Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
11 jun 2009
La nació catalana es troba en una cruïlla històrica a nivell polític. Som cada vegada més les persones que, de Fraga a Maó i de Salses a Guardamar, gosem albirar un horitzó de justícia i de llibertat per al nostre poble. Un horitzó que va molt més enllà dels estrets límits de la monarquia espanyola i de la república francesa.
Malgrat segles d’espoliació i opressió, el nostre poble, tossut i digne, ha sabut articular un teixit social actiu i compromès, que ens ha permès mantenir viva la flama de les llibertats. Després d’anys en què l’autonomisme ha demostrat ser un carreró sense sortida, el nostre objectiu ja no pot ser embellir els murs de la presó, sinó construir la llibertat. Ara toca encetar un nou viatge que només pot tenir un rumb: la plena llibertat de la nació catalana. I aquest viatge, agafarà més força amb noves naus, alliberades del llast del conformisme i de les renúncies, i plenes a vessar d’anhels i d’il•lusions.

L’actual situació social i nacional catalana, amb una crisi del model econòmic que afecta la major part de la població, amb uns conflictes de competències anquilosats en les negociacions d’estatuts, finançaments i contrapartides amb els representants de l’Estat espanyol i amb la sensació general d’apatia que pateix el nostre poble respecte dels actuals actors polítics, obliga a moure fitxa pel futur del país. Per responsabilitat democràtica i per a recuperar l'energia i el compromís de les catalanes i dels catalans, considerem necessari:

1. Recuperar el paper reivindicatiu dels actors polítics del nostre país.
2. L’entrada de saba nova i una nova manera de fer política fins ara inèdita en les institucions.
3. Ampliar el ventall de possibilitats de vot nacional a les properes eleccions.
4. Estendre i potenciar l’assemblearisme com a forma democràtica d’execució política.
5. Obrir el programa i l'acció política institucional a agents de base, socials, populars i ecologistes.

En aquest punt, doncs, entenem que una formació com la Candidatura d’Unitat Popular, pot ajudar a Posar fi a la desorientació i frustració que pateix part de la ciutadania catalana, i en concret part del sobiranisme, amb l’actual situació política i que podria provocar un desencís en les properes eleccions autonòmiques, amb la consegüent abstenció.

Des d’aquestes ratlles, encoratgem la Candidatura d’Unitat Popular (CUP), a no quedar-se d'observador i a assumir la responsabilitat històrica d'esdevenir una eina de transformació política real, que ajudi i complementi el camí de la llibertat de la nació catalana.

Per la terra, pel treball i per les llibertats,
Pels Països Catalans...
La CUP, al Parlament!
Mira també:
http://www.cupalparlament.org/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
11 jun 2009
Alguns i algunes sabíem que just després de les europees hi hauria oportunistes demanant això. No vau donar suport explícit a Iniciativa Internacionalista, quan l'Esquerra Independentista s'hi va volcar. Aneu a la vostra puta bola constantment.

Comenceu a fer la vostra feina ben feta als municipis i doncs potser l'Esquerra Independentista us recolzarà de manera total. Recordeu que a les anteriors europees on es a presentar la CUP part de l'EI va fer campanya per l'abstenció.

Per tant canvia de lema:
Per la terra, pel treball i per les llibertats,
Pels Països Catalans...
CUP fes bé la teva feina!

Menys poltrona i més canya!
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
11 jun 2009
que bónica aquesta maniobra tan bruta d'anunciar-se a l'Avui..i mira que no sóc de les CUP, però això es política de saló de la bona nens.. això tindrà conseqüències nefastes. Les guerres internes són internes!

salut i visca la lluita!
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
11 jun 2009
que bónica aquesta maniobra tan bruta d'anunciar-se a l'Avui..i mira que no sóc de les CUP, però això es política de saló de la bona nens.. això tindrà conseqüències nefastes. Les guerres internes són internes!

salut i visca la lluita!
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
11 jun 2009
alguns llibertaris poden haver votat II-SP, puntualment. però amb l'essencialisme-patriota que surt d'algunes CUP's hi ha molts llocs on no crec que tingueu el mateix suport.

a molts llocs cup és sinònim de candidatura d'unitat patriota, i lo popular, pels manifestos i poca cosa més...

botiguers revolucionaris? NO gràcies!

poso un exemple. sant cugat, on víctor alexandre sembla un pope i són molt amics del salvador cardús. queda clar? aquesta xusma xenòfoba i chupa-ciris, per molt catalana que sigui és pura merda.
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
11 jun 2009
Entreu ja a ERC, sortiu de l'armari.
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
11 jun 2009
I la gent que fa bé la seva feina, que treballa colze a colze amb el moviment popular, que té regidors al seu municipi i està a favor de presentar-s'hi què ha de fer? Suicidar-se?

Em vénen uns quants municipis al cap.

Menys dogmes i més debat.
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
11 jun 2009
Sempre els mateixos tòpics per oposar-se, que si la poltrona que si ERC,... quina pena d'arguments! Com si Iniciativa Internacionalista no li hagués agradat obtenir representació (llavors clar, ja no seria poltrona oi? seria superguai i revolucionari). L'altre clàssic és que volem ser ERC a la CUP, quina xorrada més gran i quin argumentari més infantilista... En fi que mola molt llepar el cul als bascos però no mola intentar revolucionar la política a tots els nivells, també al Parlament d'una part del nostre país...
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
11 jun 2009
Per poltrona tan sols enteneu la del parlament? No tenen poltrona també els regidors?? Que algú m'expliqui com es pot ser tant hipòcrita...
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
11 jun 2009
Quan diners us dona CIU?
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
11 jun 2009
A veure... a tot aquesta gent de l'EI, podeu deixar encara que sigui per un parell d'anys les disputas entre organizatcions apartades (a vegades semblen baralles dialecticas de bandas callejeras) que si endavant contra les cup, que si cajei contra maulets... Si us plau hi ha gent molt propera a l'EI que no militem en cap organizatció per aquestes histories... i el que es més greu hi ha molta gent que no s'apropa a l'EI per aquestes historia, mai es podra engegar un projecte serios si el primer que surt quan algú proposa una cosa es foter-se d'ell... i a més publicament, no es pot arreglar amb les diferents punts de trobada??? En fi... si es sigue aixi no cal presentar-se a cap eleccions, ni europeas, ni al parlament, ni a les municipals, mai s'obtendra algo serios...
Seguim amb el municipalisme rupturista! Seguim fent política alternativa!
11 jun 2009
Totalment en contra de que la CUP es presenti al Parlament.
Les anticapitalistes som polítics. La política ens interessa, la manera de fer les coses, de prendre decisions,tot es política. Despreciem la classe política, el "politiqueo", les telenovelas PPsoe i no entrem dins del joc burocràtic de les minories parlamentàries. Som ACTIVISTES, fem política al carrer, amb la gent, des de baix i a l'esquerra, des de l'autoorganització ..som la ruptura entre les institucions i la societat, som la resistència de les diferents agressions capitalistes tan del mercat com de l'Estat. Entrar en la clase política i transformar-nos en una postura parlamentaria sub-alterne a ICV/ERC es una tonteria.
Em de proposar un proces de canvi de model de societat. Aquest canvi s'ha de fer de manera democratica, participativa, activa i social, des dels moviments socials. Les activistes dels moviments són els autèntics motors de la transformació social. Els darrers anys fins l'actualitat hi ha hagut una confluència en els moviments socials que es pot palpar en el treball de les individues i grups d'afinitat que integran els moviments i que està agafant forma en la vida quotidiana. Aquest procés ha acompanyat la deslegitimització dels partits polítics i institucions d'aquesta pretesa democràcia, que ha portat a sota de mínims l'esperança que el canvi pugui arribar per aquests mitjans, alhora que ens atrevim a imaginar i comencem a construir altres vies per canviar el món.

Ara bé, en l'àmbit municipal es manté els debat sobre l'ús de les vies institucionals, animat pel creixement de les Candidatures d'unitat Popular, que tenen en comú amb els moviments socials la voluntat de canviar les coses des de l'àmbit local.

Quines vies institucionals fem servir per transformar la societat?

Jo sempre he sigut dels que opinen que per entrar en terreny legislatiu-parlamentari cal un poder popular, un moviment social lo suficientment fort com per controlar el govern i els governans [El pueblo manda i el gobierno obedece].

Tot i aixó, crec que (en el context actual català) enfront els parlaments d'aquesta democracia representativa i formal cal que les organitzacions polítiques de l'esquerra anticapitalista llibertària i internacionalista impulsin candidatures com la de EI-ADD (Escons Insubmisos-Alternativa dels Demòcrates Descontents), és un partit polític que vol reflectir el descontentament dels ciutadans respecte a la classe política. Defensen que el vot en blanc, el vot nul i l'abstenció no són de fet eines democràtiques vàlides per articular mètodes de protesta, ja que a l'hora de la veritat, segons el seu criteri, afavoreixen els partits majoritaris. En resposta a això, Ei-ADD promet deixar buits els escons que pugui obtenir, i que els seus elegits no cobraran cap tipus de remuneració. Convinant aixó amb la utilització d'opcions legals com les denúncies i les iniciatives legislatives populars (per defensar i reclamar les pròpies idees) haurem marcat una diferència (una política alternativa) amb la resta de forces i partits polítics "del sistema" partidista.
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
11 jun 2009
Tan aviat us venen les ànsies de poder? No vulgueu comencar la casa per la teulada i segiu extenent la famosa "unitat popular", perque per ara, es ben minsa, i aqui si que hi ha molta feina per fer. Aixi doncs, no vulgeu perdre el temps intentant accedir a les altes esferes, i dediqueu-vos a fer feina de base!
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
11 jun 2009
Ramon, CiU no ens paga, ens paga el PP i la Falange-històrica perquè traguem vots al PSC, CiU, ERC i ICV. Estan convençuts que si traiem majoria absoluta al Principat podran fer un cop d'estat al·legant la nostra sedició.

Ara ho entens tot ja?
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
11 jun 2009
A tots:

De que serveix votar , si despres manipulen els resultats?
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
11 jun 2009
No estic gens d'acord amb que les CUP es presentin a les autonòmiques en aquest context perquè considero que seria institucionalitzar el moviment perquè, amb els poquets que som se'n ressentiria la lluita municipal i al carrer i per altres motius... però en aquest cas només volia fer una observació sobre el to d'aquest comunicat... pff.. és realment necessari redactar un comunicat com si fós una encíclica papal? Cal adoptar la grandiloqüència dels discursos polítics actuals i abusar de les paraules "gruixudes" com fa tothom? I fer poesia barata que cal? En sèrio, qui voleu que s'ho prengui en sèrio si sembla un text finalista dels jocs florals d'un institut... Com sempre, el fons i les formes. No n'aprendrem mai...
A part, trobo que l'anàlisi és molt pobre i descontextualitzat però bé, aquest debat que el tinguin entre les CUP i no per indymedia...
Apa, salut!
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
11 jun 2009
Pff... no sñe perquè alguns feu aquests textos tan llargs. Està clar que aquí hi ha interessos polítics: l'AVUI (pro-CIU) treu només la CUP per tot allò que pugui estar relacionat amb autonòmiques i amb restar vots a ERC (competència de CiU). L'EI no li interessa res més, però donar bombo sí.

En quan als "intelectuals" firmants, hi ha Fermin Muguruza (no se que coi hi pinta aquest), Pep Riera (si que li ha durat poc l'aventura a Revolta Global- IA), Joan Reig (però si aquest és d'ERC!!!!).

Vaja, propaganda, no cal donar més trascendència de la que té. La importància és el que decideixi la militància.

PS: Jo votaré no a les autonòmiques.

PS2: al presumpte llibertari que parla de "candidatura d'unitat patriota"... però que creus que és l'Esquerra Abertzale? saps que vol dir abertzale? vol dir PATRIOTA, i II és la llista dels independentistes dels pobles, formada per organitzacions d'esquerra PATRIÒTICA.
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
11 jun 2009
doncs la gent que fa be la seva feina pot tenir la consciència tranquil·la, però sembla que han/heu triat 'certes companyes de viatge' amb qui no es pot debatre segons què, sobretot si afecta l'essencialisme patriòtic.
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
11 jun 2009
Les Cup o candidatures alternatives tenen que integrar les diferents sensibilitats anticapitalistes. Les organitzacions tenen que integrar-se en un marc de lluita municipal i crear un programa conjunt per transformar l'estructura social des de les institucions locals i els moviments socials i cooperatius. l'estretegia a seguir serà introduir-se en les institucions municipals, mitjançant el qual es generarà la transferència progressiva de les activitats que ara per ara són exclusives de les diferents instàncies de l'ajuntament en el obsolet i fracassat esquema de la democràcia representativa i formal, de manera que les comunitats organitzades en xarxes veïnals, assemblees populars, fòrums socials locals, sindicats, cooperatives integrals.. assumeixen la planificació i gestió de les activitats establint les seves pròpies formes d'autogovern, com figura bàsica per la construcció de la societat post-capitalista.
La Cup o candidatura alternativa es la veu dels moviments socials, no té programa polític per que està al servei dels moviments socials i de les entitats, es desmarca dels pactes entre forces polítiques, busca concens entre la població civil i utilitza "instruments democràtics" com els referèndums, els centres de diàleg civil, etc.

L'àmbit local es el més proper a la ciutadania i, es per aixó, que crec que el municipalisme "rupturista" i els escons insubmisos es el mètode per fer política alternativa.
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
11 jun 2009
ei cupaire: ja sé què vol dir abertzale.

alguns estem pel dret a l'autodeterminació, o sigui que puguem votar si ens ens separem, o ens afegim; ens confederem o el que sigui. altre cosa és el que votaríem en aquest escenari, però 100% pel dret al referèndum sense que vingui la guàrdia civil...

A mi, personalment les banderes, el ball de bastons, les caramelles, el barça i tantes altres coses que es consideren 'catalanes' me la rellisquen i no m'emocionen, inclùs em molesten (no per prohibir-les però odio el so de la gralla per exemple: i si està mal tocada, marxo d'on sigui!)

just aquestes 'notes' socio-culturals és el que ens "re-afirma a ser diferents" o el que ens fa diferents. No m'interessen aquestes diferències 'culturals'; em molesta que ens estigmatitzin per parlar català, i altres tics de la caverna franquista (cada cop més desacomplexada) però sempre he pensat que un patriota, és un idiota

cal esperar al final de la cançó
http://www.youtube.com/watch?v=ebLQOQPYXt4
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
11 jun 2009
Quantes tonteries, i quin argumentari més buit per justificar quedarnos estàtics en el municipalisme.
Jo estava en contra d'anar a les autonòmiques (per la preparació interna), però veient l'argumentari d'uns i altres sobre el tema i veient els mals resultats del sector que ha demanat el vot per II a les europees davant el sector que va demanar el vot dels movimentsa socials, que era el vot nul (PDE, No a la MAT...), ara estic més convençut que mai en que el municipalisme és la base però que no ens podem quedar estàtics.

Endavant amb les autonòmiques!!! Prou demagogia infantilista
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
11 jun 2009
Jo he donat suport a II-SP i estic a favor de presentar-se a les autonòmiques: si treiem un o dos representants al parlament han de ser uns bronques constants de funció purament propagandística. Si es passen de llestos i comencen a fer el pallasso, la base de la cup, horitzontal i assembleària, doncs els xutem del partit i punt. Ens hem tragat massa morts, presos i hòsties com perquè ara ens vengui un llest. Els fotem fora del partit i si un dia gosen acostar-se a un acte de l'EI els fotem una pallissa i punt.
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
11 jun 2009
Tan me fa. Si la militància de la CUP vol presentar-se a unes eleccions generals, que ho faci, i si decideixen no presentar-se, que no ho facin. Serà la seva decisió.

Però els anti-sistema no voten i si la massa crítica independentista, de sobte, li donés la gana de mobilitzar-se electoralment ho farà votant ERC que és el vot útil. O no sabeu encara l´èxit espectacular que han tingut certes iniciatives polítiques en les darreres eleccions?.


La CUP agafa el vot dels d´ICV-Euia a molts municipis i mirar de saber en quins pobles s´ha votat més als d´Herri Batasuna però que encara no saben res de la CUP.

I sobretot, als de l´independentisme transversal ni puto cas. El MCAN com sempre: Independència, Reunificació, socialisme. L´estratègia és la Unitat Popular, tan si és parla de CUP o d´ERC.
tinguem un debat serè
11 jun 2009
"1. Recuperar el paper reivindicatiu dels actors polítics del nostre país.
2. L’entrada de saba nova i una nova manera de fer política fins ara inèdita en les institucions.
3. Ampliar el ventall de possibilitats de vot nacional a les properes eleccions.
4. Estendre i potenciar l’assemblearisme com a forma democràtica d’execució política.
5. Obrir el programa i l'acció política institucional a agents de base, socials, populars i ecologistes."

No crec que ningú es pugui oposar a això, el problema és que sóna una mica a carta als reis mags d'orient. En concret: l'assemblearisme és indispensable, però cal desplegar una xarxa fortament compromesa amb l'alliberament dels països catalans (territorialitat) i el socialisme (des d'una perspectiva que planti cara al capitalisme com es fa en altres llocs del globus).

Som prou madurs per fer això? Hi ha sectors de l'EI que pretenen crèixer a costa de renunciar a part d'un missatge que l'hauriem de fer crèixer en nombres absoluts? (entrada de nova militància a l'EI en general).

Les coses anirien molt millor, si igual com en molts llocs s'han desplegat assemblees de totes les organitzacions de l'EI, inclosa la CUP, les CUP's, que se suposa, han de fer treball de base, es preocupèssin també de desplegar aquesta estructura en els llocs on estan sols.

El temps posa a tothom al seu lloc.

En tot cas estic bastant d'acord amb "ehem ehem".

Vinga...
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
11 jun 2009
posdata.

quan he parlat d´ERC i Unitat popular ho he dit pensant que si l´estratètegia d´ERC no fos la d´Unitat Popular ni a Catalunya ni a Balears hi hauria govern de centre-esquerra catalanista. A Barcelona hi hauria govern patriòtic (ciu) i a Palma un altre govern (potser pp i um)
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
11 jun 2009
Ostres això ja és l'últim.
Pactar amb sociates (la mafia del baix llobregat i la especulaciÓ) i ICV (pijoprogres de casa bona enviant els mossos i reprimint als mm.ss) és Unitat Popular??????
Ja, ja, ja. Així acabaran les CUP? com el quart partit de la sopa de lletres que gestiona les escurrialles de la catalunya postindustrial?
Vaig votar II-SP. A les darreres CUP tot i que ja em deien el que venia... i ja ho veig: más de lo mismo!
veient el manifest i alguns comentaris, algú em pot dir, a part d'enfundar-se en senyeres i masturbar-se amb anxenetes què de diferent faria uan CUP al Parlament (si surt clar, pq amb els 6000 o 18000 vots de referència malament)?
Potser hi ha uns quants exMDTs de certa edat que han vist que els seus excol·legues estan col·locats als Ajuntaments per ERC i ICV i volen pillar cacho?
Tenen pressa per poder pagar la hipoteca i tenir cotxe oficial?
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
11 jun 2009
Realment, tal i com estar escrit el text i el seu contingut com a molt el projecte movilitza als adoelscents del raco català ;))))))))))))))
Potser haureu d'esperar una mica a que creixen per poder votar, no? Ah, es que quan creixen voten ERC o CiU? I els que es man ten en volen fer feina seria i no "gosar albirar un horitzó de justícia i de llibertat per al nostre poble", potser imaginen que els principals enemics estana casa i tenen noms catalans i no tot és culpa "dels estrets límits de la monarquia espanyola i de la república francesa".
Que els "segles d’espoliació i opressió" no són veritat, que molts catalans s'han fet i es fan rics explotant a catalans i a treballadors d'arreu" ique el poble "tossut i digne" és convegent i botiguer, i que els i les que lluiten, parlin en la llengua que parlin són el subjecte de veritat i no pamplines pseudorm+antiques!
I no vull continuar perque el text fa vergonya aliena...
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
11 jun 2009
Realment, tal i com estar escrit el text i el seu contingut com a molt el projecte movilitza als adolescents del raco català ;))))))))))))))
Potser haureu d'esperar una mica a que creixin per poder votar.vos, no? Però es que quan creixen voten ERC o CiU? I els que es manten i volen fer feina seria i no "gosar albirar un horitzó de justícia i de llibertat per al nostre poble", potser imaginen que els principals enemics estan a casa i tenen noms catalans i no tot és culpa "dels estrets límits de la monarquia espanyola i de la república francesa".
Que els "segles d’espoliació i opressió" no són veritat, que molts catalans s'han fet i es fan rics explotant a catalans i a treballadors d'arreu i que el poble "tossut i digne" és convergent i botiguer, i que els i les que lluiten, parlin en la llengua que parlin, són el subjecte de veritat i no pamplines pseudoromantiques!
I no vull continuar perque el text fa vergonya aliena...
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
11 jun 2009
Realment, tal i com estar escrit el text i el seu contingut com a molt el projecte movilitza als adolescents del raco català ;))))))))))))))
Potser haureu d'esperar una mica a que creixin per poder votar.vos, no? Però es que quan creixen voten ERC o CiU? I els que es manten i volen fer feina seria i no "gosar albirar un horitzó de justícia i de llibertat per al nostre poble", potser imaginen que els principals enemics estan a casa i tenen noms catalans i no tot és culpa "dels estrets límits de la monarquia espanyola i de la república francesa".
Que els "segles d’espoliació i opressió" no són veritat, que molts catalans s'han fet i es fan rics explotant a catalans i a treballadors d'arreu i que el poble "tossut i digne" és convergent i botiguer, i que els i les que lluiten, parlin en la llengua que parlin, són el subjecte de veritat i no pamplines pseudoromantiques!
I no vull continuar perque el text fa vergonya aliena...
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
11 jun 2009
Per a mi, Unitat popular vol dir front d´esquerres. En l´àmbit governamental, govern tripartit, govern de front d´esquerres o que, almenys, es fan dir d´esquerres.

20 mil vots sobre una població de 7 milions, de 12 milions?

Evidentment ERC pot canviar d´estratègia i optar per la del Front Patriòtic, però no ho crec que ho faci doncs l´estratègia d´Unitat Popular dóna millors resultats per als que ens enfundem amb senyeres i ens masturbem amb anxanetes ha ha ha i si ha ha canvi de govern de la generalitat vindran els de CIU que aquests si són els nacionalistes de la senyera i de la barretina.
I en tot això que té a veure la CUP? Res.

El que més m´agrada de la CUP? el seu nom. Candidatura d´Unitat Popular.

És un bon nom per a un partit independentista. Sobretot, quan després de 30 anys de lluita del MCAN, ara tenim que a la Catalunya autònoma un 53% de la població és favorable a l´Estat català o que un 76% troba insuficient el nivell d´autonomia assolit, o que només el 4% pensa que Catalunya és simplement una regió d´Espanya. La situació en altres territoris evidentment que no són tan positius per al MCAN, del que la CUP també en forma part, segons la meva opinió. però que coi deu ser això del MCAN?
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
11 jun 2009
Sou uns irresponsables i jugueu molt brut. Comenceu a treballar als vostres municipis i deixeu d'embrutar el nom de les CUP. El ministeri de l'interior s'esta fregant les mans, tenen uns aliats impagables amb vosaltres.

Si la vostra proposta triumfa és el final de la CUP. Per presentar-se a un àmbit que no és el propi de la CUP cal consens total i ara el que hi ha és que la major part de la penya que curra en municipis de forma constructiva passa d'assolir nous àmbits, alguns perque entenen que és contra natura i d'altres perque ja tenen prou feina.

Els que us voleu presentar no heu entes res de les CUP, i esteu a punt de destruir la organització més exitosa de l'EI.

Qui vulgui un partit polític clàssic que el fundi, deixeu en pau a les CUP que són un experiment de democràcia popular participativa construïda des d ela base i no per 4 desgraciats que fan una web i totes les maniobres brutes que se'ls acut per tal d'IMPOSAR LES SEVES IDEES.

Si al final us presenteu els que a contracor vam haver de tragar quan les europees del 2004 no us donarem suport, no lluitem pel mateix i ja hem tingut massa paciencia.
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
11 jun 2009
Cap del membres del tripartit fan una politica veritablement desquerres (no cal fer una llista de lleis i aplicacio de les mateixes, oi?). La questio principal es que ara mateix, en questions d'inmigracio, d'ecologia, transformacions economiques, etc. la majoria de gent, ho sapiga o no, es de dretes o com a molt de centre dreta: I els partits politics que lo que volen es agafar cadira, diuen el que la majoria vol sentir, per que els votin i aixi tindre quota de poder. L'unica cosa que podem fer els demes es intentar treure-li la mascara a tot el tinglado i lluitar contra el sistema fora les tramposes regles del sistema.
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
11 jun 2009
més enllà de les enquestes s'ha de fer un 3% en alguna de les 4 províncies, no?

http://es.wikipedia.org/wiki/Elecciones_al_Parlamento_de_Cataluñ;a_de_2006

ps. la wiki en català només té imatges, que fan de mal estudiar ;)
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
11 jun 2009
INTOXICADORS A PUNTA PALA HI HA AQUÍ.

VISCA LA CUP!
VISCA L'EI!
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
11 jun 2009
Com es pot estar tant tronat "un"? Així que els que estem a favorde que la CUP es presenti som agents del cesid com a mínim, oi? Com es pot dir això de companys/es i quedar-se tant panxo? Això és política de claveguera, tio! Torna a l'escola de primària i pensa una mica abans d'escriure
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
11 jun 2009
això de les 4 províncies està a punt de passar a la historia, concretament a l´apartat deixalles.

Vegueria Terres de l´Ebre, Vegueria Camp de Tarragona...La llei ja està feta i a les següents eleccions els càrrecs de les diputacions provincials desapareixen i les seves funcions passen a les comarques i a les vegueries.

és el que té la sardanofòbia antibarretinaire neuronal, que no veu quina és la realitat de les coses i el procès històric general.
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
11 jun 2009
un partit així es ingovernablebleblelblablabla
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
11 jun 2009
Sabeu que collons volen dir coses com "marxisme", "anticapitalisme", o "socialisme"?

Us heu plantejat que els ajuntaments són, igual que la generalitat, l'estat espanyol?

Voleu desplegar estructura per a que la gent treballi el dia a dia i no quant s'acosten eleccions?

Alguns us engroguiu per moments.
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
11 jun 2009
marx sembla que era un sociòleg que la va petar fa 200 anys

anticapitalisme no m´agrada la paraula

socialisme no són els que porten 30 any manant a barna?
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
11 jun 2009
IRRESPONSABLES i JOC BRUT. Aquest són els dos termes que em venen al cap quan penso en tota la camarilla que des de fa 4 o5 cinc anys nom´´es veu el parlñament com a objectiu.

DESTROSSAREU LES CUP TRAÏDORS, FOTEU EL CAMP!!!
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
11 jun 2009
Jo no estic a favor de presentar-nos, per molts dels motius que ja s'han exposat més amunt.

Només dir que tirar endavant anar al Parlament sense un consens ampli pot portar greus conseqüències per al moviment. Jo sóc partidari d'avançar més a poc a poc. No tenim cap mena de discurs en segons quins àmbits, o cadascú té el seu. I això ens portarà problemes. Anar al parlament ara, sense abans haver fet tot aquest treball previ d'avançar amb pas lent però segur, és un suïcidi. És començar la casa per la taulada, llançar-se sense paracaigudes. Cal consens, cal discurs, i cal cohesió interna. Ara no tenim res d'això.
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
11 jun 2009
ok, on diu '4 províncies' posa-hi el número de vagueries que toquin; però no contestes el que em sembla que segueix sent el topall del mínim del 3%, i si això ho han canviat, m'ho dius.

cuina estadística:

- Agafant les dades de participació del 2006, i extrapolant la mateixa participació de la província de barcelona, caldrien 66825.

Fent números rodons, si la participació baixés a 2.000.000 a la província de barna, calen 60.000 vots; que jo no veig pel lloc!!! i tant de bo els trobeu! teniu un partit, feu-ne el que vulgueu: ara però quan demaneu Unitat Popular... ja sabeu on hi ha punts negres...
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
11 jun 2009
Els promotors d'aquest manifest proposen amb arguments...

QUi els vulgui rebatre ho ha de fer amb arguments. No amb insults, acusacions i futurologies.



ARGUMENTS ARGUMENTS ARGUMENTS
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
11 jun 2009
sí joan, clar tens raó: som uns trolls.

ara que si féssiu les coses en el vostre àmbit, potser podríeu arreglar els problemes dels 4 gats/es que sou.

fixa't que s'inicia un procés que sembla que és més important que el conegui 'la societat 2.0' que la vostra militància. Enlloc d'anar a les assemblees, pengeu un web, feu un grup del facebook, ho postegeu aquí, i poseu anuncis a l'avui... MOLT assembleari i horitzontal, sí senyor!!!

Com pretens fer un debat obert i seriós aquí, amb gent que ni us vota ni us votarà, quan part la vostra militància ni ho sabia ???
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
11 jun 2009
INTOXICADORS A TUTIPLEN.

STOP
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
11 jun 2009
Jo votaré Carretero que és l'únic independentista amb principis.
Re: Volem volem volem
11 jun 2009
i el votant del PSC-PSOE a qui votarà després de l´escissió que tindrà aquest partit?

l´escissió del PSC-PSOE també l´haurem d´afegir a l´oferta electoral independentista?

Catalunya des de que els periodistes van dir que estavem en crisi (recessió, deflacció, etc), o sigui, en només en uns pocs mesos, la Generalitat ha acumulat un deute de 4 mil milions d´euros. El pressupost de la Generalitat dóna per a pagar els sous de polítics i funcionaris, escoles i hospitals, i poca cosa més.

D´on no hi ha, no en raja. No es pot construir un canvi de model productiu sense diners públics. I la Generalitat no en té diners, els impostos que paga Catalunya van a Madrid i als despatxos de Madrid...

la negociació del PSC amb el PSOE per un finançament just és impossible. Últimatum de ZP al PSC: si el PSC no es conforma amb el que l´amo digui, l´amo diu que tancarà la negociació indefinidament.

Per tant, la Generalitat (el psc-erc-icv-euia) l´encarregada de gestionar l´estat de benestar (educació,sanitat,política social,etc) sense un cèntim i endeutada fins les celles, i en situació de crisi econòmica.

Us imagineu al Montilla posant-se la senyera al cap i proclamant la república?

doncs això.

l´esquerra independentista, els independentistes d´esquerres abans de demanar unitats populars que treballin en la unitat de l´esquerra independista, que només faltava un nou xiringo electoral, com si no hi hagués prou amb els del Partit Republicà Català, i de la pròxima escissió del PSC. i sobretot feu molt de cas al que diguin els que s´han dedicat a patrocinar a tres candidatures electorals des de la seva web, totes tres fracassades. pcpe 2 mil vots a tot Catalunya, esquerra anticapitalista 5 mil vots, Iniciativa Internacionalista 20 mil. Clar clar han fracassat, amb lo bons que eren, perquè han robat els vots, tupinada electoral. Kaos en la red és la guia de l´independentisme català i de la CUP d´això si que n´estic segur.
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
11 jun 2009
a rac1 el víctor alexandre ja li fa propaganda. o sigui el grup godó li dóna cobertura al primer dia...

amb suport mediàtic s'arriba lluny: ara penseu on voleu anar, i on us porten aquesta gent...

ah! indymedia/kaos NO és suport mediàtic-és contra, o pretesa contrainformació.
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
12 jun 2009
Si hi han trolls no hauria de continuar amb la polèmica, però:

1) Fa cosa de dues o tres setmanes en Carretero (ecs!!!) aposta publicament per les CUP

2) Dijous 11 de juny es publica aquesta pagina, es fa aquest post a Indymedia y es publica la noticia al diari AVUI.

Conclusió: això fa pudor de socarrim, aqui hay gato encerrado!!!!
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
12 jun 2009
"kaos NO és suport mediàtic-és contra, o pretesa contrainformació"

kaos en la red és pretesa contrainformació? tan se val. El que és kaos en la red és una descarada espanyolització i assassinat de la llengua catalana ((només fa falta anar a la seva pàgina web i comprovar la situació de la llengua i que els seu àmbit mental són espanya i les colònies d´ultramar)) o ((només cal veure quan els simpàtics associats de kaos campen per la columna dreta d´indymedia amb els seus en alhucemas no sé que, en alcala de henares mira, un pet d´oscar portela i oi carai)) o ((que el col.lectiu kaos es troba a Terrassa (provincia de Barcelona)). Si aquests han de ser els referents informatius dels independentistes revolucionaris més radicals i extremistes, els de de torna torna torna terra lliure, apaga i anem-nos a...un altre xiringo? I quan féssim el nou xiringo els periodistes del sistema encara ens farien el gara-gara.

pcpe 2000 mil vots alguna dimissió al pcpe per la seva poca capacitat de mobilitzar les capes obreres i camperoles?, kaos en la red demanarà perdó per matxacar amb coses que no interessen a ningú, sobretot quan a indymedia no volen campanya electoral i menys en periode electoral?? que va que va. Més del mateix, que els han robat 2 mil vots i que ara són la tercera força més votada al país basc per davant del pp. és dir, que han tret 1 miler més de vots que el PP. No riguin.


per últim, el que faci l´avui, la vanguardia, rac1, el grup de comunicació privat Comte Godó etc etc és el que ha fet fins ara: negoci. I si no fa negoci despatxa assalariats:aquesta stmana han dit que 100 a sou de la vanguardia se´n van al carrer. Evidentment que per al Comte Godó, nomenat recentment amb el titol imperial de Grande per sa majestat, a banda del negoci, està la ideologia, en aquests cas, la ideologia de la classe dominant. No riguin.
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
12 jun 2009
Jo també he arribat a una conclusió, a veure si us sembla si és es prou majara com per estar al nivell d'algunes de les anteriors. Si RAC1, l'Avui, els Carreteros, CIU, i la mare que els va parir a tots, volen que anem a les autònomiques, veniu a dir que això significa que els que hi volem anar, fem el joc a aquesta purrialla, oi? Que són ells els que ens dicten el pas a seguir.

Doncs llavors i donant per fet que de ben segur l'extrema dreta espanyola, ERC i IC-V estan en contra de que la CUP s'hi presenti, per diferents motius es clar, que segur que ho estan, els que no volen anar a les eleccions autonòmiques deuen està fent el joc a l'exttrema dreta, a ERC i a IC-V, oi?

O es que la teoria només serveix per fotre llenya als companys que discrepen?
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
12 jun 2009
L'únic que volia dir abans es que, tenint en compte que habitualment els mitjans "passen" de les organitzacions de l'EI, em resulta sospitós aquest interès sobtat en les CUP.
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
12 jun 2009
Doncs jo el que crec és que si l'EI se'n pot aprofitar, millor per nosaltres, sempre i quan siguem conscients dels interesos que tenen aquests, que en som de conscients, que fins a qui arribem,,,
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
12 jun 2009
Doncs jo el que crec és que si l'EI se'n pot aprofitar, millor per nosaltres, sempre i quan siguem conscients dels interesos que tenen aquests, que en som de conscients, que fins a qui arribem,,,
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
12 jun 2009
Indymedia és l'espai per excel·lència on es mouen els provocadors. No fa falta registrar-se, tothom pot dir el que li roti des del ple anonimat, fer-se passar per qui no és, no hi ha censura contra la brossa intoxicadora (com si que tenen Kaos, un portal molt millor)...

En fi, ja podeu seguir trollejant.
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
12 jun 2009
Eh, pues ens veiem a les assemblees dels pobles, de barri, d'empresa, d'escola, de pavelló esportiu,...
Sense organització no hi ha unitat popular que dur més enllà del poble.
Quanta gent participa als pobles de les signantes??
Venga va
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
12 jun 2009
Si enviem algú al parlament ha de ser sota les nostres directrius. Si fa, diguem-ne, males companyies, se l'expulsa del partit i ens rentem les mans del que faci.
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
12 jun 2009
els escons són 'personals' no del partit: en l'escenari que descriu 'per què no' podríeu fotre'l fora, però podria quedar-se l'escó...
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
12 jun 2009
Criticar les CUPs amb duresa desde optiques politiques diferents, amb arguments i opinions, entraria en la categoria de trollejar?
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
12 jun 2009
oles: "ERC i IC-V estan en contra de que la CUP s'hi presenti"

Electoralment parlant et puc ben assegurar que el que faci la CUP o deixi de fer, a ERC o a ICV se la rebufa completament.

ICV tenia un eurodiputat, avui té un eurodiputat.
ERC tenia un eurodiputat, avui té un eurodiputat.

ERC i les seves aliances a Catalunya Nord han tingut un 15% de percentatge de vot i a Catalunya Sud, un 16%, a les Illes Balears un 4% de percentatge i a València, un 2%.

A Barcelona, sempre electoralment parlant, el percentatge de vot per a ERC és del 10%, dos punts per sobre del percentatge de vot que a les darreres eleccions.

Iniciativa internacionalista no rebassa el llindar del 1% en aquesta ciutat on se suposen que són tan forts els moviments revolucionaris de la nova esquerra bla bla bla.

Els resultats d´ERC són negatius en comparació amb el que han tret PSOE i PP.


Anem a d´altres eleccions, les darreres eleccions municipals, per exemple.

La CUP va treure 30 regidors, molt bé

ERC va treure 200 alcaldes, presidència de dues diputacions provincials (girona i lleida) alguns regidors a la Catalunya Nord (inclòs el de l´ajuntament de Perpinyà), alguns regidors per les illes (inclosa una representació al consell insular de mallorca) i alguns pocs regidors pel centre i sud de València.

Anem a situacions d´anteriors escissions. Fa uns anys quan Carod Rovira va guanyar l´assemblea d´ERC amb l´estratègia d´Unitat Popular enfront de l´estratègia de Front Patriòtic representada per Colom i la Pilar Rahola, ERC va tenir una escissió, i els patriòtics van crear el Partit per la Independència, presentant-se a les eleccions . Apart de polèmica mediàtica el PI no va aconseguir res de res. Avui en dia en Colom viu amb un sou de dirigent intermedi de CIU i la Rahola es dedica a fer la friki pels plató de televisió. Mentre que Carod Rovira és vice-president del Govern de la Generalitat, poca cosa.


tripi:"amb suport mediàtic s'arriba lluny: ara penseu on voleu anar, i on us porten aquesta gent..."

no et pensis ara que el suport mediàtic de quatre periodistes i de quatre polèmics personatges serveix per alguna cosa...

El grup godó, la dreta conservadora als mitjans de comunicació barcelonins, és ben clar que voldrien que Catalunya fos governada per CIU i PP, com tota la vida. Però vés ja no sumaven al parlament. Aleshores van exigir la sociovergència, pacte ciu-psc. Qualsevol cosa menys que els independentistes i els comunistes entressin al govern, primer amb un president maragall que es passava el dia parlant de federació, d´autodeterminació i de nous estatuts d´autonomia i després amb un Montilla que no diu res, però de vegades fa més callant i fent que rondinant i no fent res. Si no hi ha finançament el 15 de juliol hi haurà bronca de Montilla contra zp? Avui, el president del Parlament, la segona autoritat del país, és a dir, un que no sap res del que es cou per allà dalt, que no en té ni idea, un independentista d´aquests d´ERC, vaja, és a dir, un espavilat, ha gossat dir als mitjans ai, mare! que si no hi ha finançament el 15 de juliol Zapatero haurà de convocar eleccions anticipades. El PSC es desmarcarà de l´estat espanyol, Montilla muntant bronca? Un globus sonda del tripartit?

Ja es veurà.

Però ERC porta patint des de sempre els atacs de tots els mitjans de comunicació, públics i privats, informatius o contrainformatius, progressistes o conservadors.¡i no passa gaire cosa.

La dreta mediàtica vol que governi la dreta política (CIU-PP).

Per a aconseguir-ho que fan. Desmobilitzar l´electorat d´esquerra i mobilitzant l´electorat de dreta.

Com es desmobilitza l´electorat d´esquerra? Un dia parlo d´aquests, l´altre dia dels altres i tots contra ERC, el dimoni amb cues.

Ahir a l´avui els de la CUP, pero avui a l´AVui és un tal Uriel Beltran(de la tendència Esquerra Independentista) que es veu que s´ha tirat un pet, i demà seran els de Reagrupament i demà passat els de més enllà. Creant confussió, pretenen desmobilitzar l´electorat d´esquerra.

Però lo bo és que ni així els números els quadren, a les darreres eleccions europees amb una abstenció del 60% tenim que CIU-PP sumen un ineficaç 35% dels vots i el tripartit un 65%. A Balears, el Pacte de Progrés també suma una majoria de vots, encara que més igualada amb el PP. I al sud, seria el PP el que tindria la majoria de vots, i la derrota seria dels partits d´esquerres.

Als que volen fer entrar la CUP a la batalla electoral s´arrisquen a portar un moviment incipient de base municipal o barrial a convertir-se en un altre partit friki.

A Onda Cero, quan anava en cotxe, una periodista va estar-se deu minuts parlant de tot l´afer d´Iniciativa Internacionalista i que tots els joves radicals d´ERC anirien a votar-los.

doncs tururut

ERC a Barcelona té el 10% de vots a les darreres eleccions, i Iniciativa Internacionalista té la mateixa significativitat política que el Partit contra la Tortura Animal, Partit de la Ciutadania, UpiD i la resta de partits frikis. Els de la CUP voleu convertir-vos en el Posi, en la uce, en?

No cremeu la CUP abans d´hora jugant a electoralismes. Si s´ha de cremar algú jugant a electoralismes que sigui ERC.

o no, no riguin
Re: Volem que l'Espanyol guanyi la Copa del Rei, la Lliga i la Champions
13 jun 2009
... i també que l'Aramis Fuster sigui la propera fallera major del regne de valencia!
Re: Volem que la CUP es presenti a les eleccions al parlament!
14 jun 2009
En cas de suicidi electoral, feu-ho bé!

Deixeu-vos de pallassos com el carretero i parleu amb partits que quasi no tenen programa com els Verds o el PACMA i potser traieu quelcom...

I ja que ens hi posem es pot parlar amb Esquerra Anticapitalista i el PCPC.

Pel que més volgueu, que no s'engrogueixi el tema com diuen per aquí dalt.

Salutten!
Sindicato Sindicat