Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
[G8 Aquila] Crònica del dimarts 7 de Juliol - AntiG8 09
09 jul 2009
El primer dia d'un desafiament per al G8 a l'Aquila ve després de les 21 detencions el dilluns a quatre ciutats italianes (Torí, Pàdua, Bolonya, L'Aquila), i es va iniciar amb l'ocupació de Rectors de Palerm i Bolonya.

A Roma dimarts matí un grup de activistes ha bloquejat per una reixa a l'entrada de la A24 Roma-L'Aquila. Es va penjar pancartes i tendes de campanya aixecades. El bloqueig va acabar al voltant de les 11.30 hores, i hi ha informes de 3 attivist deinguts per la policia.

Mentrestant, 500 estudiants attivist de V-strategy va partir de la okupacio de la universitat Roma 3 per bloquejar la ruta de la desfilada Ostiense. La desfilada va ser carregada des de la Guardia di Finanza i la policia en disturbis. Nombroses detencions.
Al voltant de 12 a La Sapienza, de l'ona dins d'all'ateneo març en solidaritat amb la detenció ahir del matí encara. La desfilada va ser posat en llibertat pel bloqueig intern de Via De Lollis i vagi a Sant Llorenç. Diversos centenars de participants.

35 detinguts el dimarts a Roma. Entre ells 9 estrangers incluyendo 4 suecs, 2 alemanys, un suís, un francès i un polonès. Parlar sempre de les agències van informar el 5 Aquila francès per la possessió de material susceptible d'ofendre a. Els cinc van ser identificats i posats en llibertat. No han confirmat els elements que veuen els 5 attivist * frrancesi va informar al port d'òrgans que puguin ofendre, com propagada per la premsa.

La tarda de la protesta es va iniciar amb la notícia de la validació de la detenció de 9 / i * Fermat aquest matí (incloent-hi un menor, una nena i estrangers) que es divideixen stat * * presó romana de Regina Coeli i Rebibbia. Les acusacions contra ells són la resistència als funcionaris públics, mentre que s'estan examinant les posicions dels / * per aturar el foc i el dany.

Una bandera va ser penjada al palau de la inacció en Cinecittà.

Mentrestant hi ha hagut una veritable i adequada la militarització (amb el bloqueig de totes les carreteres adjacents) Berberini Plaça de Roma, on s'havia previst una demostració destinat a la Plaza de la República, per a la "benvinguda als poderosos de la terra."
L'esdeveniment va ser sense incidents i va acabar al voltant de les 19:30. Una delegació de manifestants es va dirigir a la prefectura de policia a Roma per demanar aclariments sobre la posició deglle s attivist parada *. *

Després de la dissolució de la parada en la Piazza della Repubblica, alguns attivist * tractat de tenir algunes pistes de l'estació de Termini. La policia va envoltar l'estació i van realitzar una cacera a l'interior de l'estació, la creació d'una forta 2 attivist *.
Continuació de les manifestacions en solidaritat amb la detenció de 6 de juliol. * Alguns activistes van entrar a les oficines de la RAI a Torí per protestar contra la manca de mitjans de comunicació oficial, on es va celebrar una conferència de premsa.

+ info: g8.italy.indymedia.org

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat