Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Abril»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
Agressió a un militant del PCPE a un mitin del P"SO"E d'Astúries
29 mai 2009
SOLIDARITAT CAMARADA PABLO
Manifestante_desalojado_d.jpg
Ante las agresiones sufridas por Juan Pablo López Barroso, militante del PCPE, en el mitin del Sr. Rodríguez Zapatero celebrado en Langreo en el día de ayer.

El Comité de Asturies del Partido Comunista de los Pueblos de España convoca a los medios de comunicación a una rueda de prensa que se ofrecerá mañana, 30 de mayo, a las 12,30 horas en la sede del PCPE en La Felguera, C/ General Elorza núm. 19, bajo.

En el mitin celebrado en el día de ayer por el PSOE, el militante del PCPE, Juan Pablo López Barroso, que fuera candidato a la Alcaldía de Langreo en las pasadas elecciones municipales y es miembro del Comité de Empresa de DURO FELGUERA por CCOO, gritó la consigna LA CRISIS CAPITALISTA QUE LA PAGUEN LOS RICOS durante la intervención del Presidente del Gobierno Español, momento en el que fue agredido físicamente y amenazado de muerte por el “servicio de orden del PSOE”, llegando a tirarle desde el escenario, a una altura de unos 2 metros y medio.

Ante tales agresiones otros jóvenes presentes, que reprobaron esa actuación matonil y mafiosa de los militantes del PSOE y se solidarizaron con nuestro camarada, fueron igualmente agredidos y expulsados del mitin.

La actitud del PSOE y sus matones, ante una consigna como “La crisis capitalista que la paguen los ricos” demuestra bien a las claras los intereses a los que sirve el gobierno de la socialdemocracia, los de los banqueros y grandes empresarios del país, haciendo pagar las consecuencias de la crisis capitalista a la clase obrera.

En Langreo se suceden los actos represivos contra los militantes comunistas del PCPE por parte de un Ayuntamiento gobernado por el PSOE. Incluso se ha llegado a amenazar en su domicilio privado al Responsable Político del PCPE en el Nalón, Alejandro Riesco.

En la rueda de prensa, donde se facilitará copia de la denuncia formulada por nuestro camarada, participarán, además del citado Juan Pablo, el Responsable Político del Comité Comarcal del Nalón del PCPE, Alejandro Riesco; el Secretario Político del PCPE – Asturies, Severino Menéndez; y el número 4 de la candidatura del PCPE al Parlamento Europeo y miembro de su Comité Ejecutivo Central, Raúl Martínez.


Comité de Asturies del Partido Comunista de los Pueblos de España.
Mira també:
http://www.comunistes.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Agressió a un militant del PCPE a un mitin del P"SO"E d'Astúries
29 mai 2009
"Juan Pablo López Barroso, que fuera candidato a la Alcaldía de Langreo en las pasadas elecciones municipales y es miembro del Comité de Empresa de DURO FELGUERA por CCOO" y encima de todo esto era del PCPE... JAJAJJAJA vaya telita tiene el tema(encima luego diran que no tiene nada que ver CCOO y PCPE)Un par de guantazos con esta gente no son suficiente.
Re: Agressió a un militant del PCPE a un mitin del P"SO"E d'Astúries
29 mai 2009
SOLIDARITAT CAMARADA!!
Re: Agressió a un militant del PCPE a un mitin del P"SO"E d'Astúries
29 mai 2009
tots aquestos del pecepó caben en tres autocars, algarades d´internet made kaos, res més. espanyolitza que sempre alguna cosa queda, o allò que el vent s´endugué, si a indymedia no s´ha de fer propaganda electoral, que fot això aquí, o si als d´Euia els hi dona per informar dels seus actes i noticies, o als independentistes catalans que també estan en campanya electoral, i no omplen res amb noticies sobre ERC aixo o lo altre, qui vulgui saber sobre el pcpe, psoe se´n vagi a la seva pàgina electoral o que.
Re: Agressió a un militant del PCPE a un mitin del P"SO"E d'Astúries
29 mai 2009
gas es un eufemisme per no dir pet o falatulencia?
Re: Agressió a un militant del PCPE a un mitin del P"SO"E d'Astúries
29 mai 2009
Això no és propaganda electoral. Això és una noticia antirrepressiva, si no t'agrada, t'aguantes.

Solidaritat amb el company: tota l'esquerra revolucionària pateix la repressió de l'Estat Espanyol.
Re: Agressió a un militant del PCPE a un mitin del P"SO"E d'Astúries
29 mai 2009
"Això no és propaganda electoral. Això és una noticia antirrepressiva"

militant de pecepó en míting electoral del peseó, això no és res de propaganda electoral ni caça del vot, molt bona! Però si jo vaig amb una pancarta del Partit Canàbic (que per cert, no es presenten?) a un miting d´Unió Mallorquina i em treuen, tampoc és tema electoral i pascual, és una noticia antiprohibicionista.


"tota l'esquerra revolucionària pateix la repressió de l'Estat Espanyol"

Collons si que n´es de gran l´estat espanyol aquest que tota l´esquerra revolucionària pateix la seva repressió. Els de l´esquerra revolucionària de Perpinyà, de Marsella, de Genova, de Roma, de Nàpols, d´Alger i de Ciutadella, tot el món, i els de Lisboa també pateixen la repressió de l´estat espanyol?

Indepe bahhh un altre dia hi tornes clar que si.



luny
Re: Agressió a un militant del PCPE a un mitin del P"SO"E d'Astúries
30 mai 2009
Tonto és el que dice tonterias....(forrest dixit)

Espanyol bahhh un altre dia hi tornes clar que si.

femarec pow!!
Re: Agressió a un militant del PCPE a un mitin del P"SO"E d'Astúries
30 mai 2009
El "gas" aquest és el que penja la propaganda d'ERC aquí... Pobre xaval, va de rebelde sin causa per les JERC cridant a quatre vents la mort del borbó mentre els seus dirigents xupen i xupen de la seva butxaca i la del poble. Com els que van de comunistes a IU/ICV...

SOLIDARITAT AMB EL PCPE
Re: Agressió a un militant del PCPE a un mitin del P"SO"E d'Astúries
31 mai 2009
pregunta     29 may 2009 07:45:44
"gas és un eufemisme per no dir pet o falatulencia?"


Falatulencia (sic) la que tindràs tu al veure diumengen viven el pet que fotrà el comunisme espanyol al constatar la magnitud del fracàs electoral de les seves organitzacions frikis (pcpe, uce, iniciativa internacionalista) i de les seves organitzacions fiables (icv, euia, iu).

de dos eurodiputats, les enquestes diuen, perden un, el d´icv, i estan frecant perdre l´altre, el d´iu, i quedar-se a 0 eurodiputats. El PP en tindria 20-23 ejem els frikis fent-se els llestos.

Però això de les enquestes no interessa gaire.

Allò que volia saber de les enquestes és l´index d´abstenció previst però no ho diuen. En les de fa 5 anys a Barcelona va anar a votar el 30% i es va abstenir el 70%. Superarem la xifra?

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more