Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Okupació d´una eco-aldea, prop de Hammersmith, Londres, 6 de juny.
22 mai 2009
La terra és de tothom. Per l´alliberament inmediat...
Antecedents:

El maig de 1996, 500 activistes de La terra és nostra van okupar 13 acres* de terra abandonada a les ribes del riu Tàmesi a Wandsworth, subratllant l´abús de sòl urbà, la manca de provisió d'habitatges assequibles i el deteriorament del medi ambient urbà. Aquella acció va convertir-se en molt més que una simple acció pels drets sobre la terra.

Una comunitat va créixer a l´indret anomenat Pure Genius!! durant els 5½ mesos que l'okupació va durar per a .....



Llavors i ara:

"Només quan és prou fosc pots veure les estrelles" de Martin Luther King.

Als tres primers mesos de 2009, prop de 13.000 britànics han perdut la seva llar pels embargaments. Ara, potser més que mai, les idees de recuperació pacífica de terra i les eco-aldea estan sent vistes com la solució a problemes com el sobre-amuntegament a les ciutats i la destrucció de la terra a causa dels efectes de pràctiques agrícoles nocives.



Acció:

En l'esperit de Pure Genius, el 6 de juny de 2009, centenars d'activistes convergiran en un tros de terra tancada i abandonada prop de Hammersmith al sud oest de Londres per a crear una eco-aldea comunitària basada sencerament en la tecnologia i les tècniques de construcció sostenibles.



Inspiració:

Aquesta okupació de l´eco-aldea està inspirada per campanyes com les de La Terra és nostra les quals són campanyes pacífiques per l'accés a la terra, els seus recursos, i els processos de presa de decisió que les afecten, per a tothom, sense distinció de raça, gènere o edat. per a més informació, si us plau visiteu:

www.tlio.org.uk



Punt de trobada:

La localització exacta de l´indret serà revelada el mateix dia. El punt de trobada és a l'estació de Waterloo (sota el rellotge del centre de l'estació) a les @ 10AM, el dissabte 6 de juny.

Si li agradaria parlar amb algú sobre la campanya o l'okupació, si us plau contactar amb el correu electrònic: diggers360 ARROBA yahoo.co.uk

Font Indy Regne Unit


* 1 acre és una unitat de mesura que s´usa per quantificar territori. Cada acre equival al 40% d´una hectàrea.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat