Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : corrupció i poder : criminalització i repressió : xarxa i llibertat : especulació i okupació
[Esplugues]Ocupació de l'Ajuntament!
05 mai 2009
dia8.jpg
dia8_.jpg
A dos quarts de 8 del vespre unes 15 persones han ocupat l’ajuntament i 7 d’aquestes, s’han encadenat a la barana de les escales per on s’accedeix a la sala de plens i a la resta de l’edifici. Portaven un domàs contra el Pla Caufec i una pancarta on hi diu “Tornen els presos polítics. Oposició=Presó”.

#file_1#
#file_2#

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Esplugues]Ocupació de l'Ajuntament!
05 mai 2009
A dos quarts de 9 han començat a treure ja a les persones de dins de l'ajuntament. La concentració seguirà fins que totes estiguin fora.

Suport i solidaritat!
Re: [Esplugues]Ocupació de l'Ajuntament!
05 mai 2009
Tornen els presos politics? A mi em sembla que sempre n'hi ha hagut...

Solidaritat amb l'empresonat d'esplugues i amb tots els altres presos politics, la majoria d'ells condemnats a passar molt més temps que deu dies a causa del seu compromis politic.
Re: [Esplugues]Ocupació de l'Ajuntament!
05 mai 2009
Per al anterior; no es tracta de comparar, no siguem pelapunyetes, has d'entendre que per 60e foter-lo 10 dies a la trena i per haver-se penjat a una torre sense haver fet mal a ningu es una putada, tambè haver estat 2 anys pendent del tema etc, tambè altres company@s del caufec estan enmarronats i han fet insubmissiò a les penes multa.
L'important es que la campanya contra les penes multa ja no pot parar per que ens afecta, com alguns ja han dit, a tothom.
felicitats per les accions (porten una setmana sense parar, cada dia!!) companyes i companys gracies i no us talleu en demanar als col.lectius i a tothom el que necessiteu, no os deixarem sols i soles.
Sindicato Sindicat