Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
(Tarragona) Concentració de solidaritat amb els encausats del primer de maig
15 jul 2009
Concentració de solidaritat amb els encausats, dilluns 20 de juliol a les 10h davant dels jutjats de Tarragona (Av. President Companys, 10).
Durant la manifestació alternativa del 1r de maig celebrada el mateix dia a la tarda pels carrers de Tarragona van protagonitzar-se diverses accions simbòliques, com la feta davant la seu dels sindicats UGT, CCOO i les diverses patronals empresarials. Per aquests fets tres manifestants han estat inculpats per part de la patronal (CEPTA) com a autors d'una d'aquestes accions, per “embrutar amb gotes de pintura” la vorera i la seva seu. La Guàrdia Urbana de Tarragona no disposa de cap prova real. Aquesta acusació és totalment arbitrària cap als tres manifestants, ja que ningú va ser identificat durant la manifestació, ni desprès d’aquesta. La Guàrdia Urbana de Tarragona al•lega haver identificat visualment les tres persones, utilitzant més tard fitxers policials il•legals per obtenir els DNIs, nom i cognoms, adreça i telèfon dels denunciats.

Els tres manifestants estan citats a comparèixer als jutjats de Tarragona (Av. President Companys, 10) el proper dilluns 20 de juliol a les 10h per un judici ràpid. S’enfronten a una condemna de 300€ de multa pels danys presuntament ocasionats, més diversos dies de localització permanent o treballs a la comunitat.

Per tot això, la “Coordinadora primer de maig” us convida a la concentració de solidaritat programada per aquest dia.

Concentració de solidaritat amb els encausats, dilluns 20 de juliol a les 10h davant dels jutjats de Tarragona (Av. President Companys, 10).

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat