Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí
Illacrua 167
12 jun 2009
Illacrua 167
Portada 167.jpg
CONTRA LA CRISI, SOLIDARITATS
La crisi econòmica provoca que cada cop més gent quedi desprotegida socialment, si ens fi xem en les estadístiques oficials. Per fer front a aquest panorama hi ha col·lectius que s’estan organitzant per lluitar contra l’atur i les hipoteques abusives.

LEILA KARAMI: “EL PREU DE LA IGUALTAT ÉS MOLT ALT”
L’escriptora iraniana Leila Karami participa en el moviment feminista des del seu exili italià. En aquesta entrevista, ens explica la situació de
discriminació legalitzada que han de suportar les dones i la repressió que pateixen moltes persones per la seva orientació sexual.

ESTATS I MOVIMENTS POPULARS
A L’AMÈRICA LLATINA: CAMINS DIFERENTS
Amb aquest article ens endinsem en les relacions entre aquestes organitzacions i els governs d’inspiració socialista que, en major o menor grau, han obert algunes expectatives de canvi.

VIATJAR AMB CAP
La degradació mediambiental, la creació de llocs de treball precaris i l’empobriment cultural són els tres principals impactes negatius del turisme
de masses. Com a alternativa, es pot conèixer món d’una manera més respectuosa amb els pobles i els ecosistemes.

VIDEOVIGILÀNCIA: LLIBERTAT SEGRESTADA
Les càmeres de videovigilància ja fa temps que formen part del nostre paisatge quotidià. Més enllà del que Orwell va predir en la seva famosa
novel·la 1984, el cert és que, tot i que existeixen lleis per regular la videovigilància, habitualment es vulneren drets i es fan usos indeguts d’aquestes filmacions.

EN CLAU DE DESOBEDIÈNCIA
El passat 21 de maig, l’insubmís a la banca Enric Duran va sortir de la presó de Brians I, després d’haver estat detingut a Barcelona al març. En aquest article, escrit quan encara estava tancat, explica l’origen i les principals motivacions de l’expropiació de gairebé mig milió d’euros a diferents entitats bancàries.

Més informació: www.illacrua.cat

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat