Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Roda de premsa a Vng. Karim Absolució ! Aturem l'empresonament !
12 mai 2009
Ahir a la tarda, cap a les 18.00 hores, va tenir lloc a la plaça de la vila de Vilanova i la Geltrú, una roda de premsa de la Coordinadora Antirepressiva del Garraf per anunciar els darrers actes del Tomb Solidari en solidaritat amb en Karim de Vilanova i la Geltrú. Aquest cap de setmana està previst l'acte central que tindrà lloc a Vilanova i la Geltrú.
GetAttachment[1].jpg
3.jpg
1.jpg
Aquesta tarda, la Coordinadora Antirepressiva del Garraf, ha ofert una roda de premsa a la Plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú, per anunciar els darrers actes del Tomb Solidari.



Membres del col·lectiu antirepressiu han explicat els actes que duran a terme aquest dissabte, dia 16, per tancar el tomb que els ha portat a més de quinze indrets dels Països Catalans, difonent el cas d'en Karim de Vilanova, recollint la solidaritat de diversos col·lectius i persones, i escampant el debat al voltant del sistema capitalista i la seva crisi.



Començaran amb una manifestació a les 7 de la tarda, que sortirà de la Plaça de la Vila, per arribar al Parc de Ribes Roges, on duran a terme un acte polític amb diversos parlaments. En acabat, hi faran un sopar, i més tard, un concert amb les actuacions del cantautor basc Berna, els ribetans Tres Voltes Rebel, el grup penedesenc dels Trompetes de la Mort, els vilanovins The Hotsteppers, i per tancar la nit la sound-sistema dels Rebel Vibration Sound.



A més dels actes, des de la Coordinadora Antirepressiva del Garraf han aprofitat per recordar la situació del cas del jove vilanoví, que, com han dit, es troba pendent de complir una pena-multa de 100 dies de presó valorats en 400 €. Atès que la seva posició és la de no pagar l'equivalent en diners, els propers mesos es preparen per afrontar l'ingrés a presó d'en Karim. El motiu d'aquesta decisió, ha explicat, és la de desobeïr les penes-multa en considerar-les una mesura classista (perquè estableix un preu en diners per la presó, discriminant entre les qui tenen recursos i les qui no), i una eina de pressió cap als moviments socials. Així han recordat el cas del jove d'Esplugues de Llobregat, detingut i empresonat 10 dies per penjar-se d'un edifici en denúncia del Pla Caufec (macroprojecte urbanístic que afecta Collserola), així com el d'altres participants en actes de desobediència civil o simples manifestacions, amenaçats amb penes de presó.


Combatre la crisi comporta repressió !
Karim Absolució !

http://suport-karim.bloc.cat

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat