Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
La Carrau se suma al Boicot a Israel
22 mai 2009
COMUNICAT DEL GRUP 'LA CARRAU'

finalment...
lacarrau | divendres, 22 de maig de 2009 | 00:46h
Benvolguts amics i amigues,

després de les converses mantingudes amb les plataformes que promulguen el Boicot a Israel d'una banda, representants de les institucions catalanes per l'altra i d'acumular el màxim d'informació possible sobre els actes en els quals La Carrau era convidada a participar els propers dies 24 i 25 de maig a Acre, Israel, creiem convenient exposar el següent:

LA CARRAU CANCEL·LA LA SEVA VISITA A ACRE

Primer de tot volem deixar molt clar el nostre total respecte per al poble d'Israel i les seves diferents ètnies i cultures. També que la nostra participació en els actes era sense cap afany de lucre, ja que hi anàvem convidats, no contractats, amb la contrapartida més humana que econòmica de visitar uns indrets formidables i de veure de molt a prop formes de viure ben diferents a la nostra, tant pel fet cultural, pel seu tarannà, així com per les incongurències patents d'un equilibri de cultures i religions encara per resoldre.

Amb aquestes premisses les raons que ens han empès finalment a prendre la nostra decisió són:

-Perquè malgrat els nostres esforços en diferents direccions, persones, entitats i mitjans, no hem estat capaços de conèixer amb total profunditat la naturalesa dels actes en els que anàvem a participar.

-Perquè entenem i recolzem el discurs de la xarxa de plataformes per al Boicot cultural a Israel, entenent que, aquest boicot es manifesta no contra iniciatives personals sinó contra manifestacions orquestrades des de les institucions de l'Estat d'Israel.

-Perquè volem evitar de totes totes formar part d'un possible acte d'auto-propaganda de les institucions oficials de l'Estat d'Israel, i més concretament de l'Ajuntament d'Acre, de marcat accent ultradretà i xenòfob.

Font: http://blocs.mesvilaweb.cat/lacarrau

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La Carrau se suma al Boicot a Israel
22 mai 2009
La carrau còmplices de terrorisme i del racisme
Re: La Carrau se suma al Boicot a Israel
22 mai 2009
...i crec que van ser ells els qui van matar a John Fitzerald Kennedy!!! Això, això...
Re: La Carrau se suma al Boicot a Israel
22 mai 2009
Molt bé La Carrau!
Re: La Carrau se suma al Boicot a Israel
22 mai 2009
Enhorabona per la decissió!
Boicot a l'estat terrorista d'Israel!
Visca Palestina !
Re: La Carrau se suma al Boicot a Israel
22 mai 2009
Felicitats La Carrau!
Re: La Carrau se suma al Boicot a Israel
22 mai 2009
això que és?? que es baixin més els pantalons...

Intifiada
Re: La Carrau se suma al Boicot a Israel
22 mai 2009
FELICITATS!! ELS MINYONS DE TERRASSA HAUREN D'APENDRE DE VOSALTRES!!
Re: La Carrau se suma al Boicot a Israel
22 mai 2009
Israel es l'única democràcia que funcioan a tot l'Orient mitjà però La Carrau segurament prefereixi anar a l'Iran, Arabia Saudita o Siria a actuar, perquè prefereixen donar suport a països islamistes que no creuen en les eleccions lliures que no pas a un lloc com Israel fundat en els valors d'una democràcia parlamentaria.
Re: La Carrau se suma al Boicot a Israel
22 mai 2009
I per què els feliciteu?és a dir ara s'han rajat ( més faltaria) però aquesta gent no va vacil·lar alhora d'acceptar anar a tocar a una ciutat israeliana ( promogut això bàsicament per a netejar una mica la imatge de l'estat genocida d'Israel) i no ho han fet gràcies a la pressió,no crec que hagin fets mèrits com perque se'ls feliciti per a res.

visca la lluita del poble Palestí.
Re: La Carrau se suma al Boicot a Israel
23 mai 2009
penso que s'ha de valorar molt positivament la seva decissio, els implica en el seu ofici, cosa que molts no farien; que s'ho podien haver mirat? si, si a mes l'ajuntament d'Acre es d'aquest color; pero no tothom ha d'estar informat de tot i ser tant perfecte

ara, de poble d'Israel, res; en tot cas poble de Palestina on els colonos potser algun dia poden deixar de ser colonos (i sense un aparell superarmat genocida al darrera)

visca la lluita del poble palesti

i a veure que passa amb els Minyons
L'embolic del nacionalisme català amb Israel
23 mai 2009
És ben curiós la relació dels nacionalistes catalans amb Israel. I aquesta relació curiosa crec que és una expressió de la ideologia banal, pròpia de minyons d'escolta i boy scouts, que és, generalment, tot nacionalisme.

Posem per cas la gent d'ERC. Des del govern ajuden tot el que poden a Israel, però després de tant en tant, en alguna seu local fan algun acte en suport de Palestina.

Però bé, això ve de lluny. Molts catalanistes han vist amb molta simpatia la creació d'una part dels jueus d'un Estat en unes terres d'on havien estat expulsades fa dos mil anys. En canvi, d'altres catalanistes defensen els drets dels palestins, els habitants d'aquelles contrades durant els últims segles.

L'obsessió estatista duu a aquestes contradiccions, a envejar cultures que poden crear estats. Al marge d'aquestes neures i paranoies, queden les gents que excel·leixen per la seva creativitat i no pel seu estatisme. I d'aquests, n'hi ha de tota mena de cultures: jueus antisionistes, àrabs antiautoritaris...

Crec que a aquest grup no se li ha de felicitar per res. De fet, haver acceptat d'anar inicialment a un Estat com Israel a fer una sèrie d'actes oficals, ja és un signe de no saber com està el món.
Sindicato Sindicat