Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
La guàrdia urbana de Tarragona intervé material divulgatiu d’Iniciativa Internacionalista
29 mai 2009
El grup de suport de Tarragona a la candidatura Iniciativa Internacionalista, per a les pròximes eleccions europees del 7 de juny, ha denunciat que aquest divendres 29 de maig dos membres de la guàrdia urbana han requisat material divulgatiu de la candidatura Iniciativa Internacionalista que repartien simpatitzants, al mateix temps que els retenien. També els han pres 40 encenedors amb el lema “la repressió no atura la solidaritat” al•legant que podien ser utilitzat per portar a terme una activitat delictiva.
Logo.png
La tarda d’aquest divendres 29 de maig dos simpatitzants de Iniciativa Internacionalista repartien octavetes i divers material divulgatiu de la candidatura a les properes Eleccions Europees a la Rambla Nova de Tarragona. Allí, una parella de guàrdies urbans han procedit a exigir la identificació dels joves, així com a “informar-los” que estaven incorrent en una falta administrativa. Mentre els membres del grup de suport argumentaven que es tractava de material electoral, els han sotmès a un registre injustificat, desproporcionat, denigrant i sobretot il•legal, ja que no existia motiu algun per això en conformitat amb la legislació vigent. Abans de marxar, els han requisat material propagandístic que portaven damunt; octavetes i periòdics informatius i 40 encenedors amb el lema “la repressió no atura la solidaritat”. En diverses ocasions, els agents han proferit amenaces com; “us denunciarem i ho portarem a l’Audiència Nacional”.

Aquesta actuació política de de la Guàrdia Urbana la qualifiquen de “greu atemptat contra la llibertat d’expressió en ple període electoral, amb la vulneració de drets que aquest fet suposa”. Els membres del grup de suport relacionen aquest fet amb els ocorreguts les setmanes passades; l’intent d’il•legalització de la candidatura internacionalista, i han afegit que “l'actitud de l’Ajuntament, dels cossos policials, així com del Govern espanyol mostra la seva voluntat d'estendre l'estat d'excepció arreu de l'Estat espanyol, inclosos els Països Catalans, ja que diversos ciutadans i ciutadanes del nostre país també participen en aquesta llista electoral”.

El grup de suport de Tarragona a la candidatura Iniciativa Internacionalista simpatitzants insten al govern municipal a donar explicacions dels fets ocorreguts i ha actuar amb diligencia. Per la seva part, el grup de suport no descarta denunciar a la Guàrdia Urbana de Tarragona per amenaces, registre il•legal i expoli, a la vegada que declara la seva intenció de continuar posant els mitjans necessaris per informar als ciutadans perquè així puguin exercir el seu dret a participar lliurement a les pròximes eleccions europees del 7 de juny.

Periòdic La Bicicleta
www.periodiclabicicleta.org
Mira també:
http://www.periodiclabicicleta.org
http://www.periodiclabicicleta.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La guàrdia urbana de Tarragona intervé material divulgatiu d’Iniciativa Internacionalista
30 mai 2009
Mireu http://salvemcanricart.blogspot.com/2009/05/la-injusticia-escanyola-apri i veureu que poc triguen a "Trobar" 100 grams d'àcid bóric en el doble fons d'un pot de Dixan i començar la cacera de veïns pel barri.
Re: La guàrdia urbana de Tarragona intervé material divulgatiu d’Iniciativa Internacionalista
30 mai 2009
aquesta és la seva democràcia

quan no els funciona la il·legalització, els del PsoE envien els seus gossos (en aquest cas municipals) a vulnerar els drets dels dissidents

s'han acostumat a les eleccions fent trampes i no ho poden deixar
Re: La guàrdia urbana de Tarragona intervé material divulgatiu d’Iniciativa Internacionalista
30 mai 2009
També quan l´MSR va a fer campanya vosaltres com a bons gossos del Sistema no arranqueu els cartells dels partits poderosos i que mouen el cotarro (PP, PSOE, ERC,IC-V, CiU) us dediqueu a arrancar els cartells de partits anticapitalistes com l´MSR, amb un pressupost electoral de risa.
Als partits grossos i amb poder tregua, a un partit que sóm 4 gats i sense cap tipus de poder de cap tipues boicot, atacs directes, arrancada de cartells.
A qui serviu??
Segur que el Sistema som nosaltres?
L´enemic sóm nosaltres?
HEU PASSAT A SER D´ANTICAPITALISTES A SIMPLEMENT ANTIFEIXISTES, L´ENEMIC ACTUAL US PERMET SOBREVIURE A CANVI DE ATACAR ELS VERDADERS ANTISISTEMA, LES VOSTRES MANIS CADA VEGADA AMB MENYS GENT NORMAL I MES FAUNA DE BAJOS FONDOS, I LA VOSTRA LLUITA DESFASSADA I NOSTÀLGICA.
ELS FATXES ANTICOMUNISTES, I VOSALTRES ANTIFEIXISTES, LES DOS CARES DE LA MATEIXA MONEDA.
SEMPRE MSR, SEMPRE ANTICAPITALISTES.
Re: La guàrdia urbana de Tarragona intervé material divulgatiu d’Iniciativa Internacionalista
31 mai 2009
Saps què passa? que com que esteu més emfeinats en apallissar immigrants que en fer política, els que sí que en fem us podem arrencar els cartells. Com els del PP,el PSOE i ERC i els altres.
Vosaltres des de els socialdemòcrates als feixistes, defenseu la llibertat de mercat. Nosaltres defensem la llibertat d'acció al carrer, i més en campanya al carrer. El carrer de qui se'l treballa! I si no, runa pel cap, MiSeRables botxins del capital!
Sindicat