Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: amèrica llatina : altres temes
Esquerra Republicana i la coalició Europa dels Pobles Verds proposen la reducció de sou d´empresaris i alts directius
29 mai 2009
Oriol Junqueras, en nom d´ERC, proposa limitar els sous dels alts directius d’empreses

El candidat d’Esquerra ha demanat ‘més eficàcia contra el frau fiscal’. Junqueras ja va demanar que Europa combati el frau fiscal que encara és permès en alguns estats.

Ara Junqueras ha afirmat que ‘hi ha algunes empreses i alguns directius que viuen d’unes subvencions públiques i sobreviuen d’unes ajudes fiscals, i al mateix temps s’atribueixen uns sous astronòmics’, un fet que ‘cal corregir’. I ha continuat, ‘hi ha coses que la ètica no corregeix’ i ‘les coses que amb l’ètica no es corregeixen s’han de regular amb lleis’.

Junqueras ha insistit en què Obama ja està aplicant aquestes mesures als Estats Units, i és per això que el candidat d´ERC ha afirmat ‘que Europa no pot tardar a aplicar aquestes mesures’.
Mira també:
http://www.youtube.com/watch?v=C7RLLKhwmhA&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=jB2W085zL_E&feature=channel_page

This work is in the public domain

Comentaris

Senyor Junqueras: Com s'ha de controlar la immigració? Quins canvis aplicaria?
30 mai 2009
2. Com s'ha de controlar la immigració? Quins canvis aplicaria?

És prioritari canviar les polítiques d'immigració, i en lloc de plantejar-les regulant els fluxos de sortida, com està fent la UE, plantejar UNA POLITICA AMBICIOSA DE GESTIÓ DELS FLUXOS D'ENTADA REGULAR [visca la guardia civil de fronteres] de la població pensant [haha]en les persones que arriben [matxacar-los lo just], amb l'objectiu de promoure a Europa la igualtat d'oportunitats [bla bla bla tot pel seu be] i de garantir la cohesió social basada en la universalitat dels serveis d'acollida de la població estrangera que garanteixin la seva autonomia social i personal. Hem de focalitzar els esforços cap al procés d'integració i cap a un procés de creació de ciutadania [i es clar s'ha de fer una sele per tal cosa, no tothom hi quep].
4. Quina ha de ser l'aposta europea per lluitar contra la crisi econòmica?
30 mai 2009
4. Quina ha de ser l'aposta europea per lluitar contra la crisi econòmica?

bla bla bla una regulació mínima del mercat que aporti una millora en la transparència en la gestió i el bon govern de les empreses i el sector financer [amos, el socialisme tuu aixooo, es un roig aquest homen]
5. Què haurien de fer les institucions europees per contribuir a la lluita pels drets humans al món?
30 mai 2009
La UE ha de condicionar la relació amb tercers països al respecte i la promoció dels drets humans. Per exemple, en els acords comercials i d'associació econòmica, fins i tot en els convenis de cooperació al desenvolupament. Que els drets humans esdevinguin un dels requisits "sine qua non" per contreure tot tipus de relacions amb tercers països.

[Com? Palestina, massacre? que parla, no entenc el que diu; l'Huguet diu?, en Gargot?, no, no m'han dit res d'aixo, no)
Senyor Cagueras: 1. Per quina energia hem d'apostar i quina hem d'apartar?
30 mai 2009
1. Per quina energia hem d'apostar i quina hem d'apartar?

S'ha d'apostar per les energies renovables i netes que contribueixin a la reduccó d'emissions contamintants. Però s'ha d'invertir decididament en la recerca de noves fonts d'energia renovables. Des d'Esquerra impulsarem una Agència Europea de les Noves Energies que s'encarregui de la recerca i el desenvolupament de noves fonts d'energia per reduir la dependència energètica de la UE.[que sigui de casa i no tinguem de dependre de quatre moros, quatre asiatics i el Chavez, aixo si que es important]

[bueeeenuuuu, un anarcoprimitivista tu, la dictadura del tofu]
Re: Esquerra Republicana i la coalició Europa dels Pobles Verds proposen la reducció de sou d´empresaris i alts directius
16 jun 2009
I què, diu alguna cosa l'Oriol junqueres sobre la privatització de l'ensenyament català?, i sobre l'increment de les subvencions a les privades o sobre l'eliminació del batxillerat nocturn?

ERC sempre tan progre quan reivindica contra el que fan els altres, i sempre tan conservadora i liberal i venuda al poder quan governa.
Sindicato Sindicat