Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Contra la política educativa del departament Convocatòria de vaga parcial (dia 10 de juny)
09 jun 2009
MOBILITZA’T CONTRA LA POLÍTICA EDUCATIVA DEL DEPARTAMENT CONVOCATÒRIA DE VAGA PARCIAL DIA 10 DE JUNY (DE LES 12 H. A LES 15 H.)
10 DE JUNY: CONCENTRACIONS a les 13,30 h. INVITEM PARES I MARES a recollir els nens i nenes a les 12 i a PARTICIPAR A LES CONCENTRACIONS (a Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona, Figueres, Lloret, Roses, Olot, Tortosa, Mataró, Manresa, Sabadell, Sta. Margarida de Montbui, Sta. Coloma, Vic, Vilafranca del Penedès... i altres localitats que així ho decideixin.)


PER L’ENSENYAMENT PÚBLIC, TU HI PINTES MOLT

CONTRA LA POLÍTICA EDUCATIVA DEL DEPARTAMENT
I EN REBUIG A LA NOVA LLEI D’EDUCACIÓ (LEC)

AQUEST PAÍS NO ES MEREIX AQUESTA LLEI



MOBILITZA’T CONTRA LA POLÍTICA EDUCATIVA DEL DEPARTAMENT CONVOCATÒRIA DE VAGA PARCIAL DIA 10 DE JUNY (DE LES 12 H. A LES 15 H.)

Els sindicats USTEC·STEs, CCOO, ASPEPC-SPS i FETE-UGT convoquem a tot el professorat a rebutjar les mesures proposades pel Departament, participant activament a la vaga parcial (de les 12 a les 15 hores) del dia 10 de juny i a les concentracions que tindran lloc a les 13,30 davant de tots els SSTT i en altres localitats.

El conseller continua imposant mesures que, de manera totalment unilateral, i amb l’excusa de la crisi i la manca de pressupost, empitjoren les condicions laborals del professorat dels centres públics alhora que en devaluen la qualitat. Unes mesures que atempten contra les plantilles dels centres, ja que impliquen una reducció efectiva de professorat i suposen un augment de les hores de treball en detriment de les tasques de tutoria i coordinació pedagògica.

Així mateix, cal reiterar el nostre rebuig al projecte de la nova Llei d’Educació que, en lloc d’introduir canvis que vagin en la línia d’enfortir l’ensenyament públic i de resoldre els problemes plantejats en els centres, PSC i ERC han optat per fer una aliança amb CiU i pactar una Llei que promou un model que aposta pel creixement de la iniciativa privada sostinguda amb fons públics.


Cal tornar a fer sentir la nostra veu:

* NO A L’INCREMENT DE LA JORNADA LECTIVA. NO A LES HORES EXTRES.

* NO VOLEM AQUESTA LLEI

* NO A LA SUPRESSIÓ DEL BATXILLERAT NOCTURN

* NO A LA RETALLADA DE PLANTILLES

* NO A LA MASSIFICACIÓ A LES AULES. INCREMENT DE LES CONSTRUCCIONS DE CENTRES PÚBLICS

* NO ALS INCOMPLIMENTS DEL DEPARTAMENT

* AMPLIACIÓ DELS PACTES D’ESTABILITAT

* NO A LA DISMINUCIÓ DE L’OFERTA PÚBLICA




CALENDARI DE MOBILITZACIONS

* 10 de juny: VAGA PARCIAL (DE 12 A 15 H.)

* 10 DE JUNY: CONCENTRACIONS a les 13,30 h. INVITEM PARES I MARES a recollir els nens i nenes a les 12 i a PARTICIPAR A LES CONCENTRACIONS (a Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona, Figueres, Lloret, Roses, Olot, Tortosa, Mataró, Manresa, Sabadell, Sta. Margarida de Montbui, Sta. Coloma, Vic, Vilafranca del Penedès... i altres localitats que així ho decideixin.)

http://www.sindicat.net/vaga/10j/Barcelona10J.pdf
http://www.sindicat.net/vaga/10j/cartellMataro.pdf
http://www.sindicat.net/vaga/10j/cartellSabadell.pdf


* I A FINAL DE CURS:

CONCENTRACIÓ UNITÀRIA DAVANT DEL PARLAMENT DE CATALUNYA.

MARAGALL DIMISSIÓ!



USTEC·STEs, CCOO, ASPEPC-SPS, FETE-UGT

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Contra la política educativa del departament Convocatòria de vaga parcial (dia 10 de juny)
09 jun 2009
Comisiones y UGT la misma mierda es!!!
Re: Contra la política educativa del departament Convocatòria de vaga parcial (dia 10 de juny)
09 jun 2009
CGT convoca jornada completa.
Re: Contra la política educativa del departament Convocatòria de vaga parcial (dia 10 de juny)
09 jun 2009
¿Qué sentido tiene que ahora convoquéis jornada completa si un domingo os fuisteis de la mano de CCOO y UGT, que habían boicoteado previamente la penúltima huelga, a hacer una ridícula mani que había sido una excusa de estos sindicatos amarillos para no sumarse a la huelga?

En CGT Enseñanza vais dando bandazos. Estáis como una cabra.
Re: Contra la política educativa del departament Convocatòria de vaga parcial (dia 10 de juny)
09 jun 2009
lo que tu quieras pero convocamos jornada completa y vosotros desconvocais la lucha todos juntos USTEC·STEs, CCOO, ASPEPC-SPS i FETE-UGT
Re: Contra la política educativa del departament Convocatòria de vaga parcial (dia 10 de juny)
11 jun 2009
En CGT Enseñanza sois unos tacticistas. Cuando conseguimos que la USTEC se anime y vaya a una huelga sin CCOO y UGT, vosotros vais y os apuntáis a una mani de estos dos sindicatos amarillos montada un domingo por la mañana como justificación por no haber hecho huelga. Supongo que entonces queríais recuperar la unidad sindical, o yo qué sé por qué actuasteis así.

Y ahora que USTEC convoca una huelga de tres horas para no intentar romper la unidad sindical (CCOO y UGT no querían una huelga de un día entero), vosotros os descolgáis con una huelga de todo el día. Pues vale, yo he hecho huelga todo el día, pero, por favor, no deis lecciones, porque en CGT Enseñanza sois de una incoherencia supina.

En el sector de Enseñanza, la USTEC es el sindicato mayoritario, y, dentro de lo que cabe, ha tenido una posición bastante digna en su oposición a la LEC; bien alejada de la actitud tibia y desmovilizadora de los amarillos. En una lucha coherente se debe contar con ellos -intentar que vuelvan a no tener miedo de convocar acciones sin CCOO y UGT- y no marear tanto al personal con oportunismos baratos.

Evidentemente, mi crítica a CGT Enseñanza no es extensiva al resto de la CGT, que me parece el sindicato más digno que hay en estos momentos.

No a la LEC!
Sindicato Sindicat