Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí
Acte i presentació de dos llibres sobre municipalisme a l'Espai Social Magdalenes
10 jun 2009
El proper dijous 11 de juny a les 19:30h es realitzarà un acte de debat i presentació dels dos llibres que aborden desde perspectives diferentes el municipalisme

¿República Sí o no? Sobre las sociedades y las formas de gobierno de José Iglesias Fernández

La propuesta del municipalismo i Las políticas de la ecología social: municipalismo libertario de Murray Boochkin.
Magdalenes-municipalisme.png
Per fer-ho comptarem amb
José Iglesias Fernández (autor del llibre República sí o no)
Jordi Martí Font (de la CGT del Baix Camp)

i un membre de les Candidatures Alternatives del Vallès


A continuació, a les 22h tindrà lloc el bar copyfight amb la presentació en concert , per primer cop a Barcelona, d'Emite Poquito.

Espai Social Magdalenes
c/Magdalenes 13-15 Barcelona (Metro L1-L4: Urquinaona)
Mira també:
http://www.magdalenes.net
http://www.viruseditorial.net

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Acte i presentació de dos llibres sobre municipalisme a l'Espai Social Magdalenes
10 jun 2009
Curiós, el llibre de Jose Iglesias Fernandez critica que la proposta de III República ESPAÑOLA d'Anguita i tota la troupe no és questiona el "reparto de propiedad y de riqueza, etc.". Dic curiós perquè ell potser qüestiona aquests termes (i està molt bé que ho faci), però no qüestiona el fet d'existir de la "indivisible". Francament, ems embla un posicionament anacrònic, que aquestes alçades algú encara situi la disjuntiva en termes "monarquia espanyola vs república espanyola" i aquest vulgui dir que la república ha de ser més justa, quan des de fa almenys 30 anys la disjuntiva és l'articulació territorial, i només pot ser superada per la independència dels pobles o l'Espanya unida i carca de sempre.

El pròxim cop que vulgui presentar propostes anacròniques com innovadores, parli del carlisme, que almenys interessa més (com a fenomen d'interès històric).
Re: Acte i presentació de dos llibres sobre municipalisme a l'Espai Social Magdalenes
10 jun 2009
Per cert si es volia parlar de municipalisme de veritat potser millor que portar Jordi Martí i Font (company a qui li tinc una gran estima, tot sigui dit) hagués estat millor portar algú de les CUP. Però bé, estic ben segur que qualsevol de les candidatures alternatives del Vallès també mostrarà a la perfecció que és el municipalisme rupturista.
Re: Acte i presentació de dos llibres sobre municipalisme a l'Espai Social Magdalenes
10 jun 2009
La proposta de l'acte és exposar, debatre i contraposar diferents visions sobre el municipalisme: la visió expressada en el llibre de José Iglesias, el municipalisme llibertari de Murray Boochkin que introduirà Jordi Martí Font i el municipalisme alternatiu que porten anys desenvolupant tant les CUP com les CAV.

El motiu de convidar aquesta vegada a les CAV és que altres vegades des de l'ES Magdalenes ha havíem convidat a les CUP, per exemple a la de Sant Celoni, i ens ha semblat interessant poder escoltar i compartir la trobada amb els companys i companyes del Vallès.

T'animo que si pots i vols vinguis a l'acte i comparteixis les teves crítiques, així com ens ajudis a pensar quins són els reptes d'una aposta municipalisme en l'actualitat.
Re: Acte i presentació de dos llibres sobre municipalisme a l'Espai Social Magdalenes
10 jun 2009
reformistas todxs
Sindicat Terrassa