Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Requalificació miniestadi Barça
16 jul 2009
Imminent requalificació del minestadi del Barça
Hi ha perill de que es presenti la requalificació del miniestadi al Ple de l'ajuntament d'aquest divendres 24 de juliol.

Avui dijous es fa una Roda de Premsa a la FAVB on es presenten els documents adjunts per fer públic el nostre total rebuig a un dels MES GRANS PELOTAZOS QUE S’HAN FET A BARCELONA. Sembla que els vots a favor serien del PSC i de Convergència i Unió. No tenim clar què faran els demès partits. Mireu la noticia publicada en El Periódico de Catalunya:
http://www.elperiodico.com/envN.asp?p=46&i=CAS&n=629523&h=090715

S’estan programant concentracions de veïns al carrer per dimecres de la setmana vinent a les 19,30h als jardins Josep Munté al Carrer Cardenal Reig cantonada Sant Ramon Nonat. Metro Collblanc. Bus 15, 54, 57, 157, 158, 56, 75. TRAMBAIX parada Av. De Xile

Us preguem que estigueu atents i que en feu la màxima difusió. També agrairem la vostra col•laboració amb la Coordinadora en el que pugueu: idees, pancartes,etc.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Requalificació miniestadi Barça
16 jul 2009
PUTA BAR$A!!!
Re: Requalificació miniestadi Barça
16 jul 2009
Algu va dir que davant de la major operacio d'especulacio urbanistica que es vol fer a Barcelona els moviments socials no s'han afegit a aquesta lluita veïnal, apart de les AVV. Penso que tenia raó i hauriem de posar a la nostra agenda aquest tema que representa els interesos especulatius de la mes gran oligarquia barcelonesa.
Re: Requalificació miniestadi Barça
17 jul 2009
La operació especulació urbanistica més important? I el 92? i el Forum? I la recalificació dde Sarrià? I la Barceloneta?
la única diferència es que aqui afecta als pijos de les corts, jo no pesno moure un dit per ells...
Sindicato Sindicat