Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Contra la censura: xiulada lliure i monumental!
12 mai 2009
No deixem que TV3 censuri la xiulada al monarca borbó.
Dedica un escrit a la nova super directora de Tv3, la neobotiflera Terribas, i exigeix que volem sentir amb plenitud la sonora xiulada que li dedicaran demà, bascos i catalans, al rei espanyol.

Queden 24h, no t'ho pensis, afegeix el teu comentari al blog de la campanya:

http://nocensureulaxiuladaalborbo.wordpress.com/
Mira també:
http://nocensureulaxiuladaalborbo.wordpress.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Contra la censura: xiulada lliure i monumental!
12 mai 2009
Concerts d´At Versaris, la Carrau, Ai Ai Ai, Plouen Catximbes, Dijous Paella i Doctor Calypso tot el dia en el Punt de Trobada Blaugrana, a 15 minuts caminant de Mestalla. Alcohol, menjar i un burro mecànic, i au que aquesta gent tindrà moltes ganes de sentir l´himne del faraó.XD Els concerts a l´Avinguda Tarongers, en una zona universitària.
Re: Contra la censura: xiulada lliure i monumental!
12 mai 2009
(...)

"Censura a la televisió?
Tots els actors de la mobilització popular estan convençuts que la retransmissió televisiva del partit, que s'emetrà per TVE i TV3, "censurarà" les actituds més polèmiques del públic. Es creu, per exemple, que s'intentarà minimitzar el so de la xiulada i que no s'ensenyaran les pancartes més compromeses. Per intentar combatre aquest oficialisme, un grup de catalans ha creat un blog adreçat directament a la directora de TV3, Mònica Terribas, perquè eviti la censura.

Tanmateix, la decisió no està en mans de Terribas: el senyal realitzat del matx serà distribuït per la productora Santa Monica Productions, contractada per la Federació Espanyola de Futbol."

http://www.avui.cat/cat/notices/2009/05/xiulada_monumental_en_preparacio
Sindicato Sindicat