Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : pobles i cultures vs poder i estats : guerra
"Ciutadans" a la guerra d'Iraq
08 mai 2009
Robin Matthews, el candidat al Regne Unit de Libertas (coalició europea de la que forma part Ciutadans) va prendre part com a comandament de l’exèrcit britànic en la ocupació de l’Iraq. Matthews, que va presentar la candidatura de Ciudadanos-Libertas a Madrid, és un militar amb més de vint anys d’experiència.
libertas-ciudadanos-coalicion-europeas.jpg
robinmatthews-1.jpg
Robin Matthews ha participat com a comandament en les operacions de l’exèrcit britànic a Xipre, Bòsnia, Sierra Leone, Iraq i Afganistan. Fins fa nou mesos era “assessor estratègic de comunicacions” portaveu de les tropes britàniques a l’Afganistàn. Actualment lidera Libertas al Regne Unit


El passat 17 d’abril Albert Rivera i Robin Matthews van presentar a Madrid la candidatura de Ciudadanos-Libertas, que està encapçalada per Miguel Durán, expresident de la ONCE i Tele 5.

La candidatura aplega diversos grups ultradretans europeus i està promoguda pel multimilionari irlandès Declan Ganley. Un parlamentari irandès va acusar Ganley de ser “una marioneta de l’exèrcit nord-americà” i que “la veritat és que Ganley no vol una Europa unida, perquè s’oposa a tot allò que pugui destorbar els seus contractes multimilionaris amb l’exèrcit nord-americà”


Rivada Networks, una empresa de Ganley, compta entre els seus directius importants militars, entre ells Richard Myers, principal assessor militar del president Bush i planificador de la guerra d’Iraq.


http://www.lightdragoons.org.uk/regiment_today/news.php?nw=63

http://www.independent.ie/national-news/ganley-is-branded-a-puppet-of--u

http://en.wikipedia.org/wiki/Richard_Meyers

http://www.elmundo.es/elmundo/2009/04/18/espana/1240044909.html

This work is in the public domain

Comentaris

Re: "Ciutadans" a la guerra d'Iraq
08 mai 2009
POst Duplikat:
Que els de [CiU]tadans son molt dolents i menjen fetge d'un penjat, ja ho sabem, no cal insistir tant... millor esbrinar que fan els papis de ERC, PSC, ICV, CiU i del PPC amb tants calers com han estat robant durant tants anys!

P.Scriptum
Perfa, al Duran no me'l toqueu, que es l'unic que ho veu clar...
Re: "Ciutadans" a la guerra d'Iraq
08 mai 2009
Molt interessant informació. Fem-la córrer, que se sàpiga qui son aquesta gentussa.
Sindicato Sindicat