Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Cartell mani suport Enric Duran
11 mai 2009
cartellmanifestacio14.jpg
Aquí va el cartell de la manifestació per la llibertat de l'Enric Duran, aquest dijous 14 de maig a les 19:30 a plaça universitat!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Cartell mani suport Enric Duran
12 mai 2009
Feu difusio!!!!
Re: Cartell mani suport Enric Duran
12 mai 2009
Fins ara que l'Enric no l'han possat a la preso. Molts dels col·lectius que estaven a l'assemblea de dijous van passar de tot el tema de crisis. Pero a banda del fet que és de calaix lluitar per treure'l.

I pel que jo penso, aquesta mani no es fa pel fet de trobar intolerable aquest fet, si no el discurs de victimisme d'alguns moviments socials (o com li voleu dir) que fa que les campañes antirepresives siguin la legitimació de tot el que es fa.

Jo opino que la millor arma és seguir sumant gent, mirar de els materials que es van fer com a crisis es reprodueixin, que el cartell segueixi la mateixi línea estética.

Estic segur de que a part dels "convençuts" dels mm.ss. molt poca gent associarà l'estètica d'aquest cartell amb els diaris que van ser repartits. De fet l'estètica d'aquest cartell passarà completament desapercebuda a ulls de la gent normal. És la típica mostra autoreferencial d'autosatisfacció, per pensar que se segueix fent alguna cosa.

Convertir una campanya de Crisis en un slogan de Prou Repressió, em sembla lamentable. Però està clar que alguns de dir tot el temps Prou Repressió, ja que en els Centres Socials d'aquesta ciutat és on es dóna una major repressió encoberta. Així si es diu molt sembla que la pilota està al altre terrat.
xerrada d' Enric Duran a Tarragona
12 mai 2009
dimarts dia 12-05-2009
xerrada del col•lectiu crisi,
presentació de la publicació podem!
i la situació del nostre company enric duran,
pres polític anticapitalista.
19:30h ateneu llibertaria Alomà
c/misser sitges, 9 Tarragona
Re: Cartell mani suport Enric Duran
12 mai 2009
GGR ets un venut i ens vens a alliçonar perquè no tens res millor a fer. Potser sovint errem en el camí, potser no sempre som tots els que voldríem però tu sols vens a difamar acusant els reprimits que sempre acabem rebent mutes i penes desproporcionades a les infraccions comeses. Mentre que un polític corrupte o un nazi rarament són condemnats amb les penes màximes, resulta que als activistes polítics quasi sempre se'ns apliquen figures legals superiors a les realment comeses, això quan s'ha produït alguna infracció...

Estem un xic cansats d'amargats, secretes i d'altres rucs que sols passeu per aquí a desinformar probant de desmobilitzar apuntant a receptes màgiques i parlant sols de la vostra única experiència, tractant al moviment com un tot, maximitzant petits enfrontaments personals...

Amargats i mossos a cagar, podríem acceptar crítiques, però lo que feu valtros no és críticar sols és destruïr, mai proposeu alternatives, mai feu res, sols difamar, desinformar i probar de desmobilitzar amargats com esteu plorant per la vostra desgràcia, pensant que tot és culpa dels altres!
Re: Cartell mani suport Enric Duran
12 mai 2009
GGR, per gustos, els colors... i que dius, que l'Enric fins ara no es a la preso? a quin món vius tu?? Ja fa casi dos mesos que es a Can Brians... no es per res...
Re: Cartell mani suport Enric Duran
12 mai 2009
"si no el discurs de victimisme d'alguns moviments socials (o com li voleu dir) que fa que les campañes antirepresives siguin la legitimació de tot el que es fa."

a vore rucot, però existeix algun moviment social que es dediqui unica i exclusivament al victimisme? o fem altre feina i de tant en tant ens hem de defensar?
Re: Cartell mani suport Enric Duran
13 mai 2009
però que no estaba al futbol?
Sindicato Sindicat