Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: @rtivisme
Festes de Primavera 2009 a Sant Andreu del Palomar
06 mai 2009
Al barri hi ha de tot?? no! al poble de Sant ANdreu del Palomar li manca un Ateneu popular i cultural anomenat Harmonia. Un espai de creació i d'unió d'entitats, organitzacions i col.lectius autogestionat per les veïnes i els veïns del nostre poble. I per això organitzem les festes de Primavera 2009 per fer visible la nostra lluita
cartell cinema fresca.jpg
cartell torneig futbolero v1.jpg
ASSEMBLEA DE FESTES ALTERNATIVES DONANT SUPORT A L’ATENEU POPULAR DE L’HARMONIA
Festes de Primavera Sant Andreu de Palomar 2009

Andreuenques, andreuencs, en plena primavera recuperem les festes al poble!
Les Festes de Primavera d’aquest any s’aixupluguen sota el sostre d’un somni, d’una lluita: l’Harmonia. L’Ateneu Popular de l’Harmonia vol ser un espai que dinamitzi social i culturalment el teixit humà i associatiu de Sant Andreu de Palomar. Reutilitzant les naus de la Fabra i Coats, edifici històric que pertany al poble, l’Harmonia pot omplir el buit existent d’un punt de trobada i de creació al nostre entorn.
Com a Assemblea de Festes Alternatives compartim molts dels objectius que mouen aquest projecte. No creiem en la gestió que l’Ajuntament està exercint d’aquest espai històric amb interessos que no responen als reclams de la gent del poble.
A través d’un procés assembleari horitzontal, de treball en col•lectiu i autogestionat volem propiciar vincles socials entre la diversitat del barri, fomentar intercanvis generacionals, apostar per una alternativa al model d’oci imperant així com donar suport a diferents lluites afins. Tot això, reapropiant-nos del carrer i reivindicant-ne un ús ben popular.
Un taller de paper reciclat per nenes i nens, una ruta per la memòria del barri, un torneig de futbol al carrer, un dinar popular i un passi de cinema a la fresca són activitats que durant aquests dies es duràn a terme.
Així, volem donar suport i difusió al projecte de l’Harmonia i us animem a totes a sortir a peu de carrer, disfrutar les festes de primavera i seguir construint el poble que volem.


Divendres 08-05-2009, 17h , C/ PONS I GALLARZA, 10 ( Metro : Sant Andreu)
TALLER DE PAPER RECICLAT


Dissabte 09-05-2009, 11h , plç/ ORFILA ( Metro : Sant Andreu)
RUTA HISTÔRICA: Sant Andreu: La resistència d'un poble 2a ruta per la memòria popular d'andreuenques i andreuencs


Diumenge 10-05-2009, 10h , “La Pegaso” C/ Dublín amb Torroella de Montgrí (Metro: Fabra i Puig)
TORNEIG FUTBOLERO DE pRIMAVERES

Diumenge 10-05-2009, 19h , Plç/ del Comerç (Metro: Sant Andreu))
Cinema a la Fresca

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa