Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
Solidaritat de la CGT amb en Karim de Vilanova
24 jul 2009
En el seu últim número de la revista Catalunya, la CGT ha destinat un article per difondre el cas d'en Karim,així expressar-ne a solidaritat cap el jove militant independentista de Vilanova i la Geltrú condemnat a 50 dies de presó per manifestar-se contra la crisi capitalista.
GetAttachment[1].jpg
www.revistacatalunya.cat/catalunya-108.pdf

Nou impuls en la campanya per evitar l'empresonament d'en Karim

El militant independentista i veí de Vilanova va rebre la confirmació de la sentència, ara ja ferma, que li imposa una pena de 100 dies de presó per la falta d'atemptat i lesions contra un mosso d'esquadra. Subsidiàriament, la condemna substitueix aquests 100 dies en 400 euros de multa. En Karim però, insisteix en que va ser ell qui va rebre els cops dels agents i per tant es nega a pagar la multa. Es castiga de nou la pobresa amb mesures com aquesta que permeten els qui tenen més diners eludir la presó sense dificultats. És per això, que en un acte de coherència, i com a denúncia del caràcter classista d’aquestes mesures punitives (penes-multa), en Karim ha decidit no pagar la multa i, per tant, l’Estat l’hauria d’emrpesonar durant 50 dies. El dia 1 de juny, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú va rebutjar la moció de solidaritat presentada pel regidor de la CUP.

Davant de la nova situació, Alerta Solidària, juntament amb la Coordinadora Antirepressiva del Garraf, per tancada l'actual fase informativa de la campanya i n'obrim una de nova on la participació i la mobilització prendran el protagonisme. Durant l'estiu anirem recollint adhesions al nou manifest (redactat expressament per la nova situació de sentència ferma i amenaça mminent de presó) i preparant les properes accions de solidaritat a les quals esteu tots i totes cridats a participar-hi. D'entrada us demanem que difongueu aquest missatge, alerteu de'amenaça que recau sobre el Karim i que us adheriu al nou manifest enviant-nos un correu a alertasolidarita ARROBA alertasolidaria.org.

El Manifest pel Karim

1. Proclamem la nostra solidaritat amb en KarimAkbih Verdaguer, veí de Vilanova i la Geltrú, militant independentista i sota amenaça de complir 50 dies de presó per haverse plantat al xantatge de la crisi econòmicai al xantatge d'una multa de 400 euros.

2. Denunciem la injusta situació d’amenaça de presó que ha se suportar el Karim i lamentem que l’Estat vulgui empresonar algú que comet el delicte de no romandre passiu davant les problemàtiques socials que està patint el nostre poble.

3. Remarquem el nostre convenciment que tot plegat és fruit d’un context polític pel qual, les autoritats del país esmercen esforços per silenciar, criminalitzar i si cal, reprimir, aquelles expressions populars que denuncien les conseqüències de l'actual fase econòmica sobre la classe treballadora catalana.

4. Finalment, exigim la no execució de la sentència, ja que som majoria els qui, com en Karim, som culpables de l'únic delicte que aquí es pretén castigar: treballar perquè no siguem els de sempre els qui continuem pagant els plats trencats del sistema capitalista.


50 dies de Presó ? Per dir-ho ben clar : CAPITALISME ÉS CRISI !

KARIM ABSOLUCIÓ !

http://suport-karim.bloc.cat

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more