Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Abril»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme
El Moviment Popular de Sabadell davant el feixisme
25 mai 2009
Comunicat del Moviment Popular de Sabadell davant l’augment del feixisme a la ciutat
Sabadell s’ha caracteritzat sempre per la resposta ferma i contundent davant les actituds feixistes i racistes. En la darrera dècada, els moviments socials i les organitzacions i col·lectius antifeixistes hem sortit al carrer una vegada i una altra per rebutjar totes i cadascuna de les agressions que s’han produït a la ciutat, mentre que les administracions s’han mostrat massa sovint permissives i tolerants davant les conductes dels feixistes.

També a Sabadell, l’organització MSR (Moviment Social Republicà) ha donat cobertura ideològica a la dreta més extrema i xenòfoba. Així ho demostren les desenes d'agressions provocades per militants i simpatitzants d’aquesta organització contra antifeixistes o persones immigrades de la ciutat.


Per aquest motiu des del Moviment Popular de Sabadell volem denunciar un cop més i mostrar la nostra repulsa a la impunitat amb que actuen grups neonazis a la nostra ciutat, atemorint i agredint a la ciutadania i extenent el seu discurs racista i xenòfob. Així mateix volem denunciar la complicitat de les institucions i dels cossos policials envers aquestes actuacions feixistes i les organitzacions que els ofereixen cobertura política . Mentre Ajuntament i Generalitat permeten la celebració d’actes i concentracions feixistes a la ciutat, els cossos policials resten impassibles davant la creixent presència d’aquests grups neonazis als nostres carrers.



Tot i això, sabem que per eliminar el feixisme cal destruir les causes que el provoquen i es indispensable dur-ho a terme des de tots els sectors socials. També cal deixar clar el nostre compromís a no permetre cap mostra pública de feixisme a la ciutat, emprenent les accions que siguin necessàries per evitar-la.



Exigim, per tant, un ferm posicionament de les institucions per aturar la presència feixista a la ciutat i aplicar mesures socials, educatives i jurídiques per evitar la reproducció i extensió d’aquest discurs. Així mateix emplacem a veïns, veïnes i col·lectius de la ciutat a treballar conjuntament en aquest sentit.



Feixisme ni a Sabadell ni enlloc.



Moviment Popular de Sabadell

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El Moviment Popular de Sabadell davant el feixisme
25 mai 2009
Bon comunicat, el recolzo, però el que s'ha de tenir clar és que sigui a Sabadell, al Vallès en general, o a la mateixa Barcelona, el necessari és construir un moviment antifeixista unitari i combatiu, i no personalismes i ni actituds sectàrees. L'acció-reacció s'ha demostrar que no és ja suficientment útil... A què esperem?
Re: El Moviment Popular de Sabadell davant el feixisme
25 mai 2009
A veure si és veritat això, a mi no em fa res ajuntar-me amb comunistes per combatre el feixisme i pel que calgui, però altres tenen casi tanta mania als anarquistes com als feixistes...
Re: El Moviment Popular de Sabadell davant el feixisme
26 mai 2009
I el mateix des de l'altra banda. El que no hem de fer és que el dogmatisme trenqui la unitat antifeixista.
Re: El Moviment Popular de Sabadell davant el feixisme
26 mai 2009
pero si els fatxes són 4 gats i en coneixem el nom i l'adreça! ... pero bueno, si s'ha de fer una comissió d'avaluació es fa

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more