Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Notícies :: guerra
Sabadell contra la OTAN
11 jun 2009
Esquerra Unida i Alternativa de Sabadell acorda un manifest contra l´OTAN amb entitats pacifistes de la ciutat i de tot Catalunya.

En l'any del 60è aniversari de l'organització militar, EUiA celebra l´acte “Ni OTAN, ni guerres”, on les entitats participen des de la Fila Zero
Esquerra Unida i Alternativa (EUiA) va celebrar ahir, al Casal Pere Quart de Sabadell, un acte que portava per títol “Ni OTAN NI GUERRES”. Marisol Martínez, coordinadora local d´EUiA a Sabadell, va presentar l´acte en el que van intervenir l´historiador i membre del Centre d´Estudis sobre Moviments Socials de la Universitat Pompeu Fabra, Enric Prat, i el catedràtic de Filosofia Política i coordinador de la Càtedra Unesco d´Estudis Interculturals de la Universitat Pompeu Fabra, Paco Fernández Buey.

Amb l´acte, en el que es pretenia parlar sobre el 60è aniversari de la instauració de l´OTAN, EUiA de Sabadell va voler mostrar públicament el seu compromís amb la pau i amb la necessitat de generar xarxa social entorn els valors pacifistes i antiarmamentístics. Per aquest motiu, es va habilitar una Fila Zero des d´on les diferents entitats pacifistes i de cultura de la pau van intervenir donant el seu punt de vista sobre la OTAN.

Entre les entitats presents i que van intervenir figuren la Federació d´Associacions de Veïns de Sabadell, la Federació d´Entitats d´immigrants del Vallès Occidental, la Comunitat Afganesa a Catalunya, l´Associació Africana de Sabadell, la Plataforma Aturem la Guerra, Rubí per Palestina, la Lliga pels Drets dels Pobles, la Coordinadora d´Un Altre Món és Possible. També van assistir i participar representants de l´Àrea de la Pau d´EUiA i de l´Àrea d´Immigració d´EUiA i d´ICV de Sabadell.

Amb aquesta Fila Zero, des d´EUiA de Sabadell es va voler expressar que la necessitat de la pau i, per tant, la dissolució de l´OTAN, és un tema de primera necessitat per a la societat més compromesa. Des del col•lectiu pacifista, però també des del món sindical i de l´àmbit de la immigració, es va manifestar, de forma unànime, que és necessari treballar de forma conjunta i en xarxa la difusió, pedagogia i foment de la cultura de la pau.

L´acte va finalitzar amb el compromís de continuar treballant en l´àmbit de la pau i amb les entitats ciutadanes i les organitzacions de l´esquerra transformadora per abordar, de forma consensuada, un Manifest a favor de la dissolució de l´OTAN.
Mira també:
http://euiasabadell.blogspot.com/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat