Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : especulació i okupació
Crida a dues jornades d'acció directa
06 jun 2009
Aquesta és una crida per a la gent que participa en okupacions i espais autònoms a 2 dies d'acció directa sobre el 18 i 19 de setembre de 2009 entorn de l'habitatge i de la creació de més espais autònoms en aquest temps de crisi.
Com que l'economia global s´atura sorollosament també ho fan els projectes de desenvolupament del gran capital, blocs d'apartaments de luxe i centres comercials que ens han amenaçat amb el desplaçament durant tant de temps.

Mentrestant, aquesta nova ronda de capitalisme de crisi deixa a milers fora de la feina, enterrats en els deutes i enfrontant immanents embargaments de la llar. En lloc d'habitatge per als sense casa buidant o cancel.lant els deutes de milions, els governs bombegen bilions dins dels bancs per a salvar aquest sistema podrit i reprimir violentament als qui resisteixen.

Com a moviment que hem estatdurant molt temps amb un peu enrere - ara és temps de començar a recuperar coses - per a clavar una puntada de peu al capitalisme mentre cau i alliberar la terra dels recintes privatitzats, per a prendre l'habitatge i crear espai on poguem viure fora de intercanvi monetari, compartir els coneixements adquirits fins ara mitjançant la lluita i portar més enllà les nostres formes practicades de resistència envers un atac proactiu.

Des de Dijon a Berlín i als milers de llocs on es van dur a terme accions en defensa de les okupacions i els espais autònoms a l´abril del 2008 va iniciar-se un procés, grups nous s´han format, les xarxes creixen, i més gent s'ha involucrat. Com a moviment reconeixem que el poder i la dominació ha de ser contestada a múltiples llocs - aquesta és la bellesa de la nostra forma de lluita i per això fem una crida a accions descentralitzades, coordinades i confrontacionals per al 18 i 19 de setembre de 2009.



ORGANITZA LA RÀBIA - OKUPA, RESISTEIX, CREA!

De la Trobada Nacional d´okupacions Bristol 14/15 de març de 2009 RU

http://squatmeet09.wordpress.com
Mira també:
http://www.indymedia.org.uk/en/2009/06/431424.html

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Crida a dues jornades d'acció directa
07 jun 2009
Contra la ley de partidos, contra la criminalización de la disidencia: vota II-SP. Para dar en europa una visión disidente de lo que es el estado español: una máquina de explotación despiadada que encarcela y tortura a presos políticos.

Si crees que las izquierdas acaban traicionando al pueblo, pues ayúdalas a subir al poder y que se deslegitimen solas ante los ojos de los trabajadores. No pierdes nada. No hay un "dios anarquista" que vaya a castigarte por votar. Nadie se va a enterar si no se lo cuentas a tus compañeros. Di que vas a por tabaco y ve a votar donde más les duele.
Aunque solo sea para ver la cara de gilipollas que se les va a quedar a los de siempre.

Legitimar el sistema? Yendo a currar ya lo estás haciendo. Y no me digas que currar es obligatorio porqué sabes que hay gente que practica lo del "piesnegrismo político" y le va la mar de bien. Como dicen los del tabaco nobel, "disfruta de tus contradicciones" y dáles bien polsaco con tu voto.

Solo por esta vez, venga, anímate. No te está tentando el diablo sinó la utilidad. Menos ética, menos coherencia y más ansias de victoria, leñe.
Sindicat Terrassa