Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : corrupció i poder : laboral
Full informatiu CGT Parcs i Jardins
18 mai 2009
S’ens pixen a sobre i ens diuen que plou
hoja_info_mayo_09.pdf
hoja info mayo 09.pdf (306,77 KiB)
Companys i companyes, que està passant?
    D’un temps ençà les coses estan canviant, i no per part de la direcció que sempre ha fet el mateix (consulteu l’hemeroteca), incomplir, coaccionar, infringir, estafar, enganyar,... sinó per part de les seccions sindicals de parcs i jardins. Hem perdut el nord. Ara, qué més ha de fer la direcció de l’Institut perquè el comitè reaccioni?
    S’han incomplert la majoria d’acords del conveni, la oferta pública ha estat una estafa, la promoció interna segueix sent a dit, desnonament dels locals del comitè, les comissions quasi desapareixen (brillen per la seva absència), el servei mèdic fa «catúfols», igual que el servei de prevenció (minimitzar recursos=més beneficis)... Entre altres coses algunes seccions sindicals en lloc d’agilitzar les coses l’únic que fan és posar fre a iniciatives més racionals pels temps que estem vivint.
    L’últim cas es la proposta de mobilitzacions de la Comissió Permanent: assemblea general pel dia 4 de juny, pels voltants de Torrent de l’Olla , amb tancament i aturada de 2 hores i baixada fins la plaça de St. Jaume. Al Ple del Comitè les seccions sindicals de CCOO, UGT i USOC no li van donar suport; ara volen minimitzar la proposta i proposen una assemblea de 2 hores i visita a les oficines de «Tarragona 1» (on no hi ha cap veritable responsable del servei).
    No entenem res, com a treballadors/es només demanem per part del companys i companyes que reflexionin sobre el que està passant, que cadascú es posicioni encara que sigui en contra de la seva secció sindical, que agafin CONCIENCIA obrera i responsabilitat i actuïn. Que obrin línees de diàleg amb els seus sindicats i preguntin el perquè fan les coses. Nosaltres només veiem entrebancs per part de les seccions sindicals, pèrdues de temps i poca agilitat. Només calen idees clares i defensar-les fins el final. Només veiem servilisme cap a les seves federacions en contra dels companys/es. La federació els fa escollir entre el partit polític (el poder) o els propis companys. Ho tenen clar: el partit polític.
    Companyes i Companys ara es moment de decidir per un mateix, de posicionar-se, d’agafar responsabilitat i consciència de classe. Per tant la nostra opció és clara: tancament i ocupació de Torrent de l’Olla, assemblea, i baixada en manifestació cap a la plaça de Sant Jaume.
TU DECIDEIXES
PENSA, MOBILITZAT I LLUITA!!!

JARDINERS CABREJATS
Mira també:
http://malesherbes.blogspot.com/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat