Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
la masia de kan mussol torna a viure (collserola)
03 jul 2009
Desde fa dues setmanes, la masia de kan mussol (antgic Can Mallol) torna a viure després d'estar dos anys abandonada pel desallotjament dels mossos del 5 de juliol del 2007.
Després de 10 anys de vida (okupada al 1997), el propietari va aconseguir que els mossos la desallotjessin fa dos estius, el juliol de 2007. Aquest la va comprar en la época del canvi de la peseta a l'euro (sigueu malpensades) i no coneix ni els fruiters que té. El dia del desallotjament la van tapiar i va quedar tal qual. Ara un grup de gent ha tornat a donar-li vida, la casa torna a estar viva i amb ganes de fer un altre espai en harmonia amb el parc.
El col.lectiu que ha reokupat ha netejat, està arreglant els desperfectes
a consequencia de l'abandonament de la finca i tornant a desbroçar els bancals.




Cal dir insistir en lo llunyans que es troben els polítics dels problemes de la vida real. En plena época de crisi i amb milions de persones amb problemes de vivenda, les administracions a Collserola es dediquen a enderrocar masies. La darrera va ser Can Pujades a Vallvidrera fa gairebé 2 mesos, que va provocar la forta protesta del veïnat de Vallvidrera, tot i així Can Pujades ja és a terra, un mas que podria esdevenir un projecte exemple de com viure integrat a la serra.
Mentre administracions permeten també que altres masos retin tancat per avaricia especulativa, naltros que patim els problemes quotidians, obrim les cases, els masos i les donem vida.

Molta força.....
Collserola viva i lliure d'especuladors!!

Un desallotjament, una reokupació!!

This work is in the public domain

Comentaris

El rebrot mussolero
03 jul 2009
Recolzo amb fermesa la reokupació de Kan Mussol, sigui el col.lectiu que sigui, perquè de teranyines ja n´hi han moltes, sobretot als avencs intersticials del cap dels tecnòcrates polítics.
Re: la masia de kan mussol torna a viure (collserola)
06 jul 2009
eeeeeh una bona noticia per començar el diaaaaa força kan mussooooolll!!
Sindicato Sindicat