Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: especulació i okupació
[Berlin] Setmanes d´Acció contra la Gentrificació
22 mai 2009
Berlín: 06-06. - 21/06. 2009 --- Wir bleiben Alle!
Aquest any hi haurà de nou les "Setmanes d´Acció,, Totes nosaltres ens quedem". Donat que el concepte de protesta DYH descentralitzat va tenir tant d'èxit l'any passat es continuarà confiant en això aquest any. Un grup de preparació proporcionarà una infraestructura amb llocs per dormir, punts d'informació, pàgina web, ràdio, teleimpressors, etc. La resta del programa està obert als participants que pensin sobre com organitzar la protesta contra els que dominen la planificació de la ciutat ja sigui creativa i visible per al públic en general o ja sigui auto-organitzada sense publicitat.

Donar una oportunitat a que la gent expressi la seva ràbia i el seu rebuig pels desallotjaments anunciats d'espais autònoms, els lloguers que pugen, la vigilància que creix, sobre el control dels espais públics i, per descomptat, sobre l´ànim de lucre i, per tant, sobre els polítics excloents del govern de Berlín. Però no serà tot sobre Berlín. S´oferirà un escenari a tots els projectes emancipatoris, col.lectius i campanyes que vulguin informar sobre ells a la gent, sobre la seva lluita, els seus problemes i els seus èxits. Una vegada més: DIY! Organitza tallers, comença l'acció directa!

El punt més alt serà l'anunciada okupació massiva de l'antic aeroport de Tempelhof. Aquesta àrea és un excel.lent exemple de com el govern de Berlín només pensa en interessos monetaris. Les passarel.les de moda i l'exèrcit alemany poden utilitzar la zona mentre que s´exclou la cultura no comercial amb una tanca de seguretat i seguretat privada. Tot això omple de ràbia! Aquesta és la nostra ciutat! Dret a decidir democràticament com s´utilitza el nostre medi ambient - la nostra ciutat - i com es desenvolupa. Dret de mostrar als encarregats de formular polítiques autoritàries el que es pensa de les seves decisions!

Per tots els projectes i espais autònoms que es troben en perill de ser desallootjats! Contra els preus dels lloguers! Contra la vigilància pública i la repressió! Contra la gentrificació! Pel nostre dret a la ciutat!

Totes nosaltres ens quedem! (Wir bleiben Alle!)

actiondays.blogsport.de
http://actiondays.blogsport.de

* D.Y.H (Do Your Homework)

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more