Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
[FEL] Solidaritat amb Amadeu Casellas
13 mai 2009
Amadeu Casellas, pres anarquista des de 1979, el qual ja hauria d´estar en llibertat segons la pena imposada per l’Estat, ha anunciat que avui, dilluns 20 d´abril, es posa en vaga de fam indefinida per exigir el Tercer Grau de règim penitenciari.
Després de realitzar una vaga de fam l’estiu passat, la qual va durar un total de 76 dies, i que li va suposar unes seqüeles físiques importants, li van prometre la concessió de més permisos, fins a arribar al Tercer Grau. Per part de l’administració s’ha adoptat una política del silenci, a la que s´ha d´afegir l´incompliment dels acords pactats. Davant d´aquest fet, l´única resposta que ha pogut donar el company, després de mesos de paciència, és iniciar un altre cop la vaga de fam. Amb això, Amadeu Casellas no només vol reclamar la seva llibertat immediata, també vol protestar contra el sistema penitenciari i tot el que aquest comporta, ja que constantment ha denunciat les males condicions dels presos, l´ús de la tortura indiscriminada per part dels funcionaris de presons i l'explotació laboral dels presos mitjançant empreses com CIRE.

Des de La Federació d'Estudiants Llibertàries ens posicionem en contra del sistema penitenciari com a mesura repressiva del Estat, i recolzem totalment els presos en lluita com Amadeu Casellas, animant la resta de persones solidàries a mobilitzar-se per la llibertat d’Amadeu, i per acabar amb la repressió, ja que aquesta és un instrument que aspira anular l´actitud crítica i intenta silenciar les problemàtiques socials.

Federació d'Estudiants Llibertàries

Barcelona, 20 d'abril del 2009


Mural realitzat a la Universitat de Barcelona:
http://img219.imageshack.us/img219/7306/dscn1443z.jpg

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [FEL] Solidaritat amb Amadeu Casellas
13 mai 2009
Que farieu en una suposada "societat anarquista" amb violadors, macarres i demes? Deixeu de somiar truites perque la societat perfecta es impossible. No malgasteu el vostre temps amb un robagallines com l'Amadeu, no s'ho mereix, si ha estat tant de temps a dins es per tonto. Tinc + o - la mateixa edat i recordo com si fos ahir que facil era assaltar un banc, tambe tenien mes calers i la seguretat no era com ara. Se de gent que ho han fet nomes pel gust de fer-ho (pot causar addiccio) i per que no? Els quartos malaguanyats per a algunes persones saben millor. Pero qui juga amb foc es crema, com ja podeu veure, hi han moltes maneres de no seguir-li el joc a la societat, no heu de ser uns baquillas o lutes, encara que a aquests els van fer pel-licula i tot. Ara que per una vegada i aprofitant que ara me'n vaig a Valencia a veure el Futbol Club Barcelona, 30 anys de palles i mal menjar son potser una mica massa, potser que li donguessin un permis, un cap de setmana per aliviar tensions. Diumenge a la nit de volta a fer nones.
Re: [FEL] Solidaritat amb Amadeu Casellas
13 mai 2009
Ben fet PEP, et pujarem el sou un altre cop aquest més. Gràcies per ser la policia del país i realitzar tan bé la vostra tasca.

Sempre vostre,
Joan
Sindicato Sindicat