Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
[Grecia Libertaria] Ataque a la sede central de la telefonia griega O.T.E. + Nuevo Periódico Anarcosindicalista
14 jul 2009
anarcogreek.jpg
Ataque a la sede central de la telefonia griega O.T.E.

Hace dos horas un grupo de personas atacó con pintura negra a la sede central de O.T.E en el centro de Atenas. También se hicieron pintadas como: Solidaridad con el Indymedia de Atenas y Las ideas nacen libres.

Ese ataque viene como una primera respuesta ante las amenazas serias por el cierre de Indymedia de Atenas y de Patras...

::::::

Nuevo periodico (mensual) Anarcosindicalista en los quioscos del todo el territorio griego. Ya son cuatro los periodicos de "caracter" antiautoritario-anarquista que salen periodicamente en todos los quioscos del territorio griego. El nuevo "Rosinante" de caracter anarcosindicalista (foto adjunta), el "Epi ta Proso" (mensual) también de caracter anarcosindicalista, organo de expresión del pequeño sindicato E.S.E (Unión Sindicalista Libertaria), el periodico "Trayectoria de Libertad" (quincenal) de caracter puramente anarquista y el periodico "Babylonia" (mensual) del grupo Movimieto Antiautoritario que tiene un caracter más plural que todos los demás.
Mira també:
http://grecia-libertaria.blogspot.com/2009/07/ataque-la-sede-central-de-la-telefonia.html
http://grecia-libertaria.blogspot.com/2009/07/nuevo-perdiodico-anarcosindicalista.html

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Grecia Libertaria] Ataque a la sede central de la telefonia griega O.T.E. + Nuevo Periódico Anarcosindicalista
15 jul 2009
Una vegada més, es nota que hi ha gent a altres zones del món que treballa durament per l'anti autoritarisme i l'anarquisme.
Es curiós veure com hi ha gent que a Madrid i a Barna es masturben veient com aquesta gent s'organitza.
Bé, els defensors de les teories informals de Madrid i Barcelona, últimament no sols no s'organitzen com a altres zones, sino que intenten destruir tota mena de moviment social de base tildant de reformisme tot allò que no els serveix de gaudiment personal i hedonisme.
No hi ha cap credencial que demostre el plà d'actuació dels insurrecionalistes a Madrid o Barcelona, cada cop més llunyans de la realitat social i més a prop de l'hedonisme individual.
L'insurrecionalisme es la única vía que ens queda per fer front al capital i a l'estat. L'idiotisme de guetto tancat i "medallas de oro" jerarquitzant una lluita entre els que se consideren insurrecionalistes i rebutjen tota mena de treball (encara que sigui anti autoritari) que no sigui fer-se pajes amb foc (encara que sigui estúpit i no tingui cap campanya ni motiu al darrere), considerar als veins com masses idiotes, als moviments socials com un impediment per a la revolució, etc. Es la tónica que se viu avuí a Barcelona i a Madrid.
Allunyar-se de les lluites territorials, aïllar els vincles entre l'associacionisme, i la crítica gratuïta no ens porta enlloc a nivell col·lectiu.
Ara aixó sí, quedar molt bé davant dels/les amics/amigues, posar-se medallitas i sacar pecho a lo machito, eso sí es ser insurrecionalista Barcelonés o Madrileño, que ostias!! que més dona la lluita de base!.
Amb les organitzacions formals no es va enlloc tamopc, però al menys pareix que siguin mes humilds alhora de fer feina.
Una organització formal potser una lacra per a la revolució, s'ha d'intentar combinar els referents formals de cara a la societat i al treball diari i l'informalisme alhora de fer accions més concretes per fer pressió en campanyes i objectius polítics.
Perquè eixa es un altra, on hi son els objectius polítics?
Avuí día no ens podem quedar sols amb la lluita clandestina, ni amb la lluita formal, s'ha d'emprar tots els mitjans humildment i amb cap.
Però potser aquesta fórmula no aporta status personal per als bocazas de Madrid i Barcelona que pensen que les capitals son el melic del món i la panacea de Adam i Eva.
Jo així no hi faig res pel moviment, individualista com Max Stirner algú ens pot dir, au a la merda, a fer punyetes, guetto elitista!
Re: [Grecia Libertaria] Ataque a la sede central de la telefonia griega O.T.E. + Nuevo Periódico Anarcosindicalista
15 jul 2009
potser ara en temps de crisi cal una perspectiva més marxista revolucionària, de treball de base per atacar, pensant en termes macroeconòmics i donant resposta atacant problemes com la globalització neoliberal, el mite del pensament únic, el lliure mercat, les desigualtats nord-sud, el problema dels bancs, el deute extern, etc. defensar la fortalesa d'allò públic i fer pressió per augmentar l'estat social, la democràcia participativa, contra el neoliberalisme. demanar a la gent que passi del que tenim ara a l'anarquisme potser és més complicat. el comunisme llibertari potser vindrà més endavant. d'altra banda veig que la insurrecció i la desobediència són eines vàlides i necessaries també. i veig que no podem dependre de cap vanguàrdia per fer la revolució, pq ha de ser una revolució popular i de classe, sense tenir les mans lligades en un futur. no ho sé...
Re: [Grecia Libertaria] Ataque a la sede central de la telefonia griega O.T.E. + Nuevo Periódico Anarcosindicalista
15 jul 2009
potser ara en temps de crisi cal una perspectiva més marxista revolucionària ... defensar la fortalesa d'allò públic i fer pressió per augmentar l'estat social ...

Quina empanada mental tens no, noi ?

Afirmar que l'anarquisme pretèn passar del res al tot és no entendre res del què és l'anarquisme ...
Sindicat Terrassa