Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Ernest Espinós deixa la Federació de Veïns de Sabadell per dedicar-se plenament a la CUP
23 jul 2009
L'expresident de la Federació d'Associacions de Veïns de Sabadell, Ernest Espinós, s'ha desvinculat definitivament d'aquesta entitat després de treballar en ella durant més de 25 anys. Espinós ha decidit sumar-se així plenament, com ja havia anunciat, a la CUP, un suport que ja va fer visible el passat més de març quan es va presentar l'agrupació sabadellenca després que aquesta s'hagi desvinculat de l'Entesa per Sabadell.
Ernest Espinós.jpg
Espinós ha reconegut que durant bona part de la seva trajectòria se l'ha acusat d'estar vinculat a determinats partits, especialment amb els cívicopolítics i, per això, considera que ara és necessari separar-se de la federació per continuar treballant des de la política que no hi hagi interferències entre una activitat i el moviment veïnal.

Segons ha explicat a Ràdio Sabadell, feia temps que pensava donar aquest pas perquè "després de 25 anys crec que havia de continuar treballant pel moviment veïnal des d'una altra plataforma". La plataforma escollida, doncs, és aquest partit que s'autodefineix com independentista i d'esquerres, i que es proposa treballar des de l'àmbit local per assolir els seus objectius polítics.

Espinós considera que el projecte de la CUP és "engrescador" i ha afegit que actualment està molt involucrat al procés participatiu per definir un nou model de passeig de la Plaça Major, especialment en la seva vessant més cultural, de manera que la seva marxa de la FAV no representarà una davallada de la seva activitat pública. Sobre la seva marxa de la Federació, Espinós ha explicat que ell sempre ha cregut que "no hi ha ningú imprescindible" de manera que espera que el treball de la federació continuï fent-se amb la col·laboració de tots els membres que formen aquesta agrupació d'entitats veïnals. No obstant això, l'expresident de la federació ha remarcat que ell sempre tindrà una relació d'amistat amb els membres de la federació i sempre tindrà una simpatia especial pel moviment veïnal.
Mira també:
http://www.llibertat.cat/content/view/6023/29/
http://sabadell.cup.cat/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Ernest Espinós deixa la Federació de Veïns de Sabadell per dedicar-se plenament a la CUP
23 jul 2009
I a mi que collons m'importa?
Re: Ernest Espinós deixa la Federació de Veïns de Sabadell per dedicar-se plenament a la CUP
23 jul 2009
I a mi que collons m'importa que no t'importi?

Indymedia està plena de notícies que no ens importen a la gent (és el que té per definició un portal heterogeni), i el títol és prou aclaridor del contingut de la notícia. Si no t'agrada, no hi entris i ja està. A mi per exemple que conec bastant Sabadell perquè hi vivia fins fa 4 anys si que m'importa, anar seguint que passa a la meva ciutat natal, sigui el que sigui.
Re: Ernest Espinós deixa la Federació de Veïns de Sabadell per dedicar-se plenament a la CUP
24 jul 2009
Si, d'acord, pero em sembla que aquesta noticia es especialment poc interessant i cutre. Jo entenc el primer comentari perque es el primer que he pensat quan l'he llegit.
Un tal Ernest deixa una associaci'o i es fa de la CUP... I a mi que cony m'importa?
Re: Ernest Espinós deixa la Federació de Veïns de Sabadell per dedicar-se plenament a la CUP
24 jul 2009
doncs si o t'importa, perquè t'ho llegeixes, estupid?
Sindicato Sindicat