Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Als crítics que no tenen més a fer
05 jun 2009
Hola a tothom:

la veritat, agreixo a tots els que postegen en aquesta pàgina i altres.

A mi el que em pugueu dir des de l'anonimat no em preocupa.

I segueixo dient que heu de vigilar el què dieu, no per a mi, a mi més igual (no m'aporteu res ni sou capaços de dir res útil que em pugui ajudar a modificar la meva conducta o modus operandi en aquests assumptes), ni a la resta de gent que pot seguir "aquests posts".

Per desgràcia, la gent que no sigui del moviment estudiantil i s'hagi sentit coaccionada per totes les mogudes pensarà que tots aquests comentaris són el pensament general de tots els que hi pertanyen, i és molt trist per que hi ha gent que val molt la pena i s'ho ha currat força i li esteu donant mal nom.

El que més greu em sap és, que molt queixar-vos de que la gent no veu l'"arrel dels problemes", i vosaltres, en ves d'afrontar conseqüències, m'esteu demonitzant a mi.

Tampoc entenc, que en ves de parlar-ho entre vosaltres decidiu dedicar-me espais sencers a internet a pàgines com Indymedia, que no tenen la culpa de coses com aquesta, que sigui per el que sigui us han molestat tant. Si realment voleu criticar noc al fer-ho públicament: envieuvos-ho per mail o feu un fòrum privat, ningú té perquè assebentar-se que no teniu res més a dir ni fer que criticar als que no han fet les coses "a la vostra manera".

Vosaltres sabreu el que us feu, però realment, dedicant-me tant d'espai a internet, i tant de temps de la vostra vida en època d'exàmens demostra que d'alguna manera us he calat, el millor que podrieu haver fet és aplicar "l'indiferència" (sí, allò que us ha molestat tant que fessin els mitjans de comunicació amb vosaltres).

Em sembla perfecte que per a vosaltres la lluita antibolonya, l'aprofitament polític decerts col·lectius de la lluita i la "usurpació" general del moviment estudiantil siguin el centre "del vostre món i de la vostra vida".

Per a mi no, em sap greu. Pot tenir la seva importancia, ja que ens afecta a tots i hi ha moltes coses a pulir, però convertir-ho en una "guerra" contra el sistema, amb lo "fràgil" que és per desgràcia el jovent i el moviment estdiantil només ens ha fet caure en un cercle viciós d'acció-reacció que ha tingut pèssimes conseqüències.

Tinc molts altres assumptes que tractar, i tampoc crec que us interessi massa.

En fi, no m'allargo més que tinc tendència a les parrafades "Quixotianes".

Vagi bé, i bon vent!
Mira també:
http://moltpossiblement.blogspot.com/
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/374988/index.php

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat