Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí
Dissabte 30 Presentació d'Esquerra Anticapitalista
29 mai 2009
Dissabte 30 Maig
19.30 hores
Centre social-Bar Terra
(C/Baró de Sant Petrillo 9 Benimaclet, València)
fhdny.jpg
Mítin-Sopar-Festa de Presentació de la candidatura d'Esquerra Anticapitalista a les eleccions europees del proper 7 de Juny.

Comptarem amb les intervencions de
-Esther Vivas, de Catalunya, cap de llista de la candidatura anticapitalista
-Miguel Urbán, de Madrid, autor del llibre "Eurouniversidad: Mito y realidad del Proceso de Bolonia" i candidat a la llista
-Domingo Villa, sindicalista de Ford i candidat a la llista
-Francisco González, membre del Comité d'Empresa de Ford pel Sindicat de Treballadors del Metall-Intersindical Valenciana
-Pau Soler, activista contra les destruccions del territori i guanyador del Premi al Millor documental del Festival de cinema per la integració a València

Intervindrà també una persona d'Iniciativa Internacionalista i altra de la Coordinadora Obrera Sindical.

En concloure els parlaments, n'hi haurà un sopar i l'actuació del cantautor torrentí Pau Alabajos.

Vos convidem a totes i tots a vindre i participar.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Dissabte 30 Presentació d'Esquerra Anticapitalista
29 mai 2009
Vaya cartell...

Ja hi ha un penjat a la xarxa (i imprès) des de fa dies. Ara bé, me pareix un poc penós esta manera de presentar l'acte, quan la gent del Terra va dixar clar des del primer moment que per sobre un acte electoral planejava un acte per contraposar candidatures que se reclamen anticapitalistes, i en canvi este cartell me pareix totalment un míting.

Este és el que estava fet de fa dies, on tots els ponents surten en igualtat de condicions (no com este cartell de míting electoral):

http://img268.imageshack.us/img268/798/iinternet.png
Re: Dissabte 30 Presentació d'Esquerra Anticapitalista
29 mai 2009
És que es desacrediten sols.

Endavant Iniciativa Internacionalista!
Re: Dissabte 30 Presentació d'Esquerra Anticapitalista
30 mai 2009
Perquè es penja indymedia propaganda electoral de totes les organitzacions, fins i tot contrarevolucionàries com el PRC o ERC i es borra UNA ENTREVISTA al secretari general del PCPE Carmelo Suàrez?

Crec que com a mitjà alternatiu ha de servir per donar la veu a totes les opcions anticapitalistes que el sistema els hi nega, en aquestes eleccions, PCPE, II i IA
Re: Dissabte 30 Presentació d'Esquerra Anticapitalista
30 mai 2009
IA no és anticapitalista: el màxim que aspira és entrar en el joc de la democracia espanyola i estar a l'esquerra del PSOE. Seran els primers en pactar i firmar el que sigui, com sempre.

Possar un mitin de Benimaclet a IndymediaBARCELONA és passar-se tenint Indymedia La Plana o Indymaedia Alacant.

Ja teniu el Público home, no?
Re: Dissabte 30 Presentació d'Esquerra Anticapitalista
30 mai 2009
Posar un acte que es fa a València a indy BCN respon a 2 necessitats: la primera (i contrariàment al que passa a la majoria de casos), no hi ha un protal pel nostre país (com si hi ha pe Euskal Herria, Galiza,...), així que cal anar tirant dels indymedies locals. La segona, és que no sé quina concepció regional de país tens tu, però la de la EI, la de II i la de molts altres sectors populars és que la plana, Lleida, Girona, Alacant, Palma o Barcelona, entre altres, són ciutats del mateix país, i per tant té el mateix sentit (ni més ni menys) que estigui a IMC Alacant que a IMC Barcelona.

Ara, entenc que per regionalistes de mentalitat provinciana aquest esquema no sigui vàlid.

I no sóc (ni ganes!) de IA, i de fet la maniobra aquesta de mítnig és de les coses més traperes que he vist darrerament, i espero "que proti cua".
Sindicat