Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Malgrat les amenaces, continuem amb l'acte del 3 de juny al col·legi Cervantes.
03 jun 2009
Les persones que composem el grup de suport a la candidatura d'Iniciativa Internacionalista-La
solidaritat entre els pobles, de València, manifestem el nostre ferm compromís de continuar amb l'acte de campanya programat pel pròxim dimecres dia 3 de juny. Continuarem malgrat les amenaçes vessades des de diferents webs de grupuscles d'extrema-dreta.

Des d'Iniciativa Internacionalista-La solidaritat entre els pobles denunciem que ahir, 1 de juny, a diferents webs d'organitzacions i grups d'extrema-dreta, es va penjar una convocatòria per realitzar una concentració, a la mateixa hora i lloc, on des d'Iniciativa Internacionalista durem a terme el nostre acte de campanya. (Convocatòries que adjuntem amb aquesta nota de premsa).

Manifestem que la demanda per celebrar aquest acte, on presentarem les línies bàsiques de treball de la nostra candidatura, va ser notificat a la Junta Electoral de Zona de València el passat dia 26 de maig, organisme que ens va donar el vist-i-plau el mateix dia. Per tant, recordem que es tracta d'un acte legítim de campanya electoral i que les amenaçes i coaccions cap als seus organitzadors i participants són actes delictius. Advertim que ja hem denunciat aquests fets davant els tribunals de justícia, delegació del govern i junta electoral. (Denúncia que adjuntem amb aquesta nota de premsa).

Aprofitem per recordar que l'acte central de campanya a València serà el dimecres 3 de juny, a les 20'00 hores al Col·legi Cervantes, al carrer Guillem de Castro número 153, on s'exposaran els eixos bàsics de la nostra candidatura, la justícia social, les llibertats democràtiques plenes, la lluita contra la discriminació de gènere, els drets polítics i un no contundent a l'Europa del capital i la guerra.

Amb Iniciativa Internacionalista

per la Solidaritat entre els pobles

contra el feixisme

el dia 3, us esperem a totes i tots! .


Grup de suport d'Iniciativa Internacionalista de València.


.

This work is in the public domain

Comentaris

Junts sí podem!!!
03 jun 2009
internacionalistaVLC.jpg
internacionalistaVLC2.jpg
internacionalistaxxx.jpg
Canvi i Esperança
Mira també:
http://www.iniciativainternacionalista.cat
http://www.iniciativainternacionalista.org
Sindicat Terrassa