Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : ecologia
La ILP per l´abolició dels toros a Catalunya ha recollit el triple de firmes que les necessàries legalment
07 mai 2009
Data: 06/Maig/2009
Enllaç: http://www.prou.cat
Font: Plataforma Prou

Finalment, acaba el termini. 180.169 signatures, més del triple de les necessàries

180.169 és el nombre de signatures recollides en 120 dies per a la prohibició de les curses de braus a Catalunya.

El termini ha finalitzat avui 6 de maig i de moment restaran a l'Institut d'Estadística de Catalunya (IDESCAT) per a la posterior entrega al Parlament de Catalunya.

La Plataforma Prou agraeix enormement l'esforç de totes les persones implicades en aquesta fita, tant als 880 fedataris com a les més de 180 mil persones signants.

La primera entrega va ser de 70.000 signatures i la segona de 110.169, multiplicant per més de tres el mínim requerit per la llei de les ILPs, establert en 50.000 signatures.

Un cop les signatures entrin al Parlament de Catalunya es farà un acte de recompte i serà llavors l'entrega oficial de signatures.

Posteriorment s'iniciarà el procés burocràtic que durarà mesos en el que es votarà diverses vegades la proposta de Llei.

El procés serà llarg i dur, però els braus estan més a prop que mai de tenir veu en el Parlament.
Ara, ells són els protagonistes. I són els diputats els encarregats de fer realitat l'abolició.

A més d'aquest gran èxit, a dia d'avui, 65 municipis de tota Catalunya han sigut declarats abolicionistes i amics dels animals. El darrer fou Vallgorgina fa pocs dies.

Tots ells representen a milers de persones, que a través dels seus consistoris han decantat la balança per a l'abolició de les corrides de toros.

Gràcies, en nom de la comissió promotora d'aquesta ILP i sobretot en nom dels toros a totes les persones que han ajudat desinteressadament d'alguna manera o altra a recollir signatures al llarg dels darrers mesos d'hivern.

L'agraiment més sincer

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat