Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Nazis a Gràcia!
18 jul 2009
1.gif
Des de la Plataforma Antifeixista de Barcelona us volem comunicar que un altre cop, com cada any, tindrà lloc a Barcelona un acte feixista i d'apologia al nazisme. El proper dissabte 18 de juliol hi ha previst que es realitzi un concert amb grups locals (de Badalona) i estrangers (Bèlgica) d'un clar caràcter feixista i neonazi, organitzat per la organització neonazi “Tropas SS”. Aquest concert no és un acte esporàdic, és un festival de música feixista que s'organitza any rere any per aquestes dates, mentres la Institució política i judicial fa la vista cega sense posar cap impediment per a què aquest es celebri.

Cal recordar els nombrosos concerts antifeixistes que han estat suspesos per la intervenció de la policia (Nacional, Mossos d'Esquadra, Guàrdia Urbana...), prohibint-los i amenaçant que si aquests es feien els organitzadors rebrien unes sancions desorbitades.

N'estem fartes de la persecució, de la repressió i de la criminalització que patim dia a dia les persones i col•lectius que defensem uns ideals antifeixistes, anticapitalistes, d'igualtat i de llibertat. I n’estem fartes de veure com es permet que es celebrin nombrosos actes feixistes, nombroses agressions racistes, xenòfobes i homòfogues, veient com aquests gaudeixen de total impunitat davant la policia i del sistema “judicial”.

Però aquest no serà l'únic acte feixista que es durà a terme aquest 18 de juliol. A la, ja coneguda, Llibreria Europa, la qual les veïnes i veïns de tot Barcelona estem cansades de demanar-ne el seu tancament definitiu i els qui en teoria ens “governen” no mouen ni un dit per clausurar-la, tindrà lloc una conferència a càrrec de Gil de la Pisa Antolín, fundador de Fuerza Nueva a Catalunya.
I no són pas conspiracions nostres, el propietari d'aquesta llibreria, Pedro Varela, ha estat senyalat per un tribunal alemany el qual l'acusa de distribuir il•legalment el Mein Kampf d'Adolf Hitler, del qual l'únic que en té els drets de distribució és el Govern Alemany.

Per aquests motius i per acabar d'una vegada per totes amb la impunitat que gaudeixen els feixistes de la nostra ciutat, us convoquem a la concentració contra aquests actes feixistes als Jardinets de Gràcia a les 18’00h del dissabte 18 de juliol del 2009.

Plataforma Antifeixista de Barcelona

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Nazis a Gràcia!
18 jul 2009
Basar la vostre defensa en el que l'estat us fa és un argument dèbil. Sinó seria tant senzill com que, qui més delictes tingui, llavors és el més antisistema, que per cert, hi sortirieu perdent.

El cas és que veneu llibres que neguen l'holocaust i aixó no ho tolera ni el poder capitalista, que no li interessa que li doneu imatge de còmplice, ni el jovent organitzat, que sap que històricament heu sigut la tropa de xoc del capitalisme quant hi ha risc de revolució. I aixó es pot llegir a tots els llibres de totes les universitats del món. Realment et creus que als vostres llibres d'una sola llibreria (que per altre banda es poden descarregar a l'emule) hi ha veritats que puguin aportar alguna cosa nova a la ciència?

Fes-te un favor i deixa de dir xorrades.
Re: Nazis a Gràcia!
18 jul 2009
que casualidad que la mierdelaritat prohiba conciertos NS y no se prohiban los conciertos de extrema izquierda o anarquistas.

Quienes son los antisistema?
Re: Nazis a Gràcia!
19 jul 2009
¿Quienes son los antisistema? Pues los que se tragan sentencias larguíiiiisimas sin tener delitos de sangre, mientras vosotros asesináis impunemente (¿quatro añitos a lo sumo? Ynestrillas, Pedro Cuevas...).
No prohiben vuestros conciertos, los aislan para que el pueblo no ejecute a sus verdugos. Consideran que tenéis derecho a divertiros, tropa rasa.
Re: Nazis a Gràcia!
19 jul 2009
Al correllengua de Gandia de l'any passat un grups de feixistes van ferir una representant d'un partit polític legal. Tot i que es van dentificar els agressors, el jutge considera que, com que no se sap qui és exactament el que li va tirar la pedra, no hi ha cap condemnat. Creus que a Euskadi hauria passat el mateix? Vés a fer la víctima on et doni la gana. Aquí no ens enganyes...
Re: Nazis a Gràcia!
19 jul 2009
Feixisme, marxisme... la mateixa porqueria autoritaria.
Anticapitalistes?? jajajaja... jo diria "Capitalisme d´Estat", no??
Re: Nazis a Gràcia!
19 jul 2009
A Espanya no hi ha cap nazi que estigui pres per la seva ideologia. En tot cas en tanquen algun de tant en tant despres de que aquest protagonitzin actes violents: pallisses a immigrants, transexuals, antisitema o qualsevol que no porti una esvàstica al braç, apunyalaments possessió d'armes militars, tràfic de drogues i de persones...

De fet la impunitat de la que gaudiu és tant alta que la mateixa organització feixista es confon de vegades amb els negocis obscurs de la mafia de la prostitució i la seguretat. Quan grupusculs nazis no es dediquen a donar pallisses per encàrrec...
Re: Nazis a Gràcia!
19 jul 2009
Ui sí! i que em dius del País Valencià? quants actes violents de caràcter feixista han estat perseguits pel sistema en aquest territori? on és l'assassí de Guillem Agulló?

D'altra banda, no hi ha entre els militants de grupuscles feixistes membres de l'exèrcit i les forces policials espanyoles? on treballava l'assassí de Carlos Palomino? i aquells brètols que la van liar a Badalona fa un o dos anys? i molts dels afiliats a España 2000, no treballen a Levantina de Seguridad? i ara contesta: com es pot ser antisistema si es treballa com a DEFENSOR del sistema?

No sé a qui intentes enredar, però 3 de cada 4 paraules que escrius són mentida.
Re: Nazis a Gràcia!
20 jul 2009
Mira, no penso perdre més el temps amb un abduït com tu, així que crec que aquesta serà la meva darrera intervenció. Què és això, un concurs per veure qui és més antisistema? el vols guanyar? bravo campió, si vols ja et pots posar la teva puta corona de llorer i fer-te una palla abans d'anar a dormir, que no tenim 15 anys. El cas és, però, que els teus arguments es desmunten tan fàcilment que és realment patètic com els intentes defensar i justificar.
1. Poses l'exemple del Pati Blau de Cornellà, desconec si el fill d'en Montilla hi era allà, o no, cosa que segur, tu tampoc pots posar-hi la mà al foc, però en tot cas, que jo recordi, allò va ser un dels desallotjaments més sonats que recordo, amb una intervenció policial molt dura, de les que curiosament vosaltres mai heu patit.
2. És evident que a l'estat espanyol hi ha més presos polítics d'esquerres que no pas de feixistes, recorda que hi ha 700 o 800 ciutadans bascos empresonats, molts d'ells per delictes d'opinió o per pertànyer a una determinada formació política. A Catalunya també n'hi ha més.
3. Ser membre de l'exèrcit espanyol és formar part de la institució més essencial de l'estat espanyol i del sistema capitalista que la regeix. La constitució vigent fixa a l'exèrcit com a defensor de l'estat i de les pròpies "llibertats" constitucionals (art. 8, per exemple). cal que et recordi que la constitució defineix l'economia de mercat (capitalisme) com el sistema econòmic pel que es regeix l'estat? cal que et recordi que el mateix Juan Carlos I, aquest vividor que exerceix de monarca a costa de tots nosaltres és el CAP d'aquesta institució? així que, si us plau, dir que ser soldat espanyol no és formar part del sistema actual és un insult per a tots els lectors d'aquest fòrum.
4. Això dels "papis polítics"...d'on ho treus? pots oferir-nos proves? pots donar noms? o és que et limites a repetir el fals clixé que els mitjans del sistema capitalista treuen a la llum per tal de desprestigiar-nos? així, et creus a aquests mitjans?

Au ves a apallissar a algun pobre sense sostre d'origen marroquí...quina lluita anticapitalista la teva...uau!
Re: Nazis a Gràcia!
20 jul 2009
Ah! i no me n'aniré sense abans mencionar que sou vosaltres uns ferms defensors de la unitat imperial espanyola, curiosament complint la voluntat constitucional capitalista de 1978, que defineix a Espanya com la "patria única e indivisible", posant-vos en contra de la voluntat popular dels pobles català i basc, entre d'altres, i aliant-vos als interessos del capital i dels grans partits polítics estatals, PP-PSOE, desitjosos de mantenir aquesta unió per damunt de qualsevol cosa.

Vols més arguments?
Re: Nazis a Gràcia!
20 jul 2009
Ei, Strausser, en serio, monteu-vos un portal web i ves a posar les teves opinions per allà. O si vols ves a menjar el cap als periodistes de Tele5 que aqui la penya ja està prou curtida com per empassar-se els teus arguments.

Llibertat d'opinió: Jo també crec que els llibres racistes i que promouen l'aïllament i marginació de grups socials i etnics per color de pell o tradició religiosa haurien de ser publicats lliurement, així encara hi hauria més fonaments antifeixistes a la societat podrida en que vivim tant tu com jo.

Repressió: No ens toquis les pilotes dient que els nazis esteu molt reprimits perquè aqui no ens feu cap pena. Com ja t'he dit, la majoria que corre per aquí té els punys i collons pelats i sabem que es cou al carrer, per una banda i l'altra. No sou "soldados del asfalto"? Doncs ara a menjar-vos el NSA de Madrid amb patates. A més, no dius que defenses l'Alemanya nazi? Doncs deus estar d'acord que entaleguin a penya per la forma de pensar, deixa de queixar-te.

Alemanya Nazi: Les seves guerres eren anticapitalistes o eren un xoc entre potencies imperialistes? Si ara resulta que Hitler i companyia lluitaven pel nostre allibertament social. Ah no, que nosaltres no som de raça ària... No ens vinguis a parlar de Stalin corre, que les seves idees eren més properes a les vostres que a les de la majoria de gent que utilitza aquest portal.

I si, l'has clavat, tothom que participa als centres socials okupats és un nen de papà que passa les hores lliures del bufet d'advocats jugant a fer el revolucionari i ens masturbem amb la violència gratuita en massa. Dit això, ja te'n pots tornar als teus portals a comparar l'Stalin i els moviments socials catalans actuals i a montar un viatge per visitar el Ku Klux Klan, a veure si et cremen viu per ser un llatí de merda i ens deixes tranquils.
Re: Nazis a Gràcia!
20 jul 2009
Querido .G Strauss:
"militants feixistes a l´exercit. Hi estàn perquè per damunt de tot són patriotes i els agrada l´estil de vida marcial de disciplina, les armes i el servir a una milicia armada. I que??
No es el mateix un xaval que estima l´exercit del seu país, que es curteix en combat i en missions, etc, etc...."
Noto, desde hace tiempo en tus intervenciones cierto tonillo de excitacion cuando hablas de estos temas, un poco sospechoso. Se te pone morcillona cuando piensas en barracones y vestuarios? Te gustan los uniformes, el pelo corto y los cuerpos bien formados? Ambiente de cuartel en el que los tios se junten con los tios? Te gusta que los hombres sean bien fornidos y masculinos, con cuello de toro y pelo en pecho? Prefieres que los tios no esten circuncidados?
Te gusta la leche condensada?
Re: Nazis a Gràcia!
20 jul 2009
Si, y que??
No sois tan progres como pretendéis??
Que tiene de malo ser homosexual y NS? Hay muchos precedentes.
Lo que no soy es un tarado moñas o un travelo, y tampoco estoy obligado a ir aireándolo por ahí.
Es algo que llevo en secreto, si, pero no os dais cuenta de la contradicción en la que incurrís atacándome por ello.
Re: Nazis a Gràcia!
23 jul 2009
BUENA WEB ES INDYMEDIA, CENSURAN LOS COMENTARIOS QUE NO LES GUSTAN Y DEJAN LOS QUE LES PARECEN BIEN, AUNQUE SIN LOS CENSURADOS NO TENGAN HILO ARGUMENTAL DE DEBATE NI SENTIDO ALGUNO.
INDYMEDIA BARCELONA= EXCEPCIONAL MUESTRA NO SOLO DE PÉSIMA CALIDAD INFORMATIVA, SINÓ DE SECTARISMO Y MANIPULACIÓN ESTUPIDA EN SERVICIO DE INTERESES BASTARDOS, PARA GENTUCILLA DESINFORMADA Y PERDIDA DE LA VIDA.
CAÍDA EN PICADO...
Re: Nazis a Gràcia!
24 jul 2009
En una cosa estic dacord amb el nazi de merda aquest, si voleu insultar-lo, no crec que la manera mes adecuada sigui dient-li que és homosexual, el que ho diu passa a ser igual de feixista que ell i si es borren els comentaris d'un feixista que es borrin també els de l'altre. Per desgracia l'esquerra està plena de purria sexista i homòfoba, a la cual jo enviaría directament al gulag junt amb el sr. Strasser.
I per cert, sr. Strasser, que fas dintre l'armari? Total, no ets pas un "tarado moñas" ni un "travelo" de que tens por? vaja, potser els teus camarades et matarien? Tens un problema nano, i m'en alegro.

Indimedia només hauria de esborrar els comenaris cuan son simples insults o consignes fora de lloc.
Sindicato Sindicat