Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
[Vilafranca] Pancartes solidàries amb Iniciativa Internacionalista
16 mai 2009
DSCN0442.JPG
Des del Grup de Suport a Iniciativa Internacionalista del Penedès s'estan penjant pancartes amb el lema 'Amb il·legalitzacions no hi ha democràcia! Totes som Iniciativa Internacionalista!'.Comunicat d'Iniciativa Internacionalista contra la criminalització que pateixl

Assistim en aquests dies a una brutal campanya d'intoxicació informativa amb una clara finalitat, criminalitzar a la Candidatura al Parlament Europeu Iniciativa Internacionalista - La Solidaritat entre els pobles per a poder justificar posteriorment qualsevol intent d'il·legalització.

Està ocorrent el que era previsible en un Estat, en el qual la majoria de les seves institucions serien incapaces de superar el més elemental examen democràtic i en el qual una bona part dels seus mitjans de comunicació, en bastants casos glorificadors del cop d'estat militar-feixista del 18 de Juliol de 1.936 (ABC, Nord de Castella…), fugen de qualsevol criteri professional o ètic, tenint com únic objectiu la manipulació mediàtica per a garantir la reproducció de l'actual règim .

El divendres passat, la vicepresidenta del Govern Espanyol informava que s'havien donat instruccions a l'Advocacia de l'Estat a tal fi, malgrat que els informes de la Guàrdia Civil, Policia Nacional i Fiscalia del Tribunal Suprem descartaven qualsevol motiu per a la il·legalització de la nostra candidatura.

Iniciativa Internacionalista-La Solidaritat entre els Pobles és l'expressió d'un procés de confluència de forces polítiques i socials així com de persones a títol individual de diversos àmbits territorials i sectorials la materialització dels quals no hagués resultat fàcil fa tan sols uns mesos.

La situació d'extraordinària emergència per la qual estan passant els nostres respectius pobles i classes treballadores, així com la consciència de qui impulsem I.I. de la gravetat de la situació: atur que arribarà en el conjunt de l'Estat als cinc milions de treballadors i treballadores abans que acabi l'any, tancament d'empreses sense justificació, balafiament dels diners públics per a seguir subvencionant als principals responsables de la crisi com el sector financer i immobiliari, corrupció generalitzada, involució dels drets polítics, civils i socials, contra-reformes laborals…..fan imprescindible conjuminar esforços per a construir entre tots i totes una sortida a la crisi basada en criteris de democràcia i justícia social. Això és el que ha fet possible la irrupció d'Iniciativa Internacionalista i no la fal·làcia d'instrumentalizació alguna per part de ningú.

La qüestió és que aquesta iniciativa política ha agafat completament a contrapèl al règim actual que no se l'esperava. A hores d'ara i donada la més que calorosa acollida que està obtenint entre gents de diversos pobles, els ha començat a preocupar molt seriosament, perquè a més de la important repercussió política que aquesta iniciativa ja està tenint, es pot obtenir representació en el Parlament Europeu. Això suposaria que la veu dels treballadors i treballadores i dels pobles estaria allí representada d'una forma coherent i sense trepijocs. Aquest és l'autèntic problema de fons.

PP, PSOE i IU s'han posat a treballar per a evitar que això passi i han iniciat, en col·laboració amb els mitjans de comunicació més reaccionaris, una croada perquè els càrrecs públics retirin els seus avals a la candidatura. Això ho han fet d'una forma fraudulenta. Amb pressions intolerables, enganys i fins i tot creiem que amb falsificació documental.

No els servirà de res perquè, a part de la dubtosa viabilitat d'aquest procediment, hi ha avals suficients per a mantenir la candidatura encara que es materialitzessin algunes d'aquestes retirades.

En qualsevol cas, aquest escenari que havíem previst, serveix per a retratar definitivament la identitat de fons entre els tres partits espanyols pilars de l'actual règim monàrquic: PP, PSOE i IU, conjurats per a intentar impedir qualsevol avanç progressista.

Iniciativa Internacionalista - La Solidaritat entre els Pobles seguirà endavant amb la seva activitat política. En els pròxims dies estan previstos actes de presentació de la candidatura en la Universitat Complutense de Madrid, Zaragoza , Segòvia, València i Sevilla.

I.I. serà present, per molt que els dolgui a alguns, en les eleccions del dia 7 de Juny i I.I. obtindrà uns resultats políticament molt significatius i probablement representació parlamentària.

Les tècniques de manual que utilitza el Senyor Rubalcaba, antic ministre dels Governs que van practicar terrorisme d'Estat, amb els seus acòlits del més ranci feixisme espanyol, de criminalitzar, intentar aïllar socialment i reprimir, no li serviran en aquesta ocasió.

La gent que donem suport aquest il·lusionant projecte enfront d'aquesta linea de treball de l'Estat i del seu ministre de l'interior, simplement oferim coherència democràtica i compromís amb la justícia social, tal com hem estat fent al llarg d'aquests anys en els nostres respectius pobles.

10 de maig de 2009

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Vilafranca] Pancartes solidàries amb Iniciativa Internacionalista
16 mai 2009
A todos los amigos y amigas,

Kaosenlared ha sido atacada. El ataque, que consistió en eliminar y manipular noticias se realizó durante la tarde de ayer (15 de mayo) y el día de hoy (16 de mayo). informamos que en estos momentos (14:00h., del día 16 de mayo), una vez detenido el ataque, no se pueden ni colgar noticias ni realizar comentarios. La página es sólo de lectura.

Estamos trabajando para recuperarla.

Colectivo editorial de Kaosenlared
Mira també:
http://www.kaosenlared.net/
Re: [Vilafranca] Pancartes solidàries amb Iniciativa Internacionalista
17 mai 2009
Supongo que seria vergonzosa que saliera la unica persona que apoya la pancarta, es decir el que la puso, vaya tela, vais de capa caida.
La cerdocracia no es lo que era.
Re: [Vilafranca] Pancartes solidàries amb Iniciativa Internacionalista
17 mai 2009
Pues felicidades a esa gran persona, que puso la pancarta justo delante del ayuntamiento, y mirando hacia el edificio, de manera que salga de él, verá que por lo menos, hay una voz disidente que se sigue expresando.
Vergonzosos son algunos comentarios que simplemente sobran, que van de cap a caida, eso...
Concert solidaritat amb Iniciativa Internacionalista
17 mai 2009
http://www.iniciativainternacionalista.org/images/sopar_sp.jpg
Re: [Vilafranca] Pancartes solidàries amb Iniciativa Internacionalista
17 mai 2009
Led, no sé quin grau de discapacitat física i/o mental tens, però per penjar una pancarta en un lloc baix i d'aquestes dimensions mai ha fet falta més d'una o 2 persones màxim...

Però en fi, tu volies dir una mentida (vais de capa caida) i ho havies d'intentar justificar d'alguna manera no? en fi, el clàssic "cutrerio espanyol", res de nou al front...

Endavant II!
Sindicato Sindicat