Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: antifeixisme
Fora nazis!(com els Patriotes d'Espanya Contra el Maltractament Animal)
13 mai 2009
Compte amb grups nazis autoanomenats contra la tortura animal.
Compte amb grups nazis autoanomenats contra la tortura animal. Quan en l'àmbit de l'alliberament animal es van filtrant escombraries neo-nazi, nacionalista, patriota, això dóna lloc a que les persones que desconeixen la temàtica s´ allunyin d'ella degut al fet que molts recorden i saben el que el nazisme va fer en el passat. Hem de saber que aquesta escòria en el present i en el passat proper també va escurçant els drets de la gent més exclosa socialment (si ets una persona > pobra, immigrant, gai, lesbiana, indigent, ets el seu objectiu vivent), i davant això no podem concebre ,entendre ni deixar que aquestes escombraries vagin penetrant àmbits on el respecte per altres espècies és un dels valors a seguir. Haurien d'entendre que el respecte a les altres espècies comença pel respecte als éssers de la pròpia espècie humana. Ja a França es confon la penya amb Brigitte Bardot, una seudo defensora d´ "animalets" però que a l'hora de deixar en clar la seva posició política es va cap a l´ ultradreta de Le Pen, pretenent que els immigrants tornin als seus "llocs d'origen". Això políticament deixa a la lluita per l'alliberament animal i humà com una mica friki en aquest món tant posmodern, com si d'un passatemps es tractés. L'alliberament animal, si no és revolucionàri en aspectes tals com una manifestació i posició de negació a l´ autoritat, quedarà com si fos una dieta basada en vegetals, si una persona es diu vegana però és nazi, abans que de tot és nazi, no és antiespecista en la seva condició política, si un policia diu esser vegà, en la seva cotidianeitat segueix duent el seu kubotán, la seva placa i la seva porra, és una persona autoritària en essència, una dieta no fa a una ideologia, sinó la seva pràctica política. Els nazis també es diuen ser contraris als governs, però des d'una òptica autoritària clar, en les antípodes del que un moviment llibertari és, cas clar són els camps de concentració per més que segueixin apareixent revisionistes. El pensament quotidià de moltes persones té el mite de dir "Hitler era vegetarià, Goering va legislar sobre la vivisecció" , una mica que té la seva refutació en el fet de que Hitler no menjava animals perquè els considerava inferiors (igualment hi ha moltes teories sobre això) i el cas de la vivisecció és perquè el nacionalsocialisme sostenia que aquesta era una "tècnica o ciència jueva" , una manera més de demostrar el seu antisemitisme i enviar-los als camps o càmeres. Una ciència que molts mèdics nazis com Mengele, Klaus Barbie van practicar amb molts grups humans. No volem allargar més això, sinó dir ben clar que l´ alliberament animal és també l'alliberament humà, el de la nostra espècie. Fora nazis!
Això és per grups com PECTA Patriotes d'Espanya Contra el Maltractament Animal
http://pecta-i.blogspot.com
fixar-vos en mail de contacte: conté el numero 88, si ets anti nazi ja saps el que significa.


Cuidado con grupos nazis autodenominados contra la tortura animal.
Cuando en el ámbito de la liberación animal se va filtrando basura neo-nazi, nacionalista, patriota, eso da lugar para que las personas que desconocen la temática se alejen de ella debido a que muchos recuerdan y saben lo que el nazismo hizo en el pasado.
Debemos saber que esta escoria en el presente y en el pasado cercano también va cercenando los derechos de la gente más excluída socialmente (si eres una persona pobre, inmigrante, gay, lesbiana, indigente, eres su objetivo viviente), y ante eso no podemos concebir ,entender ni dejar que esta basura vaya permeando ámbitos donde el respeto por otras especies es uno de los valores a seguir.
Deberían entender que el respeto a las demás especies comienza por el respeto a los seres de la propia especie humana.
Ya en Francia se confunde la peña con Brigitte Bardot, una seudo defensora de "animalitos" pero que a la hora de dejar en clara su posición política se va hacia la ultraderecha de Le Pen, pretendiendo que los inmigrantes vuelvan a sus "lugares de origen".
Esto políticamente deja a la lucha por la liberación animal y humana como algo friki en este mundo tan posmoderno, como si de un pasatiempo se tratase.
La liberación animal, si no es revolucionaria en aspectos tales como una manifestación y posición de negación a la autoridad, quedará como si fuese una dieta basada en vegetales, si una persona se dice vegana pero es nazi, antes que nada es nazi, no es antiespecista en su condición política, si un policía dice ser vegano, en su cotidianeidad sigue llevando su kubotán, su placa y su porra, es una persona autoritaria en esencia, una dieta no hace a una ideología, sino su práctica política.
Los nazis también se dicen ser contrarios a los gobiernos, pero desde una óptica autoritaria claro, en las antípodas de lo que un movimiento libertario es, caso claro son los campos de concentración por más que sigan apareciendo revisionistas.
El pensamiento cotidiano de muchas personas tiene el mito de decir "Hitler era vegetariano, Goering legisló sobre la vivisección" , algo que tiene su refutación en el hecho de que Hitler no comía animales porque los consideraba inferiores (igualmente hay muchas teorías sobre eso) y el caso de la vivisección es porque el nacionalsocialismo sostenía que ella era una "técnica o ciencia judía" , una manera más de demostrar su antisemitismo y mandarlos a los campos o cámaras.
Una ciencia que muchos médicos nazis como Mengele, Klaus Barbie practicaron con muchos grupos humanos.
No queremos alargar más esto, sino decir bien claro que la liberación animal es también la liberación humana, la de nuestra especie.
Fuera nazis!
fijaros en mail de contacto: contiene el numero 88, si eres anti nazi ya sabes lo que significa

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Fora nazis!(com els Patriotes d'Espanya Contra el Maltractament Animal)
13 mai 2009
Sense coneixer aquesta gent de res, perque persones d'ideologia de dretes no poden defensar els drets dels animals d'una manera activa? Una altra cosa afirmar que patriotisme es nacionalsocialisme demostra un gran ignorancia. Propia de cumbaias i pijets jugant a fer la revolucio.
Re: Fora nazis!(com els Patriotes d'Espanya Contra el Maltractament Animal)
13 mai 2009
Pep veig que no saps el que significa el núm,ero 88 en la simbologia nazi, el 8 es el número d'ordre de la lletra h dins l'abecedari, aquesta lletra dues vegades en forma de 88 significa H.H. les dues inicials de la salutació nazi (hail Hitler) ara entenç una mica millor el perquè de tillar de Nazis aquest grup en concret.

Per cert davant del que significa patriotisme pot haver un debat molt llarg i ja et dic que no fa falta ser res del que dius que s'ha de ser per pensar en aquesta diatriva.

Potser que comencesis a pensar en respectar una mica més la gent que no pensa com tu, ja que si no realment quedes com un nazi cualsevol que sols sap utilitzar l'insult fàcil per rebatre arguments, molt pobre vaja.

Segur que o pots posar arguments i no insults infantiloides.
Re: Fora nazis!(com els Patriotes d'Espanya Contra el Maltractament Animal)
13 mai 2009
eh, pep, defensar els drets dels animals és una actitut burgesa, típica de qualsevol pijet (de dretes) que pretén atorgar-li drets burgesos als seus animals de companyia per una qüestió estúpidament sentimental. No m'extranya que sigui una pràctica de l'ultradreta.
Vul fer-te saber que defensar els drets dels animals és una actitut que no té res d'ecologista i que la pot defensar qualsevol industrial malparit.
Ser ecologista és una cosa ben diferent de la que practiquen aquests nazis de merda, i no es pot compartir espais amb aquesta gent de dretes pq després passa el que passa amb els partits "verds", que al final acaben sent tapadores d'agents socials que pul·lulen en els espais ecologistes només per tirar les lluites enrere. com els teus comentaris de provocador de 3 al quartu que mai no porten enlloc més que a la discussió de pati d'escola.
Re: Fora nazis!(com els Patriotes d'Espanya Contra el Maltractament Animal)
13 mai 2009
Perdona pero els nazis varen ser els primers en fer politica ecologica, en replantar boscos, en eliminar la vivisecció, en fer politica antitabac, politica de reforma agrària i rural, en protegir els animals, els progres ho han aclaparat tot des de 1945, però realment els primers en defensar tot això va ser el NSDAP.
PECTA (Patriotas españoles contra la tortura animal) de nazi no en té res, es una organització Nacional Revolucionària i punt.
I ser Nacional Revolucionari igual que esser nazi, a no ser que sigueu gilipolles perduts, sabreu que de dreta o de ultradreta no en té res. Ah vale, que vosaltres sou els tipics subnormals que a tot el que no pensa com vosaltres li dieu feixista, es veritat, ja no sabia que tractava amb els mongolos sectaris de l´esquerra de sempre.
Re: Fora nazis!(com els Patriotes d'Espanya Contra el Maltractament Animal)
13 mai 2009
http://ca.wikipedia.org/wiki/Gregor_Strasser
Re: Fora nazis!(com els Patriotes d'Espanya Contra el Maltractament Animal)
13 mai 2009
Mira ja ha sortit un intel·lectual nazi.
Així els nazis tú dius que eren ecologistes de debó? com els d'iniciativa oi? amb l'ajuda dels industrials Krupp i Mercedes es van dedicar a replantar boscos oi? i la Wolkswagen és dedicava a ajudar a protegir els animals fent indústria bél·lica oi? ves que ecologistes!!
torna al teu cau tros de merda que a sobre sembles tontu de defensar que els nazis del desenvolupament industrial eren ecologistes. A tú t'expliquen cuentus txinus i tels creus de pe a pa oi?
Un altre cosa, a tú et sembla que ens importa una merda els noms i els diferents tipus de sectes fatxes o nazis? jo us foto a tots en el mateix sac i el sac el tiro al riu, amb tots els vostres grupuscles i conflictes estúpids. revolucionaris vosaltres? si clar amb els diners dels industrials i dels papas fatxes, i amb l'ajuda de la madera per fer ni que sigui una pintada.
ves a cagar
Re: Fora nazis!(com els Patriotes d'Espanya Contra el Maltractament Animal)
13 mai 2009
Qui van ser els ecologistes sinò els nazis, els teus amiguets els putos comunistes que per a deixar als kulaks a la intemperie incendiaven tots els boscos??
Si no saps de que parles millor calla la boca subnormal,Alemanya era no un país d´esquerres(tercermundista), i tenía la seva industria pero amb les seves regul.lacions i controls estrictes, pero no val la pena explicar res per a un miserable que el maxim que ha llegit en sa vida es El Jueves als lavabos del bar.
Jajaja, a veure si un país no pot compaginar un rwarmament i una reindustrialització de les conques mineres i de les arees siderurgiques i en canvi fer lleis per a protegir dels preus les zones rurals i prohibir la tortura dels animals.
Al qui li importa una merda el que puguis opinar es a mi, simplement estic defensant uns camarades que estant portant a terme una lluita honesta i desinteressada, de les critiques infantils dels unics animals als que els hi aplicaría la vivisecció: de vosaltres escòria.
Jejje, els nazis es van finançar de industrials alemanys, que men dius dels comunistes russos que els finançaven bancs de Londres i d´Estocolm?
De la Iugoslàvia de Tito que la fina´çava la Gran Bretanya?
Dels anarquistes espanyols ajudats per la CIA i el gobern americà, o de la Xina de Mao finançada i alimentada amb cereal a preu de cost pels Estats Units.
Ah clar, estic parlant amb els superrevolucionaris que compren els seus discos al Corte Inglés, fan els concerts patrocinats per la Coca Cola i la Caixa, reben subvencions de l´Estat i a més la policia els hi fa la vista grossa en tot el que fan. Pobres gossos
Re: Fora nazis!(com els Patriotes d'Espanya Contra el Maltractament Animal)
13 mai 2009
OJO! andan demasiados nazis akerosos merodeando x aki

FASCISTAS ASESINOS!
Re: Fora nazis!(com els Patriotes d'Espanya Contra el Maltractament Animal)
13 mai 2009
Algun friki del msr... Ja us pillarem un dia ja! en les vostres escapades que feu a portal de l'àngel, o rambles.... com a sant jordi, que tenieu la paradeta amb llibres nazis (mesclats amb llibres comercials, així m'agrada la coherència!!) i al costat de la policia, els vostres amiguets.
Re: Fora nazis!(com els Patriotes d'Espanya Contra el Maltractament Animal)
13 mai 2009
Gregor Strasser, freak, quan de rato perds tu escribint totes aquestes cosetes de que si els kulaks comunistes cremats o que si les àrees siderúrgiques alemanes?
Tens amics a qui puguis explicar totes aquestes coses que saps?
Jo diria que no.
I a mi gent com tu em trenca el cor.
salut guapo.
Re: Fora nazis!(com els Patriotes d'Espanya Contra el Maltractament Animal)
13 mai 2009
FUERA NAZIS DEL PLANETA.
Re: Fora nazis!(com els Patriotes d'Espanya Contra el Maltractament Animal)
13 mai 2009
L'ecologisme es troba ja a Thoreau i a socialistes com Proudhon, però Strasser és ignorant i té molt de temps lliure per vessar merda a IMC. És lo que té ser depenent a la Llibrería Europa, com que ningú no entra a comprar res, et fas "intel·lectualet" fatxa.
Re: Fora nazis!(com els Patriotes d'Espanya Contra el Maltractament Animal)
13 mai 2009
Per a comunista: les vostres amenaces la veritat, ens gelen de por.
Per a Eva: m´agrada escriureus com a hobbie, igual la meva musica us amansa.
Per a l´ultim: vosaltres la teoría, nosaltres la pràctica. Les vostres idees impracticables i utòpiques. Les nostres foren realitat. Llegeix una miquetra coses que no siguen comprades a El grillo Libertario, veuràs que hi ha més món fora de les bajanades escrites per il.luminats petitburgesos com Marx, Kropotkin o Tolstoi.
Per cert, ahir em vau dir que era Mosso d´esquadra, avui que soc depenent de la Llibreria Europa, que serà el pròxim?? Amant de les vostres mares i germanes??
Re: Fora nazis!(com els Patriotes d'Espanya Contra el Maltractament Animal)
13 mai 2009
En la revista Krisis número 15, que dirige Alain de Benoist (tema que se repite en Hespérides num 6), se habla a fondo de las declaraciones de Luc Ferry y de Levi-Strauss sobre los peligros de una redefinición de las relaciones del Hombre y la Naturaleza, de la visión de lo que es la Naturaleza. Es famosa ya la advertencia de ambos de que ese camino conduce absolutamente al Nacionalsocialismo, y por tanto está prohibido. Ambos definen la necesidad de una visión 'democrática' de la Naturaleza. Una visión judía al fin y al cabo, basada en la mentalidad bíblica: La Naturaleza al 'servicio' del Hombre, el homocentrismo y el utilismo económico. Levy Strauss dice claramente que los NS fueron los primeros ecologistas, y que ahora serían unos fanáticos verdes. Especialmente Walter Darré, ministro de agricultura NS, es considerado como el primer político ecologista en el poder de la historia... y el último por ahora. Los Nacional Socialistas fueron los primeros en legislar leyes contra la vivisección, contra la caza, en favor de los animales y del entorno.
Ley del 24/11/33 sobre Protección de Animales y prohibición de la Vivisección.
Ley del 3/7/34 sobre la Limitación de la Caza.
Ley del 1/7/35 de Protección de la Naturaleza.

Estas leyes eran únicas en ese momento, y son muy adelantadas respecto a las actuales.
Vemos que solo llegar al poder en 1933 ya se dedicaron a proteger a los animales y las relaciones con la Naturaleza. La razón es que para el NS la naturalidad no es un accesorio electoral sino una base fundamental de su cosmología.
Mientras Mao ordenaba en 1950 matar a los gorriones (a los que acusaba en sus neuróticos 'poemas rojos' de comer el 'grano del pueblo'), provocando la mayor hambre conocida al año siguiente (al acabar con el enemigo natural de los gusanos y las plagas de insectos), mientras ningún líder demócrata o comunista le preocupó lo más mínimo proteger bosques o animales, los NS en plena toma del poder asumieron cambios radicales en ese tema.
No es objeto de este artículo documentar la labor NS en el tema de la naturalidad, la obra fue enorme, sino solo hacer ver que el tema de la hermandad Hombre y Naturaleza es una base real del NS, no solo teoría.
Sin duda iniciativas como 'Belleza en el Trabajo' han sido y son aun las mejores soluciones para recuperar una vida digna y actualmente serían de enorme necesidad pese a los 60 años que han pasado.
El tema es importante de reseñarlo hoy en día, cuando los nuevos grupos NS salidos en estos años parecen haber olvidado esa faceta fundamental de la naturalidad, y equivocan el camino hacia la ecología. Antes de leer ecología hay que pasear por los campos, subir a las montañas, amar a los animales.

La Ecología está muy bien DESPUES de la Naturalidad, pero nunca en vez de ella.
Y lamento reconocer que entre los NS existe una profunda tendencia actual a hacer lo inverso: hablar de Ecología y no practicar la Naturalidad.
Hay que subir a nuestras cumbres y ver amaneceres, antes de meterse a analizar los datos de las revistas ecologistas.
Hitler amaba profundamente la Naturaleza, desde las montañas a los animales, aunque jamás leyera nada de Ecología. Ahora los políticos leen sobre Ecología pero no aman la Naturaleza.
Alfonso Guerra es uno de los dirigentes del Parque de Doñana, donde se construyen urbanizaciones y se recortan espacios. Pero en realidad ¿que le importa a Guerra ese espacio, fuera de su reflejo en las estadísticas?. No necesitamos ecologistas sino apasionados del entorno natural. Necesitamos hombres con pasión por la Naturaleza.
Re: Fora nazis!(com els Patriotes d'Espanya Contra el Maltractament Animal)
13 mai 2009
És cert que els nazis els hi va tot aquest "rotllo" del misticisme i la naturalesa, però d'aquí a dir que van ser els primers ecologistes... En tot cas els primers ecologistes van ser els socialistes utòpics com Proudhoun.

A més, de què serveix protegir l'entorn si després envien als crematoris a milions de persones. Ah clar que això dels crematoris és un invent del govern sionista a l'ombra,etc,etc
Els nazis els interessa i interessava protegir l'entorn simplement per protegir la seva raça ària, els altres humans els hi éren ben bé igual, o alguns preferien veure'ls morts.

Sembla mentida que a principis del s.XXI i després de tot el que ha pasat, encara hi hagi gent que pensi així. Només poden ser molt mala gent, afortunadament són una minoria però cal estar altera i combatre'ls si fa falta.

Aneu als vostres fòrums i mateu-vos a palles amb els vostres pamflets! Només sou escòria. Fent publicitat aqui no acoseguireu res.
Re: Fora nazis!(com els Patriotes d'Espanya Contra el Maltractament Animal)
13 mai 2009
És realment estrany que els nazis perdin el temps escrivint a Indymedia... és pràcticament impossible que convenseu algú aquí. Si voleu adeptes aneu a explicar les vostres palles naturalistes a gent que no us vegi el llautó d'una hora lluny.
Ho dic en serio... què en treieu? Voleu impressionar? Aneu de culturetes? D'intelectuals?
Jo mai he pensat que els nazional-socialistes siguin curts (vull dir no especialment), sempre he pensat que es caracteritzen més per la covardia, la rabia i la frustració personal i social.
I això no feu més que confirmar-m'ho.
pd: una mica curtets, ben mirat, sí que sou... salut.
Re: Fora nazis!(com els Patriotes d'Espanya Contra el Maltractament Animal)
14 mai 2009
PEP! GREGOR!!!ACABEU-VOS LA SOPA I AL LLIT
Re: Fora nazis!(com els Patriotes d'Espanya Contra el Maltractament Animal)
14 mai 2009
gregori deixa de menjar-li la polla a en RAmon BAu si per "pràctica" entens tú tenir el cap ficat entre les seves cames. I de pas deixa també de llepar-li el cul al de la llibreria europa que ja sabem que només busques que et facin descomptes per als llibres de cuentus txinus que allà venen. Un dia anirem allà i farem una gran foguera de sant-joan (amb la tenda no amb els llibres) i tindràs que anar a les biblioteques públiques com tothom, aleshores et tornaràs un socialdemócrata menjat de l'olla, però per lo menys tindrás futur fent de regidor de merda per al psc, perqué ja es veu que de presentar visions deformades de la realitat i la história set dona prou bé.
I no cal que copiis als posts parts de llibres com argument per demostrar res, pq em sembla cutre fer una ressenya sobre 3 lleis de merda quan ni tant sols expliques de que van les lleis. la de caça que la van posar els terratinents alemanys per no exhaurir la caça i que els vilatans no es fotessins els animals de les seves terres en plena crisi económica, uau, no vegis que ecologistes.
ves amb compte que t'han fet una bona neteja de cervell i no ets capaç de reconéixer-ho, els tontus a qui proves impressionar i agradar del carrer séneca no dubtaran en utilitzar-te i sacrificar-te en funció dels seus propis interessos. Acabaràs al talego pensant que defenses alguna causa mentres els del carrer séneca et somriuran i et faran copets a l'espatlla mentres continuïn tallant el bacallà entre quatre txavals menjats de tarro com tú.
pecta
15 mai 2009
lo que esta clar es que vosaltres rojos no sabeu el que es un NS els Ns no lluitem per odi com vosaltres(anti-nazis anti-tot)vosaltres bebeu coca-cola dels usa i us patrocina el ajuntament de farsalona,i nosaltres estimem la nostra terra.
Ser ns no vol dir clavar pallisses amb un negre jo penso que la unio de les raçes ens perjudica tant a ells com a nosaltres,em fi vai compendreu les coses !!!lluitem per 14 paraules que ens donen 88 motius!!!!Salutacions desde Manlleu
Rudolf Hess sempre al nostre cor
pecta
15 mai 2009
lo que esta clar es que vosaltres rojos no sabeu el que es un NS els Ns no lluitem per odi com vosaltres(anti-nazis anti-tot)vosaltres bebeu coca-cola dels usa i us patrocina el ajuntament de farsalona,i nosaltres estimem la nostra terra.
Ser ns no vol dir clavar pallisses amb un negre jo penso que la unio de les raçes ens perjudica tant a ells com a nosaltres,em fi vai compendreu les coses !!!lluitem per 14 paraules que ens donen 88 motius!!!!Salutacions desde Manlleu
Rudolf Hess sempre al nostre cor
pecta
15 mai 2009
lo que esta clar es que vosaltres rojos no sabeu el que es un NS els Ns no lluitem per odi com vosaltres(anti-nazis anti-tot)vosaltres bebeu coca-cola dels usa i us patrocina el ajuntament de farsalona,i nosaltres estimem la nostra terra.
Ser ns no vol dir clavar pallisses amb un negre jo penso que la unio de les raçes ens perjudica tant a ells com a nosaltres,em fi vai compendreu les coses !!!lluitem per 14 paraules que ens donen 88 motius!!!!Salutacions desde Manlleu
Rudolf Hess sempre al nostre cor
Re: Fora nazis!(com els Patriotes d'Espanya Contra el Maltractament Animal)
15 mai 2009
clar, vosaltres us peteu 6 milions de persones pel cap baix en camps de concentració per amor a les raçes (i no em vinguis amb discursos negacionistes barats que jo tinc familia que va morir a alemanya). I ara resulta que els brigadas blanquiazules i els ultra-sur no beuen coca-cola, de debó et creus les tonteries que dius? i ara resultarà que el PSC regala calers als antisistema oi? com ets de burru de creuret aquestes collonades del rudolf hess? tens problemes familiars oi? vens d'una família desestructurada o de militars oi?
I a manlleu tothom sap que hi ha púrria, però tranquis, el poble és petit, ja et saludaré, segur que algú sap qui ets.
Re: Fora nazis!(com els Patriotes d'Espanya Contra el Maltractament Animal)
15 mai 2009
Camarada, no sé ni perquè contestes a aquesta escòria, son nomès uns merdes, que viuen dels papis, de les subvencions publiques i de passar droga, aquests progres fan el hippie uns anyets i llavors des del 1968 ençà es veu clarament on acaben: als Ajuntaments, a les Diputacions, a l´administració, o donant pel cul als treballadors, als mateixos que diuen defensar pero que avui per avui son els seus pares de la corbata(els mateixos que entren a les okupes amb el sobret de la paga) els que han creat les ERE´s i demès parafernalia.
I ja que els hippies m´han mencionat aclararè unes petites coses: Al Ramon Bau no el conec personalment,alguna vegada he llegit algun article seu i prou, pero no us aniria mal llegir una mica de temàtica seva de qualitat enlloc de sempre parlar de l´estiu del 36 com a bons nostàlgics igual que els fatxes recordant els mesos en que us vau dedicar a fer el que sóu: a robar i a matar per envejes i per ser uns subnormals fundamentalistes.
A la Llibreria Europa precissament fa un parell d´anys que no hi vaig,quines coses, pero no m´importaría anar aquesta mateixa tarda a comprar algun llibre, quan en vulgui comprar dels vostres ja anirè a l´Fnac de Plaça Catalunya, que es on venen reeditats els de Ruedo Iberico (i llavors aquets rucs es diuen antisistemes, quina ironía).
Em sembla molt bé que fessiu una gran foguera per Sant Joan, qui no pot combatre amb raonaments les idees necessita cremar llibres, comenceu cremant els vostres que dubto que valguin per alguna cosa més que per reciclar.
No explico ni explicarè de que tractaven aquestes lleis perque no val la pena, agafes i t´ho busques tu mateix pallasset, igual aprens algo de història, tant viure entre rates analfabetes comporta aquests comentaris per a gent que està a la vostra altura intelectual: gent que té la sindrome de Down per avall.
Quan els nazis van entrar en tres anys van acabar amb el paro (mentres que als vostres regims la gent sempre s´ha fotut de gana, perque els que manaveu ereu a més de uns ganduls retrograds, gent tant inepta com el mes subnormal del govern de Somalia), i l´Alemanya nazi no era Can Pixa com una societat d´esquerres qualsevol, la gent tenia de tot, els pocs que devien caçar perdius a les finques dels terratinents devia ser algun bretol dels vostres, camí de Buchenwald.
Farè el possible per no anar al talego, pero si hi vaig serà per decissió meva, i per algo escollit voluntariament, a mi no em paguen amb droga els secretas com a vosaltres a canvi de fer-los la feina bruta.
La teva familia va morir a Alemanya,i el teu pare qui era, el gran Enric Marco?? Pues jo em cago amb la teva familia.
Si ens vols venir a saludar t´esperarem encantats, ens agrada la gent simpatics, el Carlos Palomino també era un noi simpatic i el van saludar efusiváment, i al Roger, i al Agulló, i al Jan Kucera, i a...
ESTEU ACABATS GUARROS, VINGA ANEU A PLORAR AL MONTILLA I AL ESTEBAN IBARRA IGUAL US DONEN ALGUN VAL DE DESCOMPTE PER AL PROXIM CONCERT DE PUS SERVIUM.
Re: Fora nazis!(com els Patriotes d'Espanya Contra el Maltractament Animal)
16 mai 2009
mira dono per acabada la discussio ja que a mi les persones amb sindrome de down em fan molta llastima i com ser ns vol dir tenir un minim de educacio et deixare per impossible quan siguis gran acabaras en un despatxet del gayxample fent de lacai del sistema
JOSUE ESTEVEZ LIBERTAD,RICARDO GUERRA LIBERTAD!!!
IRMA ILDA GRESSE UN EJEMPLO A SEGUIR
A PER CERT PER LES TEVES AMENAÇES NO HI DORMIT,I NO DESMEREIXIS EL MEU POBLE MANLLEU PERQUE ES OBRER A LO MILLOR TU DIUS QUE SOM PURRIA PERQUE EL TEU PAPA TE MOLTS DINERS,AMB EL QUAL DEUS ANAR ALS CONCERTS DE NON SERVIUM GRATIS,ORDINADOR A CASA MENTRES JO TINC QUE ANAR A LA BIBLIOTECA.
VIVA EUROPA!!!
Re: Fora nazis!(com els Patriotes d'Espanya Contra el Maltractament Animal)
30 mai 2009
Entrevista realizada por KRISIS21 a Lidia María Caldeira Silva presidenta de PECTA.

Patriotas Españoles Contra la Tortura Animal es una asociación ecologista y animalista muy diferente a las demás; rechazan la parafernalia progresista y las utopías primitivistas, entrando de lleno en una lucha que hasta ahora había mirado a los social-patriotas por encima del hombro. Krisis 21 compartió unos minutos con Lidia Caldeira, presidenta de la asociación.

P.-¿Cuánto tiempo lleváis organizados? ¿Cómo fueron los comienzos?
R.- Llevamos ya casi un año de actividad incesante, sobre todo vía internet, poco a poco vamos obteniendo resultados, aunque nos está costando mucho esfuerzo.

Desde los comienzos hasta la fecha el resultado obtenido es bastante pobre. La mayoría de la gente del "área" se interesa poco o nada en estos temas.
Somos conscientes de que hay muchos objetivos y más importantes, a su juicio, que abarcar, pero no es motivo para dejar de lado la defensa de la naturaleza y los seres vivos que comparten con nosotros el mundo.

P.- ¿Cómo definiríais vuestra asociación? ¿Creéis que es compatible la lucha ecologista y animalista con el movimiento nacional revolucionario?
R.- Patriota, animalista no sectaria y revolucionaria, una vía para la gente que se preocupa por los animales pero no por ello se alinee junto a la extrema izquierda.

Por supuesto, desde siempre nuestras ideas han estado enlazadas a la defensa animal y a la ecología (recordemos qué régimen fue el primero en abolir la vivisección), pero con el tiempo, por desgracia, hemos cambiado esa lucha por las borracheras de fin de semana en conciertos y domingos de fútbol y peleas.

P.- ¿Militáis en algún partido político o asociación o simpatizáis con alguno de ellos?
R.- Personalmente no milito en ningún partido político, pero siempre he simpatizado con el MSR. Si el día de mañana nuestro mensaje comenzara a calar, no nos importaría seguir creciendo desde el MSR.

P.- ¿Cuántas personas componen vuestro colectivo?
R.- Bueno... no anda mal la cosa, podría ir mejor. Somos alrededor de una decena de personas, aunque en nuestro foro de internet hay inscritas más de 50.

P.- ¿Qué actividades habéis hecho hasta la fecha?
R.- Hemos acudido a varias manifestaciones contra la tortura animal (cuando nos han dejado los convocantes). También participamos con una ponencia en la I Jornada Contra el Pensamiento Único organizada por el MSR Ciudad Real. También hemos apoyado iniciativas concretas contra el cierre de una perrera, contra becerradas en las que participaban menores de edad... la agitación ha sido continua, pero siempre se puede hacer un poco más.

P.- ¿Cuál ha sido la respuesta de las otras asociaciones ecologistas y animalistas ante vuestra original propuesta?
R.- Catastrófica. Era consciente cuando cree PECTA, que daríamos bastante que hablar y que no nos recibirían con los brazos abiertos, pero parece que se han puesto todas las asociaciones animalistas "apolíticas" de acuerdo para boicotearnos. Nos atacan continuamente y nos impiden participar en manifestaciones supuestamente "abiertas".

No quieren que acudamos a sus actos, no permiten que ayudemos o colaboremos, conclusión no quieren tener nada que ver con nosotros.
De todas maneras, no se puede esperar otra cosa de la extrema izquierda, que es quien realmente "maneja el cotarro" en esta lucha. Quieren seguir monopolizando las luchas sociales alternativas, y si no hacemos nada por impedirlo, lo conseguirán.

P.-¿Y la respuesta de la denominada "área patriótica"?
R.- Pues no tan buena como cabía esperar. Me he dado cuenta que tenemos demasiada casposería metida en este "área patriótica".
Confunden crueldad y barbarie con tradición y cultura, confunden tener ideas nobles con ser "hippies" o "guarros". Eso sí, también hay que reconocer que quien se ha acercado a nosotros, proviene en un 90% de círculos social-patriotas.

P.-¿Qué representa vuestro símbolo?
R.- Usamos el imperio solar, un símbolo netamente hispánico y de carácter revolucionario, con una "pezuña" superpuesta, que representa la lucha animalista.

P.-Responde con brevedad, escribiendo lo primero que pase por tu cabeza al leer estas palabras:
Toreo: Tortura. Vergüenza que se conozca a España por algo tan repulsivo.
Animales: Los seres vivos más nobles que habitan la Tierra, los eternos olvidados, maltratados y utilizados.
Medioambiente: Si no lo cuidamos, no tenemos nada.
España: Rica en cultura, tradiciones, paisajes... una unión de pueblos que aún tiene mucho que decir. No somos conscientes de los que tenemos.
Europa: El futuro. La única na-ción que puede plantar cara a EE.UU. Nuestro proyecto vital.

Gracias por dedicarnos una parte de tu tiempo, Lidia. Si quieres añadir algo a lo expuesto con anterioridad, éste es el momento.
Gracias por hacernos la entrevista; tener un hueco en una revista disidente como Krisis 21 nos llena de satisfacción. Quien quiera saber más sobre nosotros, puede entre en la página pecta.iespana.es
Si amas tu tierra y los animales, serás bienvenido.
Re: Fora nazis!(com els Patriotes d'Espanya Contra el Maltractament Animal)
01 jun 2009
Hala Lidia, mona, que lo de pecta te va a durar lo que un caramelo a la puerta de un colegio, a ver donde te vemos de aquí a dos años, facha asquerosa, sucia, guarra, puerca! Se os ve el plumero i que se que os reís del veganismo en vuestro foro que teneis a puerta cerrada, falsos, escoria, gentuza, incoherentes de mierda! Ojala vuestros hijos sean maricones!
Re: Fora nazis!(com els Patriotes d'Espanya Contra el Maltractament Animal)
03 jun 2009
Y ojalá el tuyo salga solo la mitad de tonto que tu. ¿Porque no te vas a comerle la patata a tu madre capullo?
Anda y que os jodan panda de drogatas y gandules de la izquierda fecal.

¡¡¡ Arriba PECTA, Larga vida a la Lucha de Liberación Animal!!!
Sindicato Sindicat