Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : corrupció i poder : altres temes
El Festival BAFF al CCCB: Quina vergonya!
11 mai 2009
Acaba de concloure´s el festival de cine asiàtic BAFF que s´ha fet a diferents cines comercials, sales d´obres/activitats socials i al CCCB.

I aquí, al CCCB, és on al meu parer la situació ha esdevingut indignant.

Com sabreu, al CCCB, hi havien dos espais de projecció: l´Auditori i el Hall. Al primer l´entrada valia 6€ i al segon era gratuïta.

Entenc que s´ha de pagar perquè hi ha gent que dedica molt de temps a organitzar el festival i les pel.lícules, desgraciadament, cobren per passar còpies. Ara bé, que un festival que tenia "50" (per dir una xifra) patrocinadors, socis, etc, i a més a més sent el CCCB un lloc públic, que faci pagar 6 euros (hi havia abonaments de 5 sessions a 45€ -a la filmoteca 50 sessions valen 50€!-) em sembla car de debò. I així els hi anat, perquè l´auditori estava mig buit. A diferència d´altres anys que no era tan car.

El Hall, aquí sí que la cosa té delicte: Han passat 99% de merda i tot subtitulat amb anglès. D´acord que si és gratuït tampoc et passaran obres mestres, però han passat morralla. Sabeu com s´han acabat les projeccions al Hall?, doncs amb un pel.lícula filipina dels anys 70 (on si no m´equivoco apareixia Joseph Estrada expresident filipí, posteriorment, que fou cessat per corrupció). Aquesta pel.lícula era tan dolenta que no feia ni riure. Quina vergonya. El Hall, tots els dies, pareixia la sala d´un cine porno (una persona aquí, una altra allí, etc.). Recordo altres edicions del Baff al CCCB que estava a reventar, clar que posaven millor programació.

Però li podríeu preguntar al paio de la barra del bar: 2,5€ el vaset de la merda d´estrella. Estava mort de fàstic tots els dies.

Que hi ha massa gent per a fer la mateixa feina.

P.S. Parlant de la "birra" Estrella: Si compreu llaunes als "lateros" heu de saber que aquests les amaguen en clavegueres, containers i demés llocs antihigiènics per a evitar que la marrana el hi requisi el material. Les rates s´hi caguen al damunt. D´aquesta manera hi han possibilitats que si en compreu agafeu malalties greus.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El Festival BAFF al CCCB: Quina vergonya!
11 mai 2009
tio, la has clavado. Que diferencia con los años anteriores...

Nos han tomado por idiotas. Espero que recapaciten y cambien su estrategia porque ha sido un fracaso absoluto.
Re: El Festival BAFF al CCCB: Quina vergonya!
11 mai 2009
La Estrella, que com a cervesa és pura merda, potser ja li va bé una mica d'aroma a clavagueram i com que la majoria de gent que es veu aquesta puta "basura" és guiri, doncs poc li importa el regustet a merda de rata. Així es senten millor integrats en la ciutat de la corrupció i brutalitat urbanística, ben plena de macarres i polítics corruptes de tota mena.
Re: El Festival BAFF al CCCB: Quina vergonya!
12 mai 2009
eso te pasa por ir a un sitio de mierda, el mausoleo del arte y una celda más que aprisiona la vida misma para su b€nefi$io:
el CCCB (Centro de la Crisis del Capital en Barcelona)
Re: El Festival BAFF al CCCB: Quina vergonya!
12 mai 2009
hola
he trobat el teu comentari per aquí. em sembla una mica injust sobretot perquè el BAFF només té el CCCB com a seu, no són organitzadors ni res. per tant qualsevol queixa la podries dirigir al festival. i sí, les pel.lícules costen diners i fins i tot les que no es subtitulen. ja és més discutible si et semblen de qualitat o no. i això no té res a veure amb que sigui de franc o no: aquest any el baff ha fet un esforç per ficar pel.lícules d'altres seccions al hall precisament per donar oportunitats de veure bon cine de franc. i sí, potser per alguns els subtítols són un handicap (no com a altres festivals del món). segurament et vas perdre els passes del primer cap de setmana, o de TWELVE o de TSUKUSHI PUBLIC LIBRARY, tots ells amb més de 200 persones al hall que van aplaudir moltíssim... pel que fa als preus de les entrades: hi ha tres mil carnets que valen per obtenir descompte, no puc creure que no en tinguis ni un!!
Re: El Festival BAFF al CCCB: Quina vergonya!
12 mai 2009
a SIl:

però que has de dir sinó?. Però si ets de "100.000 retinas" que justament sou els qui organitzeu el BAFF?.

>"veure bon cine de franc", no xato, no, vaig anar tots els dies al Hall i de bon cine res: morralla. No entenc com podeu haver pagat per "tsukushi public library", per exemple. Els qui han elegit les pelis, sincerament, no demostren saber molt de cinema: perquè sigui d´orient no vol dir que automàticament sigui una bona pel.lícula. Això és una obvietat, però que em sembla que justament us heu equivocat aquí.

el descompte?. Un 20%, és a dir 1,20€ dels 6€. I tu creus que m´haig de fer un carnet del club super 3, trescat, etc. sols per anar al BAFF?, perquè com sabràs aquests carnets si no ets un nen/a te´ls acabes menjant amb patates.

>"donar oportunitats de veure bon cine de franc"

marededéusenyor el que s´ha de sentir!.
Re: El Festival BAFF al CCCB: Quina vergonya!
12 mai 2009
res company, que s'ha colat el merdòs aquell de les olleres de pasta amb el walky penjant dels ous, alies el bon rollito-modernikakaCCCBSEGuretMerda
Re: El Festival BAFF al CCCB: Quina vergonya!
14 mai 2009
Barcelona esta Podrida.
http://www.lagrancorrupcion.com/lagrancorrupcion/index.php
Sindicato Sindicat