Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
El govern espanyol impugna la candidatura europea d'Iniciativa Internacionalista
14 mai 2009
L'advocat general de l'estat espanyol ha presentat avui al matí un recurs electoral contra la llista
logo-ii.png
L'advocat de l'estat espanyol, Joaquín de Fuentes Bardají ha presentat aquest matí davant el Tribunal Suprem espanyol una demanda d'il·legalització de la coalició electoral Iniciativa Internacionalista que es presenta a les eleccions europees del 7 de juny. Segons un comunicat del Ministeri de Justícia espanyol, consideren que hi ha 'proves suficients' que acrediten que la candidatura 'és una successió fraudulenta de l'entorn d'ETA-Batasuna'.

Després de presentar la demanda, De Fuentes Bardají ha explicat que ahir es va reunir amb els ministres espanyols de Justícia i Interior, Francisco Caamaño i Alfredo Pérez Rubalcaba, amb qui va arribar a la conclusió que 'hi ha proves suficients per actuar contra aquest partit per tal que no es pugui presentar per ser successor de Batasuna'.

La decisió d'il·legalitzar aquesta llista es basa en diferents informes de la Guàrdia Civil i de la policia espanyola que apunten que el cap de llista de la candidatura, l'escriptor, dramaturg i guionista cinematogràfic Alfonso Sastre ha estat a les llistes de les tres formacions il·legalitzades i que la seva candidatura té diversos avaladors relacionats amb ANB. Per la seva part, la Fiscalia espanyola es reunirà d'aquí a unes hores per presentar la seva pròpia demanda amb l'objectiu d'evitar que Iniciativa Internacionalista vagi a les eleccions europees. La Fiscalia afirma que la candidatura europea 'es troba controlada i infiltrada' per Batasuna i que, després d'analitzar la llista, s'han localitzat vint-i-tres candidats que han tingut relacions diverses amb l'entorn de l'esquerra independentista.

Iniciativa Internacionalista denuncia la criminalització

Iniciativa Internacionalista ha fet un comunicat denunciant 'la brutal campanya d'intoxicació informativa amb la finalitat de criminalitzar' la candidatura. Iniciativa Internacionalista aplega organitzacions de l'esquerra independentista de tot l'estat espanyol, també del nostre país. Podeu llegir-ne el manifest i revistar els membres de la candidatura. La representació catalana és presidida per Josep Garganté, delegat de la CGT a TMB, que ocupa el lloc número tres.

Els principis d'Iniciativa Internacionalista

Els punts bàsics del programa d'Iniciativa Internacionalista són: impulsar la mobilització per frenar la precarietat laboral i l'augment de la desocupació; reivindicar el dret d’autodeterminació dels pobles i garantir el dret de no-discriminació per raons ideològiques, de llengua, cultura, edat o sexe; i abonar els processos sobiranistes europeus, de l'Amèrica Llatina i de l'Orient Mitjà.

http://www.vilaweb.cat
Mira també:
http://www.iniciativainternacionalista.org

This work is in the public domain

Comentaris

por los consejos de base municipales
14 mai 2009
el estado fascista español demuestra otra vez que franco murio, pero sus fieles lacayos siguen aplicando las ideas del ragimen fascista.
posiblemente I.I. intentaran recurrir la sentencia a tribunales europeos, pero europa tambien es autoritaria con sus leyes.
solo hay una salida y es empezar a contruir desde lo municipios iniciativas de solidaridad entre todas, crear asambleas en cada barrio y pueblo, donde hacer una union de bases anticapitalista y crear consejos en los barrios donde se decida lo que hay que hacer y que este movimiento hecho desde las calles no tenga freno, que sea autonomo donde libertarias y comunistas-socialistas antiautoritarios se unan para crear una manera de hacer diferente a la de los partidos politicos y sindicatos, una fueza que destruya la manera de vivir actual y que no caiga en los errores de la urrs, china, cuba o venezuela de crear lideres y un certralismo autoritario rojo.
Re: El govern espanyol impugna la candidatura europea d'Iniciativa Internacionalista
14 mai 2009
Tot i que sona molt be, esteu somiant truites com sempre. Si ja es dificil posar-se d'acord en una escala amb 4 veins per qui ha de netejar el proper dissabte, no vull pensar que serien aquestes assamblees. Lo millor un gestor, professional que miri de treure el maxim partit d'acord amb el que hi hagi. I que es reparteixi de manera adient. Tornar als gremis, nomes un cambrer sap de les dificultats d'un altre cambrer i que es podria millorar. Res de sindicats ni partits politics que l'unic que fan es embutxacar-se els quartos i no fotre ni brot, bueno aixo els que poden oi cnts i demes?
Re: El govern espanyol impugna la candidatura europea d'Iniciativa Internacionalista
14 mai 2009
el pep aquest és un fatxa de molt de cuidado.
que demanaries un gestor eficient a lo Adolf hitler o francisco franco o mussolini? au va calla i torna a la teva pàgina de 33 de merda. Gremis? si que és veritat que els fatxes teniu un cervell tan retrassat que sembla que estigueu a l'edat mitjana. quina subnormalitat de tornar a l'organització gremial, i al secretisme de l'ofici també? i al tràfic d'influéncies gremial també? au va! petit burgés de merda!
Avui dia queden gremis, si, el de flequers, el de ferrers, però voler que aquests gremis assumeixin feina sindical és perpetuar l'explotació laboral i intentar afavorir les capes més altes de la petitat burgesia, vaja tot un avanç per les classes treballadores.
pep = provocador + estúpid + prepotent
Re: El govern espanyol impugna la candidatura europea d'Iniciativa Internacionalista
14 mai 2009
Llegeix, un gestor professional per gestionar recursos, no vides.No voldria uns altres paquitos, castro, etc... I si el sistema gremial, tot i que es podria perfeccionar, vivim al segle XXI. Tens alguna cosa en contra de la gent que pateix Sindrom de Down? Podries insultar amb mes estil, ara resultara que ets tu el feixista.
PEP=Josep, un dels meus noms de pila. Au a plorar amb la mama.
Re: El govern espanyol impugna la candidatura europea d'Iniciativa Internacionalista
14 mai 2009
Completament d'acord amb el que ha senyalat "Nieto de Roja" i afegir que, en tot cas, d'existir qualsevol iniciativa municipal institucional, serveixi simplement com a corretja de transmissió de l'expressió popular del moviment assambleari heterogeni anticapitalista, mai configurar-se i acomodar-se a l'estructura jeràrquica i burgesa de l'Estat ni deslligar-se de servir com altaveu i executor de la veu i participacio directa de les bases.

Compte amb el debat intern de les CUP per a fer llistes al Parlament, per exemple ..
Re: El govern espanyol impugna la candidatura europea d'Iniciativa Internacionalista
14 mai 2009
Però ja se sap si finalment cauran o no?
Re: El govern espanyol impugna la candidatura europea d'Iniciativa Internacionalista
14 mai 2009
La web de l'esquerra abertzale no funciona
http://www.ezkerabertzalea.info/

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more