondures, excepte Publico, fet que l'honora. Parlaven de detenció i deportació del president Zelaya. Això no impedeix que si es veu una cagada a la Sexta on l'expliqui, i és més mal auguri, quan la sexta reprodueix la propaganda de guerra.

Bé, sembla que Obama vol arreglar-ho, i que tot torni en l'ordre, imposant a Zelaya, un socialdemocrata de l'Imperi que goberni.
El manifest dels militars fou una moguda de Casa Blanca disposat a treure aviat els colpistes protegits pel Pentàgon.
V de vendta.
Sobre el segon comentari, cada un escriu on vol, i sols tinc agraiments per la persona que em va ajudar a aconseguir i muntar el blog, ja que sóc bastant analfabet en informàtica. De totes maneres els blogs a Google son també d'una multinacional. I si algú em munta i allotja una web a l'ajuntament o a la Sexta, potser en principi no li digui que no. L'important és que la forma no condicioni el contingut, fet que moltes vegades passa.
Sindicato Sindicat