Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Insubmissió a les penes multa! ACCIONS CONTRA BANESTO
06 mai 2009
A la nit del dilluns al dimarts 12 entitats bancàries de Banesto van ser sabotejades.
Ara fa 2 anys que 3 persones es van penjar a les 3 torres d'Esplugues per protestar pel Plà Cuafec.[www.moviments.net/noalplacaufec/]Arran aquesta acció una d'elles està complint 10 dies de presó per no voler pagar 60 euros de pena multa. [http://www.noalplacaufec.net/10diespreso/]


Però què són les penes multa?

Encara hi ha gent que no sap que són i què impliquen les penes multa. La gent de la campanya per la seva insubmissió us ho sabran explicar millor que nosaltres. [alespenespunyalades.blogspot.com/] Però voldíem donar-li especial importància a on van a para els diners que es paguen en forma de pena multa.

Els diners recaudats d'aquesta manera es reinvirteixen en el mateix sistema repressiu que ens tortura, ens condemna i ens empresona. Cada vegada que paguem una pena multa estem finançant allò que volem combatre. A vegades no tenim elecció, tota la resta més val la insubmissió.


Què té a veure Banesto?

El Grup Santander mitjançant la seva filial Banesto és l'encarregat de gestionar tots els diners que vinguin de partides judicials, des dels sous dels jutjes fins les penes multa. No ens podem ni arribar a imaginar els diners que poden estar guanyant tenint entre mans els 2.200 milions d'euros que es mouen cada any ens instàncies judiacials.

Banesto és un pilar més dins d'aquest xantatge que són les penes multa. El més subtil, potser, però el que surt més beneficiat.


La insubmissió és el primer pas. És el principi desobedient que diu: "no volem col·laborar". Marca una distància entre el món que no ens agrada i nosaltres.

El sabotatge, ve a reafermar aquest primer pas. Dient que no només no volem formar part d'aquest sistema sinó que, a més a més, l'atacarem sempre que poguem.

Al marge i en contra, la única manera que trobem de viure en aquesta societat. Al marge i en contral del capitalisme i l'Estat. Al marge i en contra fins que la última pedra de la última presó sigui llançada contra l'últim vidre de l'últim banc.

Insubmissió a les penes multa!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Insubmissió a les penes multa! ACCIONS CONTRA BANESTO
07 mai 2009
Diu que 12 sucursals de Banesto van ser sabotjades, però on? Com? Siliconant les portes? Llençant-hi pintura? Pedres? Incendiant-les? Posant-hi xiclet al pany?

No és morbo ni sóc policia ni res semblant, és només que si es reivindica una acció, almenys explicar-la...
Sindicat Terrassa