Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
ahir a Grècia, avui a França un altre assassinat
10 jul 2009
http://www.elpais.com/articulo/internacional/Tercera/noche/disturbios/pu
Por tercera noche consecutiva, la ciudad de Firminy, en la periferia de Saint Etienne (Loire, sur de Francia) se va visto sacudida por disturbios y enfrentamientos entre la policía y grupos de jóvenes. El detonante de la revuelta es la muerte, ocurrida el miércoles, en la comisaría, de Mohamed Benmouna, que había sido detenido. La policía sostiene que Benmouna se suicidó, ahorcándose en una celda. La autopsia lo corrobora, ya que no ha revelado ningún signo de violencia, según aseguró ayer la Fiscalía. La cámara de circuito cerrado emplazada en esa celda y que, en teoría, debería haber grabado lo que ocurrió, no funcionaba y no registró nada.

Per a més info mirar l'enllaç amb la notícia completa.
Mira també:
http://www.elpais.com/articulo/internacional/Tercera/noche/disturbios/pueblo/sur/Francia/elpepuint/20090710elpepuint_9/Tes

This work is in the public domain

Comentaris

Assassinat??
13 jul 2009
Per què dieu que ha sigut assassinat?? no hi violència segons l'autopsia. Si no ha sigut gravat per les camares, segur que ha hagut de ser assassinat??
Em sembla que sou una mica manipuladors. Aquesta es la llibertat que defenseu? la de la mentida i la manipulació?? Jutjeu abans que els tribunals?? qui sou vosaltres per jutjar a ningu??? El poble ha dipositat en vosaltres la seva confiança?
Re: ahir a Grècia, avui a França un altre assassinat
13 jul 2009
I tu no et preguntes per què s'hauria d'haver suicidat un detingut? Potser per les tortures i/o humiliacions rebudes? Sigui suicidi o assassinat directe, en ambdós casos té a veure amb una violència estructural... Ets un pallassso.
Sindicato Sindicat