Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
El Consistori Vilanoví rebutja la moció de suport a en Karim Akbih condemnat a 100 dies de presó
03 jun 2009
L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú rebutja la moció de suport a en Karim presentada per la CUP de Vilanova i la Geltrú.
GetAttachment.jpg
GetAttachment[2].jpg
1.jpg
Aquest dilluns 1 de juny, a la sessió ordinaria del ple de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú s’ha presentat la moció pel jove de Vilanova Karim Akbih Verdaguer. A la mateixa hora del ple, fora de l’ajuntament tenia lloc la concentració de rebuig a la condemna patida per en Karim a la qual es va ajuntar la dels veïns i veïnes que s’estan mobilitzant des de fa uns quants mesos contra el tancament de la gossera de la ciutat.

Els membres de la Coordinadora Antirepressiva del Garraf que han intentat assistir al ple s’han trobat a les escales d’accés a la sala de plens de l’ajuntament a dos guardies urbans que els hi han requisat durant el temps que han assistit a l’acte les pancartes i cartells amb els quals volien denunciar i fer públic al ple el seu malestar per la situació patida pel seu company de militància.

Després de la presentació de la moció per part del regidor de la CUP perque l’ajuntament de la ciutat es solidaritzes amb en Karim les intervencions dels grups del consistori no han pogut ser més decepcionants, ja que, posant sobre la taula l’argument de que “creien en l’estat de dret i un ajuntament i els seus grups municipals no són qui per questionar decisions judicials” la moció ha acabat sent rebutjada amb l’únic vot favorable del regidor de la CUP, els vots en contra d’ICV, PSC, CIU i PP i l’abstenció d’ERC.

En acabar el ple la gent concentrada en solidaritat amb en Karim i els companys mobilitzats per la gossera han dedicat una sonora xiulada i escridassada al regidor d’ERC, a la de ICV i en especial a l’alcalde de la ciutat (PSC) amb crits de: Botiflers,Repressors i D’Esquerres us dieu, de dretes el que feu.


Vídeo de la xiulada: http://www.youtube.com/watch?v=dISlGk4TZuw



http://vilanovaviva.wordpress.com/campanya-de-suport-a-en-karim/


http://suport-karim.bloc.cat

http://suportgarraf.blogpot.com

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more