Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Acció miting Psoe Igualada
25 mai 2009
una-desena-de-joves-increpen-els-socialistes-a-la-sortida-d-un-miting-de-badia-acn.jpg
El dissabte 23 de maig un grup de una quinzena de joves vinculats a diferents experiències de l’esquerra independentista(juvenils, estudiantils , antipatriarcals…) , vam decidir prendre la paraula front aquells que parlen d’una Europa social mentre que amb les seves mesures potencien les practiques de l’economia del mercat i del neoliberalisme.
Ens vam dirigir al 1er congres de les JSC de l’Anoia per exercir el que al seus anuncis deien “un espai d’idees , reflexions i debat “ , però quina va ser la sorpresa quan vam arribar al recinte? que no ens deixaven passar , un grup de militants de les JSC ens negaven l’entrada al recinte on s’estava celebrant l’acte , amb l’excusa de que estava tot ple , mentre per la mateixa porta i en el mateix moment continuava entrant gent, cosa que demostra el seu poc tarannà democràtic i participatiu.
Nosaltres continuàvem amb les mateixes intencions d’entrar per poder dir la nostra , i poder debatre i denunciar que les practiques del seu partit no ens beneficien a nosaltres com a joves, ans al contrari, ens tornen precaris, i ens sotmeten a la voluntat del seu sistema , el capitalista.
Pocs minuts després aquell grup de militants de les JSC ja havia sol·licitat els serveis dels mossos d’esquadra , i ens aquells moments tots els joves que restàvem fora , intentant exercir el nostre legítim dret d’expressió , vam ser identificats( davant d’això el grup de les JSC encara reien, i se’ns va avisar de que si entràvem a dins podríem incórrer en un delicte al tractar-se d’una propietat privada on el propietari ens negava l’entrada , davant d’això vam decidir continuar restant fora al carrer).
En el moment en el que els militants de les JSC , començaven a sortir , vam desplegar una pancarta amb el lema “DEIXEU D’ENGANYAR A EL JOVENT!” i diferents cartells que tractaven les problemàtiques de defensa del territori, l’Europa del capital , Bolonya…
Un cop més s’ha pogut demostrar quina és la seva democràcia , la que nega a un grup de joves a expressar-se i debatre les problemàtiques que patim com a joves , catalanes , estudiants i treballadores. I també s’evidencia el caràcter persecutori cap a la dissidència política i revolucionaria , que no congrega amb el seu sistema , que vol i és capaç de construir alternatives reals al seu sistema .
Un cop més el jovent de l’Anoia no ens deixem enganyar per la seva façana electoral progressista i d’esquerres , sabem molt bé de quin peu calcen , i sabem també molt bé que si la seva democràcia són els macroprojectes urbanístics , la destrucció del territori(pla director, MAT...) , la persecució a la dissidència política , la privatització de l’ensenyaments (pla Bolonya,LEC...) ,els ere’s...SI AQUESTA ÉS LA SEVA DEMOCRÀCIA , AQUESTA ÉS LA NOSTRA RESPOSTA!
PER QUE JA US HEM PERDUT LA POR…DEIXEU D’ENGANYAR AL JOVENT!
CONTRA L’EUROPA DEL CAPITAL , GUERRA SOCIAL!
INDEPENDÈNCIA I SOCIALISME!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Acció miting Psoe Igualada
25 mai 2009
La veritat es que no ereu quinze ereu 6 pero bueno...
Re: Acció miting Psoe Igualada
25 mai 2009
Quina colla de frikis.
Re: Acció miting Psoe Igualada
25 mai 2009
menos criticar i más ayudar
Re: Acció miting Psoe Igualada
25 mai 2009
al militant de la jsc , indymedia no és per que tu opinis...i si que eren 15 ;)
felicitats per la penya d'iGUALADA
Re: Acció miting Psoe Igualada
25 mai 2009
Bé, però així què s'ha aconseguit? Desplegar una pancarta i deixar fer el míting amb normalitat? La identificació dels 15 participants a l'acció?

Potser hagués estat millor accedir al recinte esglaonadament i sense cridar l'atenció i un cop allà participar activament al "debat" i desmuntar els arguments i les "propostes" d'aquesta colla de trepes del PSC. Menys espectacular, menys fotogènic, però amb més efectivitat real.
Re: Acció miting Psoe Igualada
25 mai 2009
eps pero el que esta fet esta fet , i una cosa tinc clara , un cop feta aquesta accio per joves de Igualada , no em posare a criticar les maneres d'aquests joves de l'ei , el que em posare a crtikar sera les identificacions i que no els van deixar entrar al recinte ;)
i aquesta accio per Igualada ja és molt ;)
Re: Acció miting Psoe Igualada
25 mai 2009
tota acció es interessant, endavant amb el boicot al PSOE-GAL

i per el "i un altre"
que vols dir amb això de que Aquesta acció per igualada ja es molt? Ets el "papi" revolucionari barceloní que jutja i i diu fins on pot arribar cadascú a altres llocs?
Sona molt malament això que has dit, si jo fos un jove actiu a Igualada m'ho prendría així.

salut i revolta!

DESENMASCAREM EL PSOE-GAL
RUBALCABA DIMISSIÓ!
Re: Acció miting Psoe Igualada
26 mai 2009
A veure... Segons entenc una gent de l'Anoia volien denunciar les contradiccions entre els joves i els vells del PSC. No els deixen accedir a l'acte de JSC i d'aquesta manera els joves socialistes posen en evidència la seva manca de diàleg, i el seu poc tarannà democràtic i participatiu.

Tres comentaris més tard, em trobo amb l'un que escriu "Al militant de la JSC, Indymedia no és perquè tu opinis". A mi no m'agraden els partits polítics, ni les seves joventuts ni res que s'hi assembli, però no entenc perquè es demana aquest doble raser. Pretenem anar nosaltres als seus actes, però que després ells no puguin opinar a les nostres pàgines? Sincerament, em sembla brutal trobar una notícia en que es reivindica el dret d'expressió i que els comentaris tinguin aquest nivell... Què estem posant en evidència nosaltres en comentaris com aquest?
Sindicato Sindicat