Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
[Gramenet] Manifestació: "Ja n'hi ha prou! Bartomeu Dimissió!"
10 jun 2009
El proper dijous 18 de Juny, la Plataforma per a la Defensa de la Serra de Marina i Can Zam (de Santa Coloma de Gramenet), junt a les diferents lluites socials de la ciutat, convoquem una manifestació amb l'objectiu d'unificar tots els front oberts i reclamar la dimissió de l'alcalde, Bartomeu Muñoz (PSC).

Per què n'estem farts i diem que "JA N'HI HA PROU! BARTOMEU DIMISSIÓ!"

Són cada cop més fronts oberts a la ciutat, i aquests últims dies intensificarem la lluita i ens adreçarem, epr tal que s'hi afegeixin, a d'altres lluites que estan sortint a la llum. Des de la lluita pel dret a la prevenció de les antenes de telefonia mòbil, les problemàtiques en l'ensenyament amb la manca d'escoles bressol i la massificació a les aules, les estudiants en lluita contra la mercantilització de l'ensenyament, els atletes que porten mesos i anys batallant per unes pistes d'atletisme reglamentàries de 400 metres i contra el malbaratament de recursos, la proliferació de gratacels a barris com el de Safaretjos, les veïnes que demanen el soterrament de la B-20 per la contaminació...i per reclamar l'agilització dels projectes guanyats al parc de Can Zam, La Bastida i l'antiga escola Miguel Hernández (guanyada com a equipament per la lluita veïnal). Lluites que s'aplegaran, junt als col·lectius que conformen la crítica al sistema i que proposen alternatives i mesures per tal de pal·liar la crisi actual (treballant per un menjador social, per establir una xarxa d'intercanvi...).
cartell manifa.jpg
La situació actual de la política municipal de Santa Coloma de Gramenet és crítica. En termes generals, és una situació de conflictivitat contínua, provocada per la manca de voluntat dels representants de l’administració de deixar participar als veïns i veïnes de les decisions que els afecten, tirant endavant postures unilaterals que castiguen amb clars abusos a les persones que pateixen més directament les repercussions de la seva acció de govern. La separació entre la classe política i la ciutadania ha evidenciat que Santa Coloma de Gramenet pateix un greu dèficit democràtic, ja que les promeses que distreuen la nostra confiança no es compleixen i els acords aconseguits no són respectats.

I així ho entenem, perquè a la nostra ciutat existeix una llista inesgotable d’exemples que omplen de raó aquestes paraules. Mentre la seva prioritat és aixecar monstres urbanístics per tota la ciutat amb fosques relacions entre constructores, promotores i Ajuntament, els serveis públics més bàsics queden desprotegits, oblidant completament la necessària relació equivalent entre població i equipaments.

Hem de tenir molt present, que l’única solució possible als problemes de cadascun dels sectors en conflicte passa per la unitat d’acció, solidaritzant-nos els uns amb els altres i treballant tots i totes plegades per una Santa Coloma democràtica on poder viure amb dignitat.

D’aquesta manera, volem manifestar la nostra voluntat d’esforçar-nos per agrupar les diferents lluites existents, entenent que és l’única manera de poder enfrontar-nos a les injustícies i dificultats concretes. I tot això, volem visualitzar-ho el proper 18 de juny amb una gran manifestació on hi càpiguen totes les reivindicacions, amb l’objectiu principal de donar una sortida als problemes que arrosseguem des de fa molts anys i demostrar als dirigents del Partit Socialista de Catalunya, encapçalat per l’alcalde Bartomeu Muñoz, que no podran fer i desfer segons els seus interessos i que hauran d’escoltar al poble de Santa Coloma encara que no ho vulguin.


DIJOUS, 18 DE JUNY
a les 20h a la Plaça de la Vila
MANIFESTACIÓ
"Ja n'hi ha prou! Bartomeu Dimissió!"

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Gramenet] Manifestació: "Ja n'hi ha prou! Bartomeu Dimissió!"
11 jun 2009
canya al BARTUUUUUUUUUUU
Sindicato Sindicat