Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme
Alerta Antifeixista a Cervera i Ponent
29 mai 2009
El polèmic "partit polític" Partit per Catalunya (PxCat), es presentarà a les eleccions europees agafat de la mà del MSR (Moviment Social Republicà).
Qui més qui menys, coneix el PxCat i de quin peu calça. De forma resumida, podríem dir que la seva política es basa en la demagògia i l’oportunisme. Cal recordar que el PxCat sorgeix arran de problemes interns de l’agrupació d’ultradreta Plataforma per Catalunya (PxC). Si busqueu el nom del seu president (Josep Anglada) al youtube, trobareu la verdadera cara d’aquest senyor.



També cal recordar que, Mateu Figuerola, president ara del PxCat, va ser un "alt càrrec" de la Plataforma per Catalunya i que en gran part, el Partit per Catalunya, fundat per ell mateix, ha continuat en la líniea de PxC. Posats a recordar, també direm que el Sr. Mateu Figuerola, aquell que presumeix de demòcrata, s’omle la boca parlant de civisme, i titlla a tots els immigrants de delinqüents, va intentar incendiar la mesquita i una carnisseria islàmca de Cervera mentre omplia les façanes d’aquests edificis amb pintades racistes. Tot això, segons ell, sota els efectes de l’alcohol. Per aquests fets, va rebre la ridícula condemna de pagar una multa de 20€.

L’amenaça de tot plegat però, no està tant en el PxCat i la seva gloriosa existència, sinó en el fet de que PxCat presenti una llista conjunta amb el MSR.

L’MSR és un partit NEONAZI amb totes les lletres i amb majúscules. Segueix l’estil d’altres partits com España 2000 o Democracia Nacional però d’una forma més subtil.

Tot i això, els seus integrants i militants son tot tipus de xusma racista i amb ideals feixistes i neonazis, incloent-hi skinheads neonazis. Només per posar un exmple, direm que fa uns mesos, va ser atacada una sinagoga a Barcelona, a la façana de la qual van apareixer esvàstiques i les sigles del MSR. També podem afirmar que les joventuts d’aquests partit han organitat concerts on han actuat grups obertament neonazis. En alguns dels seus adhesius i cartells, les joventuts d’aquest partit s’autodefineixen com "nacional-revolucionaries" (nacionalsocialistes, és a dir, nazis, en última instància).

Podríem seguir parlant del MSR però pensem que no val la pena, perquè les evidències parlen per si soles i perquè la seva tendència ideològica està més que demostrada.

Així doncs, el PxCat dona un pas endavant treient-se la disfressa i ens mostra la seva verdadera cara. L’MSR va nèixer a Sabadell i la seva presència i implantació a Cervera i a les terres de Ponent és gairebé nul·la. No passa el mateix però amb el PxCat, que té presència en diversos ajuntaments de la província de Lleida. Cal doncs, donar a conèixer de quin peu coixegen realment el Sr. Figuerola i la seva tropa de gent frustrada i, evidentment, no donar-los ni un pam de terreny.

La lluita antifeixista és cosa de tots i totes.

Si algú/na està interessat/da en organitzar una contracampanya contra aquesta gentussa, ja sap on trobar-nos.

Salut


---

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Alerta Antifeixista a Cervera i Ponent
29 mai 2009
Jajajajajajajajajajajajajajajajajajajajaja, feia temps que no llegia una cronica tan divertida, no es que sigui infantil, es que es patètica, el que ho ha escrit deu ser algun ximplet repetidor de la ESO.
Jajaja que booo!!
Re: Alerta Antifeixista a Cervera i Ponent
29 mai 2009
Està mal redactat, però el post té tota la raó del món.

Ara bé, fer posts a indymedia no serveix de res. Cal organitzar-se. Fer plataformes unitàries d'acció antifeixista, treure-ls els cartells...

salut i boikot a la reacció!
per un
29 mai 2009
aquest ke riu tant, espero algun dia es trobi amb nazis del msr de cara, aviam que fa, segur que res apart de cagarse damunt, valent intelectual i covard d'acció, au ves a pastar fang !!!
Re: Alerta Antifeixista a Cervera i Ponent
29 mai 2009
Demagògia uns, demagògia altres. Demagògia PxCat, demagògia qui escriu aquest article tant poc revelador.
Que la ultradreta catalana és més llesta, que lo de les esvàstiques ha passat a la història... a no ser que parlem de grupúsculs molt marginals de barri i skinheads. No passa res, no treguem escuma per la boca com posseïts pel King Àfrica.
A lo vostre, que prou teniu.

Salut
Re: Alerta Antifeixista a Cervera i Ponent
29 mai 2009
La majoria de gent del MSR i del PxCat son bona gent. Aquest text fa tota la pinta d'estar escrit per algú resentit.
Apart si son tan poca cosa el MSR i el PxCat,no se a que be tanta preocupació.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more