Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Amb el jovent pel socialisme, la reunificació i la independència (Comunicat d'Endavant en relació amb la convocatòria del 9 de Maig)
08 mai 2009
Arran de la convocatòria de la manifestació promoguda per Acció Cultural del País Valencià per al proper dia 9 de Maig de 2009, Endavant (Organització Socialista d’Alliberament Nacional) vol manifestar el següent:
52269_endavantlogo.jpg
- L’Esquerra Independentista, a través de la Campanya 300 anys d’ocupació 300 anys de resistència ja es va manifestar pels carrers del cap i casal durant la Diada del proppassat 25 d’Abril. Endavant, com a part impulsora de la Campanya 300 anys d’Ocupació 300 anys de Resistència n’estem ben satisfetes de la mostra de coherència i dignitat que demostrà l’independentisme durant la passada Diada i per tant no participarem activament de la convocatòria del 9 de Maig. Creiem que la fermesa i seriositat demostrades als carrers de València durant aquest 25 d’Abril, palesen que el moviment d’alliberement social i nacional dels Països Catalans humilment però sòlidament està construint amb el camí de la lluita les bases de l’alternativa que la nostra classe i el nostre país necessiten.

- Compartim la denúncia de la censura espanyolista a l’únic canal de caire públic que emet en català al País Valencià. Més enllà del contingut triat per ACPV, el nostre país afronta reptes i dificultats importants, especialment en el greu context socioeconòmic que pateix la classe treballadora i la resta de classes populars. Som conscients que malgrat la univocitat mediàtica que sol ser present a les cròniques periodístiques al voltant de la manifestació que cada any convoca l’ens cultural valencià, aquestes problemàtiques i aquests reptes del país es voran reflectits en múltiples expressions al llarg de la manifestació. Unes expressions emancipatòries que majortitàriament caracteritzaran la manifestació però que molt segurament seran obviades pels mitjans de comunicació de masses.

- Creiem que l’anhel de llibertat del nostre poble i de la nostra classe no per silenciat deixa d’existir i que ha de trobar maneres d’expressar-se tant de manera massiva com quotidiana a cada barri, poble i comarca del nostre país.

És per això, que Endavant (Organització Socialista d’Alliberament Nacional) es compromet a continuar posant el bo i el millor dels seus esforços diaris en continuar ampliant la base necessària que el projecte d’alliberament social i nacional necessita per arrelar sòlidament en el nostre país: creant i dinamitzant casals i ateneus populars, organitzant i participant de les diferents lluites que afronta la nostra classe, denunciant el capitalisme i l’ocupació espanyola i francesa, assenyalant els seus còmplices corruptes, creant la unitat popular,… perquè considerem que la perseverància i l’esforç coordinat de l’Esquerra Independentista i de tots els sectors populars de base, són les úniques garanties per endreçar el rumb del país i donar un gir radical en la política.

En aquest sentit, el paper del jovent és clau. Com a sector especialment afectat per les conseqüències de la crisi capitalista i com a futur del nostre poble, la seua organització és, si cap, més important que mai. Per tot això engresquem a tots i totes les joves dels Països Catalans a que s’organitzen i lluiten amb l’Esquerra Independentista i entren a formar part del seu projecte a través de Maulets i CAJEI. El proper 9 de Maig els i les joves tenen l’oportunitat de visualitzar el seu compromís per la llibertat i l’emancipació nacional i social, engrossant les files del bloc juvenil de l’Esquerra Independentista que duu per lema “Les joves organitzem la resposta”.

Endavant (Organització Socialista d’Alliberament Nacional)
València 6 de Maig de 2009

www.endavant.org
Mira també:
http://www.endavant.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Amb el jovent pel socialisme, la reunificació i la independència (Comunicat d'Endavant en relació amb la convocatòria del 9 de Maig)
08 mai 2009
Xucleu, xucleu, que el món s'acaba... i 'catalunya' flota!
Re: Amb el jovent pel socialisme, la reunificació i la independència (Comunicat d'Endavant en relació amb la convocatòria del 9 de Maig)
11 mai 2009
endarrere
Sindicato Sindicat